דברים שיכולתן לנצלש

rox love BSM

New member
איזה רינגטון מעאפן יש לטום

ואיזה חמוד דאגי שהוא מחבק אותו תודה

sweet shir

New member
למה מעפן? חמוד לאללה XD

שראיתי את זה חשבתי "איזה הומווווווו איזה כפרההההההההההה" XDDDDD ואז עשיתי הרבה "3>"

זה ממש אותו סגנון כמו

מה שהיה לפני כמה זמן בMTV HITS לא? אם כן, מקווה שזה ישודר שם ^^ טנקסס

loli kiss

New member
וואיי אהבתי ../images/Emo99.gif

מלא תודה :) איזה ספיישל יפה, ממש אהבתי, זה כל מה שהם עברו והם ממש חמודים בראיונות שמה 3> כפרעליהם. וואי אם מישהי תוכל להעלות את זה להורדה זה יהיה מעולה
זה בתקופה שדאגי עם שיער ארוך (ולמרות שהוא לא מת על זה , לפי מה שהוא אמר בסוף XD) זה מדהים לו, בכלל הוא מדהים שמה
~טוב נו הוא תמיד מדהים XD~

yael0000

New member
לטום יש דאורדורנט נושם!../images/Emo211.gif

חלק השני ככה ב6:00 זה ממש נראה ככה....

sweet shir

New member
שיואוא אני שונאת את המראיינת (מיקיטה משהו XD)

זה כאילו היא מנסה להעתיק את סיימון אמסטל S: התנהגות-צורת דיבור-צורת ריאיון... הכל!!! וזה מחרפן אותי :/ ועכשיו נפנה למקפליי: הארי היה סקסי ברמות מטורפות. |עושה אותו| טום נשמע כמו מה זה חננה.
מיום ליום דני נראה לי יותר מטומטם. ו.. דאגי.. הוא איכ כי ישלו שיער שם. X: טוב, לפחות הוא הודה בעצמו שזה מזעזע.
למה משום מה זה לא מפתיע אותי שטום משתמש בדאורדוראנט של נשים?! XD

purple floyd

New member
יא תודה D:

איזה חמודיייייים
ראיון קליל ומשעשע D: טום, באמך, תחליף צלצול

אוייי זה קורעעע XDDDDDDDDD

לפני כול שאלה - "הממ - הממ - הממ - הממ" XDDDDDDDDDDDDDDDD ואיך שדאגי מתרפק-נשען-מחבק את טום
והארי עושה לדני מסאז' XDDDDDDDDDD איך טום קופץ מהגראפס של דאגי אויי הרינגטון של טוווום - כולכך חמוווווד
טוב - הגבתי תוך כדי זה שאני רואה את הראיון - ואני רישמית מודיעה - זה אחד הראיונות הטובים והחמודייים לדעתי!
אוייי חפרתי

Yu vi

New member
באלי חפירההההה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

~נכתב בזמן צפייה~ אומגד הם כאלה חמודים פה!! DDDDDDDDDD: כשדאגי מחבק את טום וטום שואל אותו איזה שיר הוא חושב שחבל שלא נכנס לGH ודאגי אומר מט דיס גירל הם מתחילים להתנדנד שם ביחד חחחחחחחחחחחחחח
חמודים יואו!!! "איי בואוט קר אנד איי קנט דרייב איט" XD טיפש! חחחחח אבל עכשיו הוא הוציא רשיון
~אסור לתת לאנשים כמוהו לנהוגXD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגרעפס של דאגי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק פה XDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחח איך טום נבהל XDDDDDDDDDDDD הריגנטון של טום
! חחחחחחחחחחחחח כלכך מתאים לו!!! איך הם מתחילים לזמזם את זה ולשיר חחחחחחחחח זה הראיון הכי חמוד שישלהם!!! איך דאגי מחבק את טום מאחורה והארי נשען על טום ודני על הארי
ס'חמודיםםםםםםם DDDDD:

sweet shir

New member
שאני ראיתי את זה היום בצהריים זה לא יכל להיות

ביוטיוב, הא?!?! XD לא נורא, זה עבד לי בשלב מסוים.

sweet shir

New member
מה? תפוז אמר שלא שלחתי מקודם! XD

ולא זכרתי מה כתבתי אז כתבתי משהו חדש XDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אעאעאעאעאעא טום ודאגי ../images/Emo99.gif

כמה הייתי משלמת כדי להיות במקום טום...

למעלה