../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifחזרתייייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
חחחחחח אני לא בדיוק אמרתי לכן שאני עוזבת, כאילו כן אמרתי אבל..חחח לא חשוובב XDD בכל מקרהה...חחחחחח חזרתי אתמול בשעה שש וחצי בערך מאילת !!! זה היה הטיול השנתי הכי טואוווב שהייתי בו ! ללא ספק אחד המצחיקים ואחד המדהימים (ואחד הקשים XDD) שחוויתי! מוכנות לחפירה.!?! מבטיחה לא להגזים! חחחח
ביום הראשון היה ממש אבל ממש סבבה, הגענו למסלול ממש קל בערך שעתיים שלוש עשינו אותו בקלות והלכנו לאכסנייה. באכסנייה התארגנו ממש מהר ויצאנו לכפר הווילג' בשביל ארוחת ערב ומסיבה. המסיבה הייתה פשוט קרועההה !! כאילו היינו בערך 6 אנשים שרוקדים, כל השאר ישבו והסתכלו עלינו XD והקטע זה שהיו שם שירים משנות הטרטח !! (שירים ישנים חחחחחחחח) כמו של מייקל ג'קסון ושירים שרובכן אולי לא מכירות, משנות השמונים ואפילו משנות השישים. בכל מקרה פשוט התחרפנתי שם, באמת שהשתחררתי והרגשתי טוב. בדרך כלל אני לא משקיעה באיך שאני נראית (בגלל הביצפר המפגר שלנו, כי לא בדיוק אכפת לילדים ממסיבות ומדברים כאלו או שאכפת להם אבל הם משחקים אותה שלא..חח) כל המורים החמיאו לי, מה שהיה פאדיחותתתתתתתתתתת חחחחחחח אני כזה שומעת אותם שורקים וזה..XDDD אבל אין על המורים שלנו, באמת! הם מזה מצחיקים ומזה כיף להיות איתם! הם אפילו רקדו ! חחחחחח רקדתי סלסה עם ידיד שלי אז שני ידידים אחרים שלי החליטו לזרום ולרקוד איתנו גם... שני בנים רוקדים סלסה צמוד, התאמינו?! XDDDD ביום השני, לא תאמינו אבל קמנו בארבע !!!!!!!! פאקינג ארבע ! בחיים שלי לא הכרתי את השעה הזו ! עשינו עלייה כזאת ענקית שעד עכשיו אני בקושי יכולה להזיז את הרגליים ולעלות במדרגות, או ללכת !! XD כשלבסוף הגענו לפסגה חיכינו לזריחה, זה היה שווה את זה !! זה היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםם (אני אעלה את התמונה שצילמתי יותר מאוחר
) בכל מקרה...הם החליטו לקרוע לנו את הצורה וישר אח"כ לעשות לנו מסלול של שש שעות ! עשיתי אותו כמו גדולה!! למרות שאני ממש נמוכה, והיו בו סולמות- הרבה, וחבלים ו...אני בשוק שעשיתי את זה! חח
כשסיימנו עלינו על ספינת שייט ואני וחברות שלי נהגנו בספינהההההההה, זה היה מזה מגניב והחובל או איך שלא קוראים למה שהוא עושה היה ממש חמווווד *-* חח כמה החליטו לקפוץ מהסירה ולעשות שנורקלים אז אני וכל מי שנישאר בספינה, שזה כמעט כולם XD רקדנו ודיברנו ואכלנוXDD כמה אוכל, שאלוהים יעזור לי !!! כל חמש דקות מישהו אחר מוציא שוקולדים או חטיפים שאני אוהבת- לא רעיון טוב! בכל מקרה היה ערב חופשי ויצאנו כמה מאיתנו שתתו, החלטתי שלא כי זה לא בשבילי...כן ילדה טובה ירושלים
גאה בעצמי! חחח אבל היה קשה להחזיר את כל השאר לאכסנייה! XDDDDDDDDDDDD ביום השלישי קמנו בשעה סבירה, רבע לשבע התארגנו ארזנו את עצמנו ולקחו אותנו לפעילות ימית, בננות, קיאקים וסירות פדלים היה מצחיק ברמות ומה אני יכולה כבר לומר? אני בקושי זוכרת מה הלך שם אולי במקוויקנד אני איזכר בכל משפטי המחץ שלנו ושל המורים שלנו, תאמינו או לא אבל הם מצחיקים! חחחחחחח מקווה שהתגעגעתם! חחחחח