../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטוב אז ככה../images/Emo70.gifלהרגע, כנסו למשרד שלי
זה טוב שכל אחת אומרת את הדעה שלה ולא צריך לעוף על אף אחת בגלל זה, אוקי? עכשיו בקשר למה שאמרת... זה לא אכזבה עמוקה אבל זה סוג של אכזבה. אותי הם גם איכזבו בדרך כלשהי, אני הייתי מעריצה שלהם מהרגע הראשון, באמת. מהלהיטים הגדולים והמצליחים שלהם, הכיפיים והקיציים שלהם, כל שירי הביץ' בויז למיניהם. עד לאלבום השלישי שלהם שבו אמרתי, די. לא אוהבת יותר, הם השתנו יותר מדיי במוסיקה וזה כבר לא מדבר אליי. הם להקה ענקית, באמת ועדיין יש להם כישרון ענק רק שאני לא חושבת שהם ממשים אותו מספיק. הם כותבים מדהים אבל אני חושבת שהאלבום האחרון הוא נפילה, הם נהיו כזה.. יותר מדיי פופים, כמו כל מה שקורה בזמן האחרון בשנה הזו, מלא פופ יוצא החוצה ויש טוב ויש גרוע. יש להם כמה שירים שאני מסוגלת לשמוע באלבום החדש, אבל האחרים פשוט מגעילים אותי. אני יודעת שמעריצה צריכה להיות מעריצה לא משנה מה. וכן אני עדיין מעריצה, מעריצה של המוזיקה הישנה שלהם. מעריצה של הכישרון שלהם שנעלם בזמן האחרון, אז אולי הם יודעים להוציא להיטים אבל הם הולכים בדרך שכולם הולכים. אם הם היו נשארים בסגנון שלהם, המדהים הזה כמו שראיתי בוונדרלנד[
] הם היו מצליחים באותה מתכונת.
-ROT3F- אלבום מדהים וכיפי, עם המון שירים של לשמוח ושירים של מחשבה... ופשוט שירים של טינאגיי'רים כאלה: -Not Alone -Room On The Third Floor -Surfer Babe
-Wonderland- האלבום הכי טוב שלהם
באמת... רק תקשיבו לו ותדעו. זה האלבום שגרם לי לאהוב כל כך מוזיקה, עד כדי כך שהיא חלק כ"כ גדול מהחיים שלי... ותמיד אומרים לי שיש לי שמיעה מוזיקלית חחח ואין האלבום הזה כל כך חלק חשוב מהחיים שלי, המילים שיש בו... הצלילים והמשמעויות.
מדהים. -I've Got You -Too Close For Comfort -Don't Know Why
-Motion In The Ocean- אלבום שנתן מין משב רוח מרענן בחזרה לאלבום הראשון שלהם, בגלל זה גם קניתי אותו ועדיין אהבתי אותם בשלב הזה. שירים כיפיים, אפילו יש כאלה עם סיפוריים מיוחדים כמו טרנסילבנייה חח או בכלל העיבוד אולפן המקצועי שהביאו ל-home is where the heart is
וכמובן הקאבר היפה שעשו לשיר של קווין. -We Are The Young -Walk In The Sun -Friday Night
-Radio:Active- באלבום הזה עדיין לא הפסקתי לשמוע אותם כי היו שם שירים ממש מגניבים. כמובן שהם קצת התחילו להתקלקל פה, היו שירים מעפנים והיו שירים שדווקא היו ממש סבבה, עם אחלה מילים ועומק. -Corrupted -Do Ya [שיר כיפיייייייייי i love it] -Smile
-Above The Noise- על זה באמת אין לי מה לומר... לא אוהבת, אלבום לא חוקי בעליל! איפה העומק, איפה המוזיקה הנהדרת.. הצלילים האחרים שהם היו משלבים... כאילו מהזה הפארטי גירל הזה... איי איי.... כל מה שיש לי לומר שהם היו גדולים ונפלו קצת, קורה לכולם. אני בטוחה שעוד הם ימצאו את הרגע שהם יבינו.. אנחנו צריכים לעשות משהו גדול יותר מזה! טוב... זו הדעה שלי ואני מקווה שתקבלו אותה, תגובות יתקבלו בברכה