דברים שיכולתן לנצלש

The Psycho Girl

New member
דני מה נראה לך שאתה עושה

בעצם מה נראה לך שעשית ?! אבל הארי נראה מעולה עכשיו אז אני יוותר ולא יוציא את האמ 16

נסטיי22

New member
../images/Emo207.gif צריכה עזרה ... (צטערת ששרשרתי פה אבל

בשרשורים האחרים בטח לא הייתן שמות לב ואני צריכה את זה דחוףף) יש פה מישהי ממש ממש חמודה שיש לה את השיר Oasis - Wonderwallומוכנה להעלות לי אותו?? ורצוי לא בגרסה שלא אואסיס (או איך שלא קוראים להם..) וגם אם כן בגרסה שלהם זה גם טוב.. פשוט ראיתי פרסומת עם השיר הזה ומאז הוא לא יוצא לי מהראש והאימיול שלי ממש שונאת אותי ולא רוצה לעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצטערת שחפרתי וששרשרתי פו.....

m i c k e y 15

New member
יש לי אותו בכמה גירסאות

אחד של אואזיס [אוקי בדקתי עכשיו ומחקו לי
!!!!!] אחת של כרטל שאני קרעתי את האודיו מסרטון ביוטוב שהם הופיעו איתו...גרסה כל כך טובה אחת של הגירסה שאת מדברת עליה.. אני אוכל להוריד לך אם בא לי קוראים להם cat power..

purple floyd

New member
אני לא אוהבת את הגרסא של cat power

יחי האוזיס
החתולים האלה הרסו את השיר ;;

O0NoNi0O

New member
אני היחידה שגאה בדני?

קודם כול הארי נראה מדהים עם הקרחת! וגם הוא היה שיכור והוא לא הוריד להארי בוי אוזן יחד עם השיער
אני מאוד גאה בוXD;

m i c k e y 15

New member
תכלס../images/Emo6.gif הוא היה שיכור ועשה את זה בסדר חח

או שאולי תיקנו לו את זה אח"כ...אין לדעת

O0NoNi0O

New member
כי כשהוא שפוי אני בספק

אם הוא היה נותן חבר לעשות את זה ולא לספר. ואמ..רואים עליו ראית את דני בתמונה הראשונה?XD;

talosh1234

New member
ואולי הארי ביקש ממנו ?!

אתן לא יכולות לדעת מדבר כזה אבל נגיד שיר אמרה שהיא ראתה את זה בפורום הראשי אז מיילא ....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא גאה בו בכלל ]:

הארי היה שקס עם השיער הבלונדיני והארוך שלו >: כאילו, לא שעכשיו הוא לא בריטי מסוקס וחתיך, אבל, אאאאאאאאאאאאאא

למעלה