ו

סליחה אני לא מתכוונת להעוף לשום מקום...

אם את לא מסוגלת לכבד את הדעות שלי אז אני לא מצפה ממך לכבד דעות אחרות שנוגדות את שלך, ובסוף את עוד תגיעי למצב שתשנאי משהו רק כי היא הולך נגד הדעות והמחשבות שלך. אני בסך הלכ הבעתי את דעתי על האלבום החדש שלהם, שהוא לטעמי אלבום חלש ביותר, ולא אכפת לי עם הוא טראש פופ, או דאנס אלקטרוני, הוא לא נשמע טוב, והוא לחלוטין לא מתאים להם. זה בדיוק כמו שלהקת Queen הוציאו בשנות ה80 את האלבום שלהם הוט ספייס וזאת הייתה נפילה רצינית מצידם מבחינה מוזיקלית והמעריצים שלהם דיי התלהמו על האלבום הזה. אני לא מנסה כמובן להשוות בין הלהקות אלא רק לומר שלהקות יכולות לטעות פה ושם ואני מקווה שבעתיד הם יחזרו לעשות את המוזיקה שהם יודעים יותר טוב לעשות. כי דאנס אלקטרוני זה פשוט לא הם, זה כמו שתגידי לי שקולדפליי עושים מטאל, פשוט לא נכון ולא מתאים. ואני מצטערת אם ההודעה הזאת גורמת לך להתחרפן אבל את צריכה להתמודד.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהסיבה היחידה שאני מתכוונת להתעלם מכל

מה שאמרת הרגע ולהתנהג כאילו לא אמרת את זה, היא שזה יום שישי בערב, זה אמור להיות כיף ואני ממש לא רוצה להרוס אותו. בואי נסכים שאני לא אוהבת אותך, את לא אוהבת אותי, ואני לא מסכימה עם הדעות שלך. ופשוט נפסיק לדבר אחת עם השנייה. לא קשה, נכון?

אני מעולם לא אמרתי שאני אוהבת אותך או שלא...

אני פשוט לא מסכימה איתך, ואני בכלל לא מכירה ואתך בשביל לומר לך אם אני אוהבת אותך או שלא. וגם את לא מכירה אותי בשביל לומר אם את אוהבת אותי או שלא, ואם להתבסס על הדעות שלך אני בהחלט לא מחבבת אותך, אבל אני לא מכירה אותך ואני מניחה שאת אדם טוב למרות העקשות והיהירות שלך...

../images/Emo207.gif ו ../images/Emo32.gif

שמעו בנות , אני פותחת את מעריב לנוער בכיף שלי וזה פתאום קולטת כתבה על מק סבבה קוראת וזה פתאום אני קולטת תשמות שני בר חיים רות אלבלק רוני וזה פתאום קולטת תתמונה לשנו מהמפגש, רציתי לומר שממש התרגשתי :] וכל הכבוד לכן !! שבת שלום :)) מתגעגעת !

O0NoNi0O

New member
היי, אני מעריצה ישנה:)

ונכנסתי לפורום כדי להתעדכן קצת ונתקלתי בהודעה שלך.. יש מצב שאת מעלה סריקה של הכתבה? רק אם נוח לך.. איזה קטע זה אבל, שלא משנה כמה זמן לא שמעתי אותם, ברגע שאני מגלה על כתבה (ועוד ראיון! בזמני היה רק אתרים בטיפו עליהם!!) אני מתה לקרוא אותה חח... אז אם לא באלך לסרוק, תגידי לי מאיזה תאריך זה ואם זה עדכני אני אלך לקנות אותו (חברות שלי יחרימו אותי). טוב תודה בכול מקרה וסליחה על החפירהD:

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifרק לידע כללי../images/Emo124.gif

בחוקי הפורום מצוין על זה שאסור להעלות סריקות לפורום מפני שזה זכויות יוצרים של מעריב לנוער\ראש אחד. אם היא תרצה לשלוח לך סריקות אנא לבצע זאת במסרים

O0NoNi0O

New member
זה חדש לי:O

תמיד ראיתי סריקות... גם של הכתבה הראשונה שעשו עליהם בראש אחד

../images/Emo248.gifבתפוז?לא נראלי חח מאז ומתמיד

אסור להעלות לכאן סריקות ומי שהעלה ופספסנו .. הוא לא בסדר חחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיו היו פעמים...

שעוד הייתי חדשה בפורום שהיינו מעלות סריקות וכאלה... לא יודעת למה זה היה ככה אז חחח

O0NoNi0O

New member
כמו שמיכל אמרה,

זה היה לפני שניהלת, לפני שלוש שנים בערך.. כשהייתי בכיתה ז' חחח

shirshh4

New member
היי גם אני מעריצה וותיקה:)

היי,אני אשמח מאוד מאוד מאוד מאוד אם משהי יכולה לשלוח לי סריקה של הכתבה משום שפספסתי בכמה שבועות את הכתבה שחיכתי לה מאז ומתמיד!! אני אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי !! זה האימייל לכל הנחמדות שיכולות לעזור..: [email protected] טנקסס לכולם בכל אופן :)

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif ../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gifבקשר ל-McFly Awards../images/Emo239.gif

באישורה של שני אני אכין את הכל ואעלה מחר בלילה או ביום ראשון...
אם למישהי יש רעיונות לקטגוריות / חידושים / הצעות / יעולים וכו' משנים קודמות מוזמנת לשלוח לי בפרטי
אני לא בטוחה שאני אעשה סיכום שנה כי אין לי ממש זמן (אני חוזרת בראשון לבסיס וסוגרת שבת
) אז למי שיש חשק וכוח לתרום מעצמה
יותר מבכייף!
ועוד דבר, בגלל שהשרשור
הקודם עבר לעמוד הבא אני אשאל שוב: אני זוכרת שמישהי פה אמרה שדני העלה 2 דמואים לסופר סיטי אחד שקראו לו Honestly ועוד אחד... יש מצב שלמישהי יש אותם באודיו והיא יכולה לשלוח לי לינק להורדה או משהו בפרטי?
תודה מראש, אני אשמח לשיתוף פעולה

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אוה ושכחתי לשאול ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך אפשר לראות את הסרט המלא של הבנים ל-Nowhere Left to Run?

../images/Emo248.gifבעיקרון בסופרסיטי ..

אבל גם אפשר לקנות אותו יש אותו בצליל ובחנויות דיסקים בכללי.

למעלה