תקשיבו כולן...
לצערי לא יוצא לי ממש להקדיש יותר מ-2 דקות בכל יום לפורום שלנו....מבחנים מבחנים ושוב פעם....מ-ב-ח-נ-י-ם-! באסה... בכל אופן לענייננו קראתי את כל השירשור בנוגע למה ששודר אצל גיא פינס בתוכנית, וקראתי את כל התגובות שלכן....קשה לי להאמין שגיא בתור חבר של ג'קו מילדות כופה עליו להוציא בזמן הקרוב את האלבום השני של ג'אמוס , בכל אופן יש בכך משהו משום שגיא, שרוב עולמו מורכב מיצירת מוזיקה,לא מתקדם לשום מקום בזמן שג'קוש שלנו ממריא גבוה לשמיים (
,
,
...! כמו שחברתי נוהגת לומר
) אם נסתכל על הנושא מצידו של גיא זה אכן מתסכל בלשון המעטה....ועל כן אנחנו ממש לא יכולות לדעת מה באמת קורה שם, וכמו שאמרה אחת הבנות (נדמה לי שון) עדיף לשתוק לבינתיים ולא לזרוק דברים חסרי בסיס...בכל אופן, לפני זמן די רב הייתי מתכתבת עם גיא בדוא"ל ומשום שעבר זמן רב לא ממש נעים לי ליפול עליו במייל....מה גם שבכל זאת לא לעניין לתחקר אותו....אבל עלה לי רעיון לראש שאם מישהי מכן עדיין בקשר איתו (ואם זיכרוני אינו מטעני מספר בנות סיפרו על כך...) ויש לה אומץ ואת הניסוח המתאים שתנסה אולי לשלוח לו איזה מייל בנימה ידידותית ועדינה בכדי שהתמונה תתבהר לנו....רק הצעה מקווה שחלקכן תשקולנה אותה....בכל אופן שיהיה לכולכן לילה קסום עם חלומות וואקו...!!!