ו

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifממ..ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עבד לי

אני ינסה לשלוח לך גם מחר אבל אם את רוצה להביא לי את האימייל שלך ואני ישלח לך כבר לשם אני חושבת שזה יהיה עדיף..:]

rox love BSM

New member
../images/Emo32.gifחייבת לפרוק

טוב,לא קשור לפורום ובעיקר שהרב קטינות לא חושבת שזה נוגע לכן אבל אני חייבת לפרוק. אני מיועדת לגיוס בפברואר,וקיבלתי מנילה רק החודש. חשבתי שהלך לי ממש טוב במבחנים בצו ראשון,מסתבר שלא ושלחו אותי למיון תעסוקתי גם שם חשבתי שהלך לי טוב. קיבלתי מנילה,תפקידים גרועים! (פקידה,נהגת רכב קל,רשמת משפטית וכו') וכאילו אני לא מחשיבה את עצמי לגאונה,אבל חשבתי שאני קצת יותר אינטליגנטית. אני מנסה להסביר לאמא שלי (ההורים שלי עולים,ואני הראשונה במשפחה שעושה צבא,אין לי עם מי להתייעץ/להיעזר) והיא לא רוצה להבין שכעקרון התפקידים האלה אומרים שאני לא חכמה במיוחד ושאני הולכת להיות תקועה עם בנות מסוג אני ממש לא אוהבת. (ממש ציפתי לפגוש אנשים אחרים בערך באותה רמה כמו שלי). ועכשיו,אני ממש מבואסת ועצובה ואין לי למי לחפור כי רב החברות שלי או רק התגייסו או עוד לא ולא מתכננות להתגייס. סורי על החפירה,הייתי חייבת לכתוב איפשהו.

sweet shir

New member
אוי, אני ממש מבינה אותך :(

גם אני הייתי מבואסת אם הייתי במקומך.. אבל תקשיבי, את לא יכולה לדעת מה יקרה. מי יודע אולי תפגיני מלא נכונות -או וואטבר- בטירונות ויסמנו אותך ותוכלי להיות מ"פ או משהו בסגנון.. אל תאבדי תקווה. אמא שלי הייתה פקידה אצל פרקליט הצבא (או שקר אחר) והיה לה שירות ממש אחלה אם אנשים ברמה ממש גבוהה, אז אל תלחצי יותר מדי. בכל מקרה, הכל לטובה.. בסוף עוד יהיה לך אחלה שירות! :)

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלפי מה שהבנתי צבא זה חרא .

בכל מקרה צריך לשגע אותם רק ככה דברים עובדים איכשהו!@#$

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif >.<" אני מבינה אותך..

אחי גם קיבל מנילה בדיוק התפקידים שהוא לא רצה אבל לא הייתה לו ברירה כי הצבא לא באמת מתחשב ברצונות שלך, אבל אחרי כמה זמן הוא קיבל עוד משהו לא זוכרת בדיוק מה זה, למרות שגם את זה הוא לא כ"כ רצה לא הייתה לו ברירה אלא ללכת אל זה, אבל לכי תדעי אולי יגיעו עוד דברים, את בערך מתי את אמורה להתגייס?

rox love BSM

New member
פברואר,ואני לא חושבת שישלחו לי

עוד מנילה,אלא ישלחו אותי לגיוס כלל צהל"י ואז אני אהיה פקידה או משהו. תודה אנייואי :)

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ../images/Emo201.gif

לדעתי, לא משנה כמה את עצובה עכשיו, את חייבת לזכור שאת צריכה לשמור על גישה אופטימית. את אף פעם לא יודעת מה יקרה ואילו הפתעות יפתיעות אותך באמצע הדרך. שיהיה לך בהצלחה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifמישהי שיחקה פעם בסרט?

להפקת סרט קצר במסגרת סרטי בגרות בקולנוע דרושים שחקנים ושחקניות בגילאי 15-18 לתפקידים מעניינים בנושא המוסיקה (לא חובה ידע מוסיקלי) אודישנים ייערכו בשבועיים הבאים. כל מי שמעוניינת או מוכנה לעזור בחיפושים נא ליצור קשר איתי אימייל: [email protected] מסן: [email protected] תודה
~ זה לא קשור ממש למק- אבל אנחנו מחפשים שחקנים בכל מקום אפשרי
~

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifממ..לא אני במול גלעד השנה רק אני עוברת

בצפר סופסוףףףףףףףףףף

למעלה