ו

מקפליי השתנו ולא לטובה...

לאחרונה אחריי כמה חודשים טובים חזרתי לשמוע את מקפליי, והיום מה אני מגלה, שהם הוציאו שיר חדש ואחר כך גיליתי שהם בעצם הוציאו אלבום חדש. אבל כמה קיוויתי שזאת טעות והשיר preety girl זה שיר הטראש פופ היחידי אני שמעתי עוד שניים-שלוש ובכנות אני מאוכזבת, מה שאהבתי בהם נהפך היום לדבר נוראי לטעמי, הם פעם היו יוצרים שירים נהדרים, חשבתי לעצמי שהם ימשיכו עם הקו של האלבום הקודם לשירים יותר פופ פאנק, אבל מעולם לא חשבתי שהם ידרדרו למצב של לעושת מוזיקת טראש פופ, ובכנות זה גם לא נשמע טוב, יש פופ ויש פופ, הם עד כה היו רוק-פופ משובח למדיי לטעמי, עשו מוזיקה נהדרת שגרמה לי לאהוב את כל השירים שלהם עד האלבום החדש שלהם. מישהי יודעת מה בדיוק עבר עליהם. ולא זה לא נקרא להתבגר, זה נקרא להתמסחר, יש להתבגר (לינקין פארק התבגרו מבחינת המילים לשירים למשל) ויש להתמסחר (מקפליי פעם כתבו שירים מדהימים וגם באלבום האחרון השירים שלהם היו נהדרים למדיי ופתאום האלבום החדש שנראה כאילו הם החליטו להפוך את היוצרות ולהתנהג כליידי גאגא אבל בלי כישרון כתיבה... אני מצטערת מאוד שזאת דעתי, ציפיתי ממקפליי להרבה הרבה יותר, וכגודל הציפיות כך גם גודל האכזבה, אכזבה עמוקה מאוד. מקפליי, יהיה זכר המוזיקה שלכם ברוך, מלהקה עם פוטנציאל לשלמלות הפכתם ללהקה עלובה (וכן אני יודעת שהם לא קוראים פה כמובן, איך הם יקראו הם בוודאי לא יודעים עברית ><).

That McGirl

New member
כע בהתחלה הרבה בנות חשבו ככה..

אני אישית מתה על כל הדיסק החדש ..יש שם שירים מהממים

That McGirl

New member
אהה ויש לי עוד משהו להגיד ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לפני שאת אומרת כ"כ הרבה דברים רעים על הדיסק תנסי לשמוע את כולו כמה פעמים אני כמעט בטוחה שתאהבי אותו .. ,לדעתי הוא אפילו יותר יפה מRA , אבל כל אחת ודעתה .. :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני חושבת שדי הגזמת במשפט האחרון

כי לדעתי אחרי Motion In The Ocean לא ציפיתי לדיסק כמו RADIO:Active(הדיסק עליו אמרת שבו הם התבגרו) אבל לומר " יהיה זכר המוזיקה שלכם ברוך" זו אמירה שלדעתי לא לעניין כי המוסיקה הקודמת שלהם לא נעלמת לשום מקום והיא עדיין נשארת. זכותך לא לאהוב את האלבום החדש וזה מאוד לגיטימי,את לא היחידה שהתאכזבה וציפתה למשהו אחר,גם אני ציפיתי שימשיכו באותו כיוון אבל זה מה שהם בחרו לעשות,ולדעתי כן יש בזה מן ההתמסחרות אבל אל תשכחי שהם לא להקה מאוד ישנה הם להקה יחסית חדשה,והם עושים כל מיני דברים ומתנסים ופעם הם מחליטים לעשות רוק ופעם פופ,השיר פארטי גירל הוא שיר חמוד אבל לא ציפיתי ממקפליי לשיר כזה,זה העניין המוסיקה היא לא כל כך גרועה אבל זה לא משהו שציפית ממקפליי לעשות. אולי אחרי האלבום הזה הם יבינו שהם לא שלמים עם זה ויחליטו לעשות משהו אחר ואולי לא,ואל תשכחי שלכל להקה יש אלבומים טובים יותר וטובים פחות ותקופות טובות יותר וטובות פחות.

ברור לי שהם חדשים יחסית

אבל לא ציפיתי מהם לנפילה כזאת, כלומר זה מרגיש כל כך מאכזב. לא הספדתי את הלהקה, רק את המוזיקה הישנה והטובה שלהם. אני מקווה שביום מן הימים הם יחזרו ליצור דברים יותר יפים, אני לחלוטין לא הורדתי את המסך מעל מקפליי... והכי נוראי שהם נתנו לזמר אחר לשיר בשיר שלהם (בשיר Shine a Light). כנראה שהם התפתחו אבל לכיוון הפופ וחבל לי, ולא שאני לא סובלת פופ, אבל פשוט יש להקות שלא צריכות לעשות פופ כזה, זה מרגיש לי שהם הפכו למפלצת ממוסחרת, במיוחד בתמונה החדשה של האלבום שלהם, הפכו אותם מתמימים למבלים במועדונים. כמובן שאני לא מאמינה שהם תמימים באמת, אבל המוזיקה, אוח המוזיקה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifוזו הטעות שלך לדעתי

המוסיקה הישנה שלהם לא מתה.היא גם לא תמות.היא כאן כדי להישאר והשירים הם עדיין אותם שירים וזה שיש למקפליי שירים אחרים לא משנה את השירים הישנים שלהם. זכותך להתאכזב ולא לאהוב,וזה קורה להרבה להקות שיש להם דיסקים שנחשבים לנפילה בעיני המעריצים,זה רק אומר שהכול כשורה ושהאלבום הבא יהיה טוב יותר.אולי זה עניין של זמן ואת צריכה לתת לאלבום הזה יותר זמן ואולי לא. חוץ מזה מקפליי כבר לא תמימים,הם התחילו בתור נערים ועכשיו הם כבר לא אותם נערים הם אנשים צעירים.העניין הוא שאולי לא הפכו אותם אלא הם הפכו להיות בעצמם,מבחירה שלהם.הם לא היו נשארים כל החיים אותם להקת פופ דביקיטשית ששרה שירים תמימים ומתוקים על אהבה.

אבל גם עכשיו הם שרים שירים על אהבה אבל...

בצורה הרבה יותר דביקה ומעצבנת, פעם היו להם גם שירים פילוסופים לטעמי ומעודדים, למשל ill be ok שיר פשוט מדהים לטעמי, או home is ware the hart is ושירים כאלו. ובאלבום הקודם שלהם שהיה לפניי שנתיים הם גם שרו שירים נהדרים, תוך שנתיים הם עברו מחברת ההקלטות הפרטית שהם הקימו לחברת הקלטות גדולה שמוציאה מהם מיץ נוראי בדמות אלקטרו פופ זה מבחינתי דיי אומר משהו עליהם, שהם רוצים לצאת מבריטניה למקומות אחרים = התמסחרות. אמן אמיתי לא נוטש את המוזיקה שלו גם אם בימים שקשה ובגלל זה אני מאוכזבת, לא ציפיתי שהם ישארו עם אותם שירים מהאלבום הראשון, אבל לא ציפיתי שהם ידרדרו לתחום שנראה עליהם דיי מוזר וביזארי. סורי, זאת דעתי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחייבת להגיד, הם לא להקה חדשה

יחסית.. הם התחילו עוד מ-2004... זה לפני 6 שנים! עוד מעט 7... לא הייתי קוראת להם להקה חדשה יחסית...

אני מסכימה איתך על הרבה דברים, אבל לא על הכל.

.. כאילו, הסגנון שלהם ממש השתנה ושאולי הוא לא ממש מתאים להם, אני גם חושבת חושבת ככה. אבל בכל זאת.. אם לשמוע את השירים ממש לעומק אוהבים אותם. כי אני אישית, לא אהבתי PARTY GIRL או כל שיר אחק ששמו באלבום, אהבתי את הדמואים HERE COMES THE STORM וDRAGON BALL כי הם די בסגנון הישן של השירים עם משמעות, אבל אחרי ששמעתי את כל השירים של האלבום החדש במשך כמה וכמה פעמים, אני לא אהובת שיר אחד. אני גם חושבת שהם התמסחרו וכזה אבל לא יודעת, אני עדיין אוהבת אותם, גם עם השינוי שלהם!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifדבר ראשון -

לשיר קוראים Party Girl ולא Preety Girl. דבר שני: את ממש מגזימה לדעתי. את יכולה לא לאהוב את הסגנון החדש שלהם (אני אישית אוהבת אותו מאוד) אבל להגיד את מה שאמרת? שהם להקה עלובה? תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב - יש לך כל כך מזל שאני לא יודעת מי את ומאיפה את, כי אם הייתי יודעת אני נשבעת לך שזה לא היה נגמר טוב! ראית פעם את הסרט במבי? שמעת את המשפט "אם אין לך משהו טוב לומר מוטב שלא תגיד כלום"? אם לא אז עכשיו שמעת. אז חמודה, תסתמי את הפה ומהר כי אין לך משהו טוב להגיד, ואת מה שאמרת הרגע אני לא חושבת שאף אחת כאן באמת רוצה לשמוע. אה כן - והם לא הפכו ללהקת טראש פופ. זאת אותה מקפליי שכולנו מכירות ואוהבות עם סגנון קצת שונה שיש בו דגש על הדאנס-אלקטרוני. אז עכשיו הואילי בטובך לצאת מהפורום שבו נמצאות הבנות שמכבדות את מקפליי ואוהבות אותם ולכי תמצאי לעצמך את החברים שלך ותתלוני אצלם. ולבנות של הפורום - מצטערת שאני מגיבה עם מילים כאלה (בדרך כלל אני הרבה פחות עצבנית) אבל היא מטומטמת והיא מעצבנת אותי ואני גם ככה עצבנית כבר. מצטערת שאני אומרת מילים כאלה בפורום שאנחנו מנסות לשמור עליו מקום נחמד וכיף.

DONT WORRY ADI WE'RE HERE!

כל אחד והדעה שלו... שתחשוב מה שבא לה... גם חברה שלי חשבה אותו הדבר על האלבום עד שעקתי עליה שתישמע את כל השירים ואז היא חזרה בה XDDD אז אל תתעצבני על שטויות! ועל מה שהתעצבנת מקודם - לא שווה את זה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם את יודעת שהשפה שלך לא נאותה ותרבותית

פשוט אל תשתמשי בה.נכון שאת עצבנית והתגובה שלה מעלה בך רגשות כעס,אבל את לא צריכה להוציא את הקיטור שלך עליה,היא בסך הכל הביעה את דעתה וגם אם היא לא מוצאת חן בעיניך את צריכה לכבד אותה,את לא חייבת להסכים איתה אבל את חייבת לכבד אותה. ואני לא חושבת שלומר לה לצאת מהפורום ולהתנפל עליה ,ולהשתיק אותה זה לגיטימי.היא בנאדם עם דעות ומחשבות וזה פורום וזכותו של כל אחד להביע את דעתו כל עוד זה נעשה בצורה תרבותית. יכול להיות שאת תופסת את הדברים שהיא אמרה כדברים לא מכבדים והשפה היא אמרה אותם היא שפה לא מתאימה אך לדבר בצורה כזו לא הפתרון ומשיג לך תוצאה הפוכה. אני לא מצדיקה פה אף אחת ולא באתי להיות סנגורית או קטגורית,אני פה כדי להביע את דעתי,וכמו שאני מביעה את דעתי בצורה מכובדת כך גם האחרות צריכות לנהוג.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתראי, אני לא יודעת אם אפשר להסביר את

זה אבל אני אנסה. יש לי בעיה שנקראת רגישות יתר. אני לא יודעת אם מישהו שאין לו את זה יכול באמת להבין מה זה אומר, אבל אני אנסה. ורק לידע שלך - אני לא מנסה להצדיק את עצמי כאן, אני מנסה להסביר לך. רגישות יתר יכולה לבוא לביטוי בכל מיני צורות: זה יכול להיות אלרגיות שגורמות לתגובה חריפה יותר מהרגיל, זה יכול להיות ככה שיש דברים שאי אפשר לעשות בלי להשתגע (זה משתנה אצל כל אחד), זה יכול לגרום לזה שהתגובות שלך יהיו קיצוניות בהתחלה ורק אחרי כמה שעות או דקות או אפילו שניות אתה נרגע, וזה יכול לבוא בעוד כל מיני מצבים. אצלי זה בא לביטוי בעיקר בחלק של הדברים שיכולים לשגע אותי (למשל אני לא יכולה בשיעורי ספורט לעשות כל מיני תנועות שקשורות לכף רגל, אני לא יכולה במוזיקה לספור פעמות עם הרגל, אני לא מסוגלת כמעט ללבוש גבריים וכפפות, אני לא מסוגלת לאסוף את השיער, אני לא מסוגלת לשבת בתנוחה מסויימת יותר מדקה בערך ועוד כל מיני דברים...) ובחלק של התגובות הקיצוניות (זה בא לידי ביטוי בעיקר בבכי ובצחוק שלי, שמי שראה אותי בוכה או צוחקת יודע שאני מגיעה למצב של סכנת חיים כי אני פשוט לא נושמת. בככל.) אז כשאני מתרגזת אני ישר נהיית מגעילה. וכשאני כועסת אני ישר צועקת. וזה גורם לי להיות ממש חסרת סבלנות כלפי אחרים כי אם הם מעצבנים אותי טיפה אני מתרגזת מאוד. ובגלל שאני מרגישה הכול יותר חזק אז כשמישהו מכאיב לי פיזית (גם אם זאת צביטה קטנה) זה כואב לי מאוד. וזה יכול להיות ממש מסובך לחיות עם זה ולהסביר את זה לאנשים, אז אני עושה כל מיני דברים כדי לטפל בזה.. למשל אני מרכיבה מלא פאזלים ויושבת עליהם המון זמן כדי לשפר את הסבלנות שלי. אבל לפעמים אני פשוט מגיבה בצורה מסויימת, ואני אפילו לא שלוטת על זה. אז אני לא יודעת אם הצלחת להבין את זה, אבל יש לי את הבעיה הזאת וזאת בעיה שקשה מאוד לטפל בה. ואם למשל הייתי מחכה עם התגובה שלי של קודם עד עכשיו, מן הסתם היא הייתה יותר מכבדת ויותר טובה ממה שכתבתי קודם, אבל כמו שהסברתי לך על הרגישות יתר - זה גורם לתגובות מהירות. ואני יכולה להגיד לך על עוד מלא דוגמאות שהגבתי בצורה לא טובה, למשל כשחברה שלי דחפה אותי סתם בצחוק ולא נפלתי אפילו ולא קרה לי כלום, ישר התעצבנתי והתחלתי לקלל אותה והתחלתי לבכות. כי פשוט אני לא מסוגלת לעצור את עצמי. אז אני מצטערת על התגובה שלי, ואני באמת מצטערת שהגבתי ככה, ואני לא אגיד שזאת לגמרי לא אשמתי כי אני באמת יכולתי לנסות לחכות עם זה, או להגיב כמה דקות אחרי אחרי שנרגעתי קצת, אבל אני מקווה שאת מבינה אותי ומבינה שלפעמים קשה לי בגלל הרגישות יתר הזאת.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מקווה שלא נפגעת ממני

כי כמובן שלא ניסיתי לפגוע. באמת היה נראה לי תמוהה שאת מגיבה ככה,אבל עכשיו אני מבינה למה.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא נעלבתי בגלל הסיבה הפשוטה שאני באמת

מסכימה עם מה שאמרת. אני באמת חושבת שיש דרך להגיב ולדבר, ואני באמת מצטערת על התגובה שיצאה לי.

למעלה