ו

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאההההההההההההההע עכשיו

קראתי במעריב לנוער שזה באמת נכוווווון *__________________* איןאיןאיןןןןןןןןןןןן אני קונה כרטיסים עודפעם XD מקווה שויאיפי ואני בטוח מקווה לאנוס אחד מהם .אינמצב שלא .^.^

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifחזרתייייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחחחח אני לא בדיוק אמרתי לכן שאני עוזבת, כאילו כן אמרתי אבל..חחח לא חשוובב XDD בכל מקרהה...חחחחחח חזרתי אתמול בשעה שש וחצי בערך מאילת !!! זה היה הטיול השנתי הכי טואוווב שהייתי בו ! ללא ספק אחד המצחיקים ואחד המדהימים (ואחד הקשים XDD) שחוויתי! מוכנות לחפירה.!?! מבטיחה לא להגזים! חחחח
ביום הראשון היה ממש אבל ממש סבבה, הגענו למסלול ממש קל בערך שעתיים שלוש עשינו אותו בקלות והלכנו לאכסנייה. באכסנייה התארגנו ממש מהר ויצאנו לכפר הווילג' בשביל ארוחת ערב ומסיבה. המסיבה הייתה פשוט קרועההה !! כאילו היינו בערך 6 אנשים שרוקדים, כל השאר ישבו והסתכלו עלינו XD והקטע זה שהיו שם שירים משנות הטרטח !! (שירים ישנים חחחחחחחח) כמו של מייקל ג'קסון ושירים שרובכן אולי לא מכירות, משנות השמונים ואפילו משנות השישים. בכל מקרה פשוט התחרפנתי שם, באמת שהשתחררתי והרגשתי טוב. בדרך כלל אני לא משקיעה באיך שאני נראית (בגלל הביצפר המפגר שלנו, כי לא בדיוק אכפת לילדים ממסיבות ומדברים כאלו או שאכפת להם אבל הם משחקים אותה שלא..חח) כל המורים החמיאו לי, מה שהיה פאדיחותתתתתתתתתתת חחחחחחח אני כזה שומעת אותם שורקים וזה..XDDD אבל אין על המורים שלנו, באמת! הם מזה מצחיקים ומזה כיף להיות איתם! הם אפילו רקדו ! חחחחחח רקדתי סלסה עם ידיד שלי אז שני ידידים אחרים שלי החליטו לזרום ולרקוד איתנו גם... שני בנים רוקדים סלסה צמוד, התאמינו?! XDDDD ביום השני, לא תאמינו אבל קמנו בארבע !!!!!!!! פאקינג ארבע ! בחיים שלי לא הכרתי את השעה הזו ! עשינו עלייה כזאת ענקית שעד עכשיו אני בקושי יכולה להזיז את הרגליים ולעלות במדרגות, או ללכת !! XD כשלבסוף הגענו לפסגה חיכינו לזריחה, זה היה שווה את זה !! זה היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםם (אני אעלה את התמונה שצילמתי יותר מאוחר
) בכל מקרה...הם החליטו לקרוע לנו את הצורה וישר אח"כ לעשות לנו מסלול של שש שעות ! עשיתי אותו כמו גדולה!! למרות שאני ממש נמוכה, והיו בו סולמות- הרבה, וחבלים ו...אני בשוק שעשיתי את זה! חח
כשסיימנו עלינו על ספינת שייט ואני וחברות שלי נהגנו בספינהההההההה, זה היה מזה מגניב והחובל או איך שלא קוראים למה שהוא עושה היה ממש חמווווד *-* חח כמה החליטו לקפוץ מהסירה ולעשות שנורקלים אז אני וכל מי שנישאר בספינה, שזה כמעט כולם XD רקדנו ודיברנו ואכלנוXDD כמה אוכל, שאלוהים יעזור לי !!! כל חמש דקות מישהו אחר מוציא שוקולדים או חטיפים שאני אוהבת- לא רעיון טוב! בכל מקרה היה ערב חופשי ויצאנו כמה מאיתנו שתתו, החלטתי שלא כי זה לא בשבילי...כן ילדה טובה ירושלים
גאה בעצמי! חחח אבל היה קשה להחזיר את כל השאר לאכסנייה! XDDDDDDDDDDDD ביום השלישי קמנו בשעה סבירה, רבע לשבע התארגנו ארזנו את עצמנו ולקחו אותנו לפעילות ימית, בננות, קיאקים וסירות פדלים היה מצחיק ברמות ומה אני יכולה כבר לומר? אני בקושי זוכרת מה הלך שם אולי במקוויקנד אני איזכר בכל משפטי המחץ שלנו ושל המורים שלנו, תאמינו או לא אבל הם מצחיקים! חחחחחחח מקווה שהתגעגעתם! חחחחח

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

נשמע ממש כיף הטיול הזה....נראלך עושים אותו טיול לכל בתי הספר?!?! אם חזרת זה אומר שסופסוף תעלי עוד פרק של DWMU
*-* ברור שהתגעגעתי!!!

../images/Emo109.gifוואי נשמע ממש כיף! D:

חחחחחחח לא נשמע ממש כמו טיול יותר כמו סתם חופשה
קיצר שמחה שנהנית ^^ נראלי גם לנו יש כזה טיול בי"ב...לאילת והרי אילת ל5 ימים, זה אותו אחד? XD וולקאם

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifכיף שחזרת../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

וואו זה נשמע שהיה לך ממש כיף!
אני מתה לצאת כבר לטיול שלי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifברוכה השבה עמית D: ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כיף שחזרת
^-^"

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

הטיול שהיית בו נשמע לי קצת כואב XD.....אבל נשמע שהיה לך כיף ואת גורמת לי לרצות לצאת לאחד כזה למרות שמי שמכיר אותי יחשוב שזה אחד הדברים המוזרים שיצא לי להגיד
וברור שהתגעגענו! איך אפשר שלא? חחח

m o r 1 0 2

New member
איזה כיף שחזרתDDDD:../images/Emo168.gif

נשמע שמאוד נהנית
אני שמחה בשבילך!@#$%^ ועמיתו'שששש
התגעגעתי^

ריהותם

New member
../images/Emo207.gifכתבה על המקפרוג'קט בראש1!

לא יודעת באיזה עמוד,אבל לדעתי בכ"א(אפילו שאני לא חלק מזה) כבוד!

../images/Emo109.gifזה מה שכתוב:

"McDreamy" שמונה מעריצות שרופות וחלום אחד - להביא את מקפליי לארץ עד שזה יקרה תנו בריספקט לסטריטים של מקפליי - לוהץ' כן כן, אנחנו יודעים שזה מרטיט ומרגש שביונסה מזיזה את הבוטי שלה כל הדרך לישראל, וגם גאגא ומדונה החתימו את הדרכון, אבל חלאס עם כל הנקבות בבגדים המינימליים שלהן. אנחנו רוצים גברים אמיתיים ואם יש כאלו בריטים שיודעים לזוז ולשיר במקביל, מה טוב-בקיצור אנחנו רוצים את מקפליי! אז עד שמישהו יתעשת וירים את הכפפה, שמונה בנות מגניבות שמכנות את עצמן מעריצות שרופות וול דאן והכי לפנים שיש, הקימו קבוצת סטריטים, שבתרגום חופשי לעברית פירושה: חבורת רחוב". שפועלת כבר יותר משנה ופשוט נושמת, נושפת, ואוכלת רק מקפליי כל היום, אל תטעו לחשוב כי זו היא סתם עוד קבוצת מעריצות, מדובר בפורייקט חובק כל, שבו הבנות, בשיתוף עם אייס ארגום נוער שמפיק אירועים, אחראיות על הכל. החל מיחסי ציבור מסיביים ללהקה, ארגון ימי מעריצים מגניבים כמו יום מעריצים בווילה, וכלה בחנות און ליין, כרטיסי VIP, ארגון מפגשי מעריצים, צילום סרטים, וכמובן הדובדבן שבקצפת,טיפוח הקשר עם כל מי שמקורב ללהקה, והשקעת מאמצים רבים, בניסיון להביא אותה סוף סוף לישראל הבנות נמצאות בכל מקום ברשת: טוויטר, מייספייס, פייסבוק, ויו"ב, וגם עובדות על אתר מעריצים שווה במיוחד, בינתיים הן הצליחו לקבל תגובות מחברי הלהקה על סרטונים ששלחו (אהמ גם אנחנו קיבלנו מהארי וטום
)
, הביאו תגית mcfly2israel למקומות הגבוהים בנושאים החמים בטוויטר, וקיבלו המלצות בבלוגים חשובים ותמיכה מגורמים חיצוניים. פרגנו לשמיניה בבלוג המגניב שלהן, בכתובת הבאה (כתובת הבלוג) ואולי תתחנפו מספיק ותוכיחו שגם אתם מקפליי בדם ובנשמה הן יסכימו לתת לכם להצטרף לטירוף. ואז יש תמונות שלהן... קרדיט לשני שהעתיקה מילדה אחרת

sweet shir

New member
ברור, כי כל פעם שאני רוצה גבר אמיתי אני ישר

חושבת על מקפליי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמאשלי, ראש1 האלו מאריכים לי את תוחלת החיים. רצחו אותיייXDDD

sweet shir

New member
חחחח זה הדבר האחרון שהייתי מתארת אותם..

הם לא ממש היצורים הכי גבריים שיש.. ממש רק טום ודאגי.XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת אחת הסיבות שאני אוהבת את טום כלכך

למעלה