ג'קו היום בגיא פינס!!!

shongold

New member
בועות בועות בועות

ידיעה: ג'אמוס רוצה להוציא התקליט השני. ג'קו ומפיקיו - מתנגדים. ג'אמוס - ? = ג'קו אייזנברג + גיא אליהו ג'קו עובד על תקליט - מפיקיו טדי הפקות גיא אליהו - עובד עם ג'קו על התקליט החדש - על הגיטרות גיא אליהו - מקבל שכרו מטדי הפקות גיא אליהו רוצה להוציא תקליט שני של ג'אמוס כדי להוציא תקליט שני צריכים שניים לטנגו - ועד כמה שידוע רק אחד מהזוג מצוי במשוואה. גיא אליהו - יוצא נגד - טדי הפקות - בועות אמרתי אמרתי בועות אז חברה - נשימה עמוקה. וסייג לחוכמה - שתיקה!!!! (העתק שני)

קניה 1

New member
טדי לא מפיקים תקליטים

בשביל זה בדיוק הם צריכים חברות תקליטים (לדוגמא, הליקון, הד ארצי וכו'.). לא ממש חכם לחשוב שמישהי כאן יודעת מה הולך שם באמת... אני מניחה שאכן גיא היה רוצה לנצל את הפירסום של ג'קו כדי לקדם את הדיסק, ואני מניחה שיועצי התקשורת שנשכרו בשביל ג'קו מזדעזעים מהרעיון... אבל שוב, הכל ספקולציות....

shongold

New member
הוא שאמרתי לא ממש חכם לדעת מה הולך

שם וכן הכל ספקולציות. אז למה לנגח לפני שיודעים את העובדות כהילכתן?!

rifkin1

New member
לי היתה הרגשה

לא טובה מהתחלה עם כל הקטע של ג'אמוס... ידעתי שיהיו התנגשויות...חבל.

shongold

New member
אגב קניה אנו לא יודעים מי לקח על

עצמו להפיק את התקליט של ג'קו? מה שאנו יודעים שטדי הפקות אחראי לו. בינתיים שום דבר לא התפרסם על מפיקים שלקחו אותו תחת חסותם אלא אם כן את יודעת משהו שאני לא יודעת.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifאכן בועות שון המשוואה נכונה

וההגדרה מדליקה. חושבת בדיוק כמוך

rifkin1

New member
ידעתי שיהיה סכסוך בין גיא לג'קו

זה הרי היה ברור... ג'קו עכשיו מתרכז באלבום שלו ובקידום הקריירה שלו בזמן 'שג'אמוס' (גיא) דיי נתקעים...

shongold

New member
ריפקין אנא אל תקבעי עובדות!

האינפורמציה היחידה שקבלת היא מתוך תוכנית טלוזיונית צהובה עלי לומר של גיא פינס - אז אנא לא נאה מתוך תוכנית שכזו לצאת במסקנה כלשהי. שיהיו לנו עובדות מאומתות אפשר יהיה לפרשן - יש לנו נסיון מר מאד עם עיתונאים זכרי זאת!

rifkin1

New member
כן, אבל ככה התחיל כל הבלאגן

שהיה עם ג'קו... מפרסום שיר בתחנת רדיו...ותראי לאן זה הגיע??? דיי הגיוני שגיא ירצה להוציא את הדיסק ולקדם את ג'אמוס ואם מנהליו של ג'קו מונעים את זאת מן הסתם יווצר סכסוך...

rifkin1

New member
חוץ מזה הכתבה הגיעה עד לגיא

פינס. אם לא היה בסיס לסכסוך גיא/ג'קו אז היו משאירים את זה לוואלה סלבס... מעניין איך הוא ייצא מזה עכשיו???

shongold

New member
ריפקין יקירתי קראי מה שכתבתי למעלה!

נסי להבין את חוסר ההגיון...באמת..! חוץ מזה גיא פינס - לא קולו של אלוהים חיים...

rifkin1

New member
חוץ מזה הכתבה הגיעה עד לגיא

פינס. אם לא היה בסיס לסכסוך גיא/ג'קו אז היו משאירים את זה לוואלה סלבס... מעניין איך הוא ייצא מזה עכשיו???

onfire1

New member
לדעתי גם פה צריך לקרוא בין השורות

מאיפה הגיעה הידיעה לגיא פינס? אם זה לא מגיא מה שנראה לי לא סביראז זה כנראה הגיע באופן מכוון מגורם מקורב שמעונין כרגע לעשות את ההפרדה בין ג'מוס לג'קו ולשייך את השיר מדינה לג'מוס

kapit5

New member
איו מקום ליקבוע אם יש או אין

סיכסוך ביו ג'קו לגיא רק על סמך כתבה שלא קיבלה אישור משום גורם. בכתבה לא התראיין אף אחד.גם לא נאמר מאיפוא נילקח המידע הזה ולכן אין מקום להסיק מסקנות נימהרות.

shongold

New member
מחזקת את דבריך - ואנא ריפקין שיקלי

מילים. זה לא הזמן להוציא דיבתו של אף אחד!

rifkin1

New member
אבל אומרים כאן

שגם ג'קו וגם מנהליו מסרו בתגובה שהם מתנגדים ליציאתו של הדיסק... ציטוט: ג'קו וטדי הפקות מבקשים מחברי ג'אמוס לא להוציא את האלבום, ולגנוז או להקפיא אותו. אך בלהקה לא מוכנים ללכת לקראת ג'קו בינתיים. עדיין אין פתרון לסוגיה. מנהליו של ג'קו מסרו למערכת של גיא פינס שהם מתנגדים ליציאת האלבום של ג'אמוס, משום שלא מקובל שזמר יעבוד בו זמנית גם כחבר להקה וגם כיוצר עצמאי. כנראה שגיא מעוניין להוציא את האלבום בזמן הקרוב וג'קו מתנגד...

shongold

New member
"כתבו עליו בעיתון הרבה דברים

והוא בכלל לא ידע שהוא כזה"......

rifkin1

New member
שון אני מנסה להסביר

שאם מנהליו של ג'קו הגיבו לידיעה אז זה אומר שהיא נכונה. הייתי אומרת שלא היה בסיס לנאמראם למשל היתה תגובה בסגנון: 'מנהליו של ג'קו סרבו להגיב' אבל עובדה שהם כן הגיבו.

kapit5

New member
ריפקין-אני מבינה שאת מנסה

להגיד שאין עשן בלי אש.יש משהו בדבריך. אבל יכול להיות שיש איזשהו וויכוח על העיתוי של הוצאת הדיסק. ביזמנו ג'קו אמר בעצמו שהדיסק השני של ג'מוס היה כמעט מוכן ,ואז באה התוכנית כוכב נולד והקפיאה את הכל. ג'קו בעצמו אמר שהוא יוציא דיסק וגם ג'מוס יוציאו דיסק. לדעתי כל הוויכוח הוא על התיזמון.אבל עדיין מוקדם ליקבוע שיש סיכסוך בין שניהם. דבר נוסף שתמוה בעיני זה הענין של הוצאת מחודשת של הדיסק הראשון.

למעלה