גילולית

New member
../images/Emo207.gifמייספיס

סתם אם הכנתם כאלה חדשים של ישראל למייספיס ובא לכם לשים פה=)

l i t a l 369

New member
D:, הינה אחד

יש לי עוד מה שעשיתי ממזמן וכבר העלתי אותם לפורום פעם.. אבל עם צריך עוד פעם תגידי לי אני יעלה D:

butbut

New member
שאלה לי אלייך-איך את מעלה תמונות בתגובות?

אם הייתי יודעת גם אני הייתי מפרסמת..

גילולית

New member
תשובית=))

צריך להעלות את התמונות לאתר כמו photobucket.com(צריך שם משתמש בשביל זה) ואז זה נותן לך את הurl וה HTML וכל זה ואז צריך להעתיק את ה-HTML (חשוב שזה HTML ולא שאר הקודים) ולהדביק להם בתגובות ולשלוח.. ד"א באתר הזה יש גם סתם תמונות של מקפלי שאנשים אחרים העלו ולא צריך להיות רשומים כדי לראות אותם אז אפשר להעתיק את שלהם לעמוד במייספיס וכאלה..:p:

מאיוש33

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif שאלה חשובה :] ../images/Emo80.gif ../images/Emo41.gif

איפה מזמינים את הדיסק החדש [ של כל הלהיטים ]
כמה הוא עולה? תוך כמה זמן הוא מגיע? איך אני יודעת שלא עובדים עלי? ואיך משלמים?. תודה

גילולית

New member
תשובה

את יכולה להזמין אותו מamazon.co.uk, הטוח לא עובים עליך כי זה אתר מוכר ומפורסם וכל העולם קונה משם דברים אז הם אמינים, משלמים בכרטיס אשראי (את נותנת להם את המספר והכל) הוא אמור להגיע תוך שבוע (לפעמים זה מתעכב) וזה עולה נראה לי או 8 או 9 פאונד (פאונד=שמונה שקל בערך) לא כולל משלוח אבל המשלוח לא כזה יקר..

שוליטה

New member
../images/Emo207.gifכמה דברים ^^

קודם כל יש לי מייל חדש כי הישן לא עובד ^^ אז זה כולל גם את המסנג'ר אב למי שיש לו אותי לא צריך להוסיף אותי מחדש.... הנה הוא לכל המעוניינים: [email protected] דבר שני היום קרה לי דבר נורא מצחיק ^^ הייתי המרפאת שיניים וראיתי מישו שנראה בידיוק כמו דאגי מאחורה :O אז לרגע עברה במוחי המחשבה שדאגי בישראל XD ואז אחרי שהבנתי שאין מצב חשבתי לעצמי 'איזה מזליסט האיש הזה הוא נראה כמו דאגי' ואז האיש הסתובב וגיליתי שזאת אישה XDXDXD חח זהו P: סליחה על החפירונת ^^

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD...זה קרה לי במפגש פורום!

XDD בדרך לסנטר ראיתי ידל שנראה כמו דאגי!! בול!!>< רק שהפרצוף שלו הרבה יותר מעווט ממנו.. אבל היה לו גם שיער בלונדיני..

גרבע

New member
../images/Emo207.gif אמ.

בת אל? לא קיבלתי את האימל ): *בוהו* את יכולה לשלוח לי פה?):

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDD המטרה של נצל"ש היא לא לפתוח..

שירשור חדש.. אלא לנצל שירשור אחר! (חוץ מפינות..)

למעלה