דברים שיכולתן לנצלש

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאאאאא מה אתה עושה דביל@$%%#

>>>>>>>>:

yaelsee

New member
../images/Emo2.gif

XDD הארי נראה כמו איזה ילד כאפות! ודני נראה כאילו הוא עוד שנייה מת... קיצר לא נורא, הארי חתיך בכל מצב

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifאני לא מבינה לכמה קשה לנצלש את זה

זה לא דורש הודעה חדשה..

loli kiss

New member
XDDD דני נראה כ"כ שיכור יאוו

תאכלס צריך להגיד לו תודה כי הארי נראה ממש טוב ככה
תמונות ממש מצחיקות XD, תודה :)

N e r d y

New member
וואי מזה תודה../images/Emo24.gif בדיליי^^

תמונות מדהימוות!!
יש עוד?

rox love BSM

New member
../images/Emo32.gifלמישהי פה יש אח

שהיא לא סובלת את חברה שלו.... לאח שלי יש חברה שהיא כאילו מלמדת אותו עברית (הוא בריטי) ולא יודעת היא לא מוצאת חן בעיניי מה נראה לכן אני צריכה לעשות?

m i c k e y 15

New member
הוא בריטי חחח הוא גם ישראלי לא?

לודעת דברי איתו.... מה זה לא טוב שהיא מלמדת אותו עיברית?

rox love BSM

New member
כאילו הוא נולד שם

ואבא שלי נשאר איתו שם והם באו לארץ לא מזמן אז הוא לא יודע עברית כל כך טוב. זה לא בעיה שהיא מלמדת אותו סתם אמרתי איך הם הכירו. ואני לא יודעת מה להגיד....כי לא יודעת הוא מתלהב ממנה וזה ואני לא רוצה לפגוע בו או משהו..

O0NoNi0O

New member
תגידי לו מה שאת חושבת עליה.

אבל ברמיזות קטנות שהוא מדבר עליה תעשי פרצוף כזה ותקווי שהוא יבין את המסר ואם הוא לא מבין תגידי לו ואמ..עדיף שתגידי לו כי אם זה נכון והוא יפגע ממנה?

rox love BSM

New member
כן..נראה לי את צודקת...

אני מקווה שהוא יבין ולא יחשוב שאני סתם מדמיינת

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif פיצוץ בלווונדוןןן ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

http://news.walla.co.il/?w=//1194049 לא נידמה לי שמקפליי מעורבים שם אישהו >< נקווה רק שלוא ..לונדון עיר גדולה . חח אם הם עשיו בלונדון בטח הם מסתכלים בחלונות או ברחוב ודני כזה במבטא הכבד שלו "אוהו גאד" XD עזבו משו לא טוב איתי ><. נקווה שרק אין פגועים או משו כזה><. [בנדוד שלי גר שם אימא]

../images/Emo207.gifאממ.. עזרה? ^___^

יש כמה שירים שאני ממש רוצה ולא מצליחה להוריד, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהעלות להורדה את השירים אם יש לכן..
Busted - Thunderbirds Are Go Maroon 5 - Won't Go Home Without You Leona Lewis - Bleeding Love McFly - Rocks פליזפליזבנותפליז ^______^ תודה רבה רבה למי שתעלה/יעלו אפילו אחד מהם! D:

למעלה