ישיש:]] אמרתי לך שאני מחכה:]
M mcfly danna New member 15/11/07 #127 למטה למטה.. רשום "החודש הקודם" ואז יש שם את הפרקים... אבל הפרק הראשון הוא מלפני שבועיים אז צריך ללחוץ על הפעם על "החודש הקודם.."
למטה למטה.. רשום "החודש הקודם" ואז יש שם את הפרקים... אבל הפרק הראשון הוא מלפני שבועיים אז צריך ללחוץ על הפעם על "החודש הקודם.."
ס סיוווני XD New member 15/11/07 #123 מה, את צוחקת?! אני קראתי את כול העונה הראשונה! רק שאלונת קטנטונת - את מפרסמת בימים מסויימים או לפי איך שיוצא לך?
מה, את צוחקת?! אני קראתי את כול העונה הראשונה! רק שאלונת קטנטונת - את מפרסמת בימים מסויימים או לפי איך שיוצא לך?
M mcfly danna New member 15/11/07 #126 אין לי כאילו זמן מוגדר... אבל אני אשתדל לפרסם את זה פעם בשלושה ימים או ארבעה, לא כל יום או כל שבוע....
אין לי כאילו זמן מוגדר... אבל אני אשתדל לפרסם את זה פעם בשלושה ימים או ארבעה, לא כל יום או כל שבוע....
B butbut New member 15/11/07 #106 ../images/Emo207.gifבלי שום קשר-אופנת זרה אנטישמית? אתן שמות לב לקרס של הנאצים בצד של התיק? לא יודעת אם זה בשביל היופי-או סתם בטעות...אין לי שמץ><
../images/Emo207.gifבלי שום קשר-אופנת זרה אנטישמית? אתן שמות לב לקרס של הנאצים בצד של התיק? לא יודעת אם זה בשביל היופי-או סתם בטעות...אין לי שמץ><
T The Psycho Girl New member 15/11/07 #114 ראיתי את זה כבר זה של זארה הם הורידו את התיקים האלה מהמדפים והתנצלו כמובן לא זוכרת מה היה התרוץ שלהם
B butbut New member 15/11/07 #115 כן כתבתי זארה בלי "א"..XD אממ..טוב אני לא יודעת מה הטענה..אבל זה ממש מעצבן.
L lirazraz New member 15/11/07 #131 אוו גאד>< שלחו לי במייל משהו על זארה ולא היה לי כוח לקרוא ומחקתי><
L lovemcfly1 New member 15/11/07 #110 עצומה להבאת מקפליי לארץ!!! אנשים פתחתי עצומה להבאת מקפליי לארץ!! תרשמו זה יכול להשפיע!! זאת הכתובת
L lovemcfly1 New member 15/11/07 #118 תעבירו הלאה!!! תעבירו לכל מי שאתם מכירים אפילו אם הוא לא מהפורום!
M McFly rullz New member 15/11/07 #154 גאד כמה הודעות חדשות לחינם>< חחחח סורי לומר לך מאמי אבל פתחו מלא מלא מלא כאלה..וזה לא עזר סורי לנפץ את החלומות תלמדו לשרשר בנות
גאד כמה הודעות חדשות לחינם>< חחחח סורי לומר לך מאמי אבל פתחו מלא מלא מלא כאלה..וזה לא עזר סורי לנפץ את החלומות תלמדו לשרשר בנות
K kelly7i New member 15/11/07 #164 אנשים רבים לפנייך כבר פתחו>< וזה יהיה ממש מיותר אם כל בנאדם יפתח עצומה לאותו הנושא!