ו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבנות! ../images/Emo239.gif

יש לי שבוע חינם לסופרסיטי בזכות זה שקניתי את הדיסק... מישהי רוצה אותו? אני לא רוצה להתחיל להיות שם שבוע ואז להבין שאני לא יכולה יותר... יש כאן מישהי בלי מנוי שרוצה את השבוע הזה? אני עדיין לא זגורה על עצמי אם אני אשתמש בו או לא, אבל אם אני אחליט לא אין לי בעייה להביא למישהי שאין לה מנוי וכן רוצה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבגלל זה אני לא יודעת אם אני רוצה...

כי מה אני יכולה לעשות בשבוע? ואחרי שבוע אני ארצה עוד...

That McGirl

New member
../images/Emo207.gifבבקשה עזרו לי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני לא מקבלת תגובות מפורומים כאילו נגיד אני שואלת שאלה בפורום ומישהי עונה לי וזה לא שלוח לי מסר (אבל מסרים פרטים זה שולח) , ובדקתי בהגדרות וזה והכל בסדר.. יש למישהי מושג איך אני מתקנת את זה או למי אני יכולה לפנות ??

Little Ray

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo113.gifלכל מי שרואה 'היפה והחנון'

זה רק אני או שהתסרוקת החדשה של אלכס זה כמו טום הבימי מושן?! חמודיייי!! ראיתי אתמול עם החברות שלי ואני כולי "טומייייי!"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטוב אז ככה../images/Emo70.gifלהרגע, כנסו למשרד שלי

זה טוב שכל אחת אומרת את הדעה שלה ולא צריך לעוף על אף אחת בגלל זה, אוקי? עכשיו בקשר למה שאמרת... זה לא אכזבה עמוקה אבל זה סוג של אכזבה. אותי הם גם איכזבו בדרך כלשהי, אני הייתי מעריצה שלהם מהרגע הראשון, באמת. מהלהיטים הגדולים והמצליחים שלהם, הכיפיים והקיציים שלהם, כל שירי הביץ' בויז למיניהם. עד לאלבום השלישי שלהם שבו אמרתי, די. לא אוהבת יותר, הם השתנו יותר מדיי במוסיקה וזה כבר לא מדבר אליי. הם להקה ענקית, באמת ועדיין יש להם כישרון ענק רק שאני לא חושבת שהם ממשים אותו מספיק. הם כותבים מדהים אבל אני חושבת שהאלבום האחרון הוא נפילה, הם נהיו כזה.. יותר מדיי פופים, כמו כל מה שקורה בזמן האחרון בשנה הזו, מלא פופ יוצא החוצה ויש טוב ויש גרוע. יש להם כמה שירים שאני מסוגלת לשמוע באלבום החדש, אבל האחרים פשוט מגעילים אותי. אני יודעת שמעריצה צריכה להיות מעריצה לא משנה מה. וכן אני עדיין מעריצה, מעריצה של המוזיקה הישנה שלהם. מעריצה של הכישרון שלהם שנעלם בזמן האחרון, אז אולי הם יודעים להוציא להיטים אבל הם הולכים בדרך שכולם הולכים. אם הם היו נשארים בסגנון שלהם, המדהים הזה כמו שראיתי בוונדרלנד[
] הם היו מצליחים באותה מתכונת. -ROT3F- אלבום מדהים וכיפי, עם המון שירים של לשמוח ושירים של מחשבה... ופשוט שירים של טינאגיי'רים כאלה: -Not Alone -Room On The Third Floor -Surfer Babe -Wonderland- האלבום הכי טוב שלהם
באמת... רק תקשיבו לו ותדעו. זה האלבום שגרם לי לאהוב כל כך מוזיקה, עד כדי כך שהיא חלק כ"כ גדול מהחיים שלי... ותמיד אומרים לי שיש לי שמיעה מוזיקלית חחח ואין האלבום הזה כל כך חלק חשוב מהחיים שלי, המילים שיש בו... הצלילים והמשמעויות. מדהים. -I've Got You -Too Close For Comfort -Don't Know Why -Motion In The Ocean- אלבום שנתן מין משב רוח מרענן בחזרה לאלבום הראשון שלהם, בגלל זה גם קניתי אותו ועדיין אהבתי אותם בשלב הזה. שירים כיפיים, אפילו יש כאלה עם סיפוריים מיוחדים כמו טרנסילבנייה חח או בכלל העיבוד אולפן המקצועי שהביאו ל-home is where the heart is
וכמובן הקאבר היפה שעשו לשיר של קווין. -We Are The Young -Walk In The Sun -Friday Night -Radio:Active- באלבום הזה עדיין לא הפסקתי לשמוע אותם כי היו שם שירים ממש מגניבים. כמובן שהם קצת התחילו להתקלקל פה, היו שירים מעפנים והיו שירים שדווקא היו ממש סבבה, עם אחלה מילים ועומק. -Corrupted -Do Ya [שיר כיפיייייייייי i love it] -Smile -Above The Noise- על זה באמת אין לי מה לומר... לא אוהבת, אלבום לא חוקי בעליל! איפה העומק, איפה המוזיקה הנהדרת.. הצלילים האחרים שהם היו משלבים... כאילו מהזה הפארטי גירל הזה... איי איי.... כל מה שיש לי לומר שהם היו גדולים ונפלו קצת, קורה לכולם. אני בטוחה שעוד הם ימצאו את הרגע שהם יבינו.. אנחנו צריכים לעשות משהו גדול יותר מזה! טוב... זו הדעה שלי ואני מקווה שתקבלו אותה, תגובות יתקבלו בברכה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא מסכימה עם האמרה

"אני יודעת שמעריצה צריכה להיות מעריצה לא משנה מה" כי אם את מתחילה להעריץ מישהו(שאני גם לא אוהבת את המילה כי היא גורמת לי לקונוטציה שלילית וגם הערצה נתפסת בעיני כמשהו שלא צריך להיות,אני מעדיפה לקרוא לזה הערכה.אבל אני לא רוצה להיתפס לקטנות) ועם הזמן את רואה שהוא כבר לא מוצא חן בעיניך את לא צריכה להמשיך ולהעריץ אותו.את יכולה להמשיך לאהוב את הדברים שהוא עשה בעבר אבל להמשיך לאהוב אותו בגלל שפעם הוא היוציא אחלה שיר\אלבום\אלבומים\גרסת כיסוי נראה לי צבוע(אני לא חושבת שהתכוונת לזה בכלל,אבל אני מראה לך איך זה נראה כלפי חוץ) אני גם לא מסכימה שברדיו אקטיב הם התחילו להתקלקל,אני חושבת שהם ממש פרחו באלבום הזה ושהוא אלבום מדהים.יש שם שירים כמו Down Goes Another One וGoing Through The Motions שהם פשוט שירים ענקיים!אבל זה עניין של טעם וזכותך לא לאהוב אותו. אבל אני באמת חושבת שהסגנון ביץ' בויז הלם אותם,עכשיו כשאני חושבת על זה הוא פחות מתאים להם,אבל אז הוא ישב עליהם טוב. We Are The Young Friday Night Do Ya Corrupted Don't Know Why Surfer Babe מבין השירים הכי טובים שהם הוציאו!מאוד מסכימה איתך עליהם!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

קראתי הכל, והסכמתי איתך בהכל. אז נראה לי שלייק אחד יספיקD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוקיי, אז לא מעריצה...

אני מעריכה, אני באמת מעריכה אותם על השינוי שהם גרמו לי... על הכישרון וכל מה שהם עושים. ולא אמרתי שאני כבר לא אוהבת אותם בכלל, אמרתי שכרגע אני לא אוהבת אותם, את מה שהם עושים. ברור שאני מתה עליהם והם תמיד יהיו הלהקה שהייתי כל כך אובססיבית אליה... ומאוהבת בה קשות חחח

../images/Emo45.gif

כבר חשבתי שכולן יילכו נגדי פה, אני פשוט לא אוהבת את האלבום הזה, אבל בניגוד למה שאמרת האלבום הקודם שלהם radio active הוא אלבום טוב שהרגישו שהם התבגרו בו מבחינה מוזיקלית לכיוון מעניין ולא יותר מדיי מעצבן שלא מתאים להם, האלבום החדש שלהם מזכיר יותר התמסחרות רצינית, במיוחד עם הזמר ההוא טיו קרוז, כלומר הייתה תקופה שטומי ודני היו פשוט עם קול מדהים והשתמשו בקול שלהם בצורה מושלמת כמעט
.

That McGirl

New member
מה את רצינית ??

כאילו אי לא באה נגדך או משהו .. אבל עד עכשיו (אחרי ששמעתי את כל השירים 3545425 פעמים) אני כל הזמן מצטמררת מהקולות שלהם בדיסק אמאא דני פשוט הורס אותי בTTT ובכלל הקולות רקע של טומי

That McGirl

New member
* התכונתי אין לי בעיה עם להביע דעה ..

חחח אבל גם אין לי משהו נגדך

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifבנות../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

להרגע ומהר :) בבית שלי לא צועקים! חחחחחח . בקיצור , מותר לילדה להביע את דעתה ( סיגל שם בדוי 3 ) ואתן יכולות להעיר על כך אך בלי קללות , ניבול פה וכד' תודה , הנהלת הפורום הסופרמאגניבה שהיא במקרה גם אישתו של דני .D:

That McGirl

New member
אהמ אהמ לדני יש רק אישה אחת../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

וגם לטומי ודאגי והארי וזאת אני :) חחחח אין מה לעשות נשארתי ילדה קטנה XD אבל תאכלס המריבה הזאת חפרה טוב שלא כל שבוע פותחים אותו דיון

../images/Emo248.gifמצטערת

לדני יש אישה אחת וזו אני . תנסי בגלגול הבא כשהוא יהיה חיפושית

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרק שתדעו.. שאני הייתי הראשונה שלו

האישה הראשונה שלו!! אז להיזהר ממני אם כבר... דני שייך לותיקות! XDDD או יותר נכון, לותיקה... XD חחח

למעלה