דווקא מגניב לו
B butbut New member 23/2/08 #69 ../images/Emo126.gifחח איזה חמוד, לפחות הוא מפעיל את עצמו בהופעות. חבל שהוא שוב מזניח את עצמו- זה קמצת מטריד. אבל בטח אין לו זמן לשום טיפוח עצמי. נקווה שלקראת הדיסק החדש הוא 'ירביץ' הופעה:]
../images/Emo126.gifחח איזה חמוד, לפחות הוא מפעיל את עצמו בהופעות. חבל שהוא שוב מזניח את עצמו- זה קמצת מטריד. אבל בטח אין לו זמן לשום טיפוח עצמי. נקווה שלקראת הדיסק החדש הוא 'ירביץ' הופעה:]
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #140 ../images/Emo210.gif100 שקל ברוקולי גומרת שהיא רואה את זה../images/Emo98.gif מוקעקעקעעעעעע נכון פוני??
../images/Emo210.gif100 שקל ברוקולי גומרת שהיא רואה את זה../images/Emo98.gif מוקעקעקעעעעעע נכון פוני??
M McFlyRoni New member 24/2/08 #151 ../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די לקרוע לי את הפרצוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק ממה שאמרת אני לא!! XDD סתם תאמת זה לא כזהה.. אם היה לו שיער נורמלי אז זה היה שונה
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די לקרוע לי את הפרצוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק ממה שאמרת אני לא!! XDD סתם תאמת זה לא כזהה.. אם היה לו שיער נורמלי אז זה היה שונה
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #172 ../images/Emo210.gifאויש נו תפסיקי להתכחש להורמונים שלך!../images/Emo6.gif יו נואו יו וונט הימ
M McFlyRoni New member 24/2/08 #173 ../images/Emo109.gif וול וול... איי דו וונט הים! באט נוט שהוא נראה ככה! XDDDDDDDDDDDDD
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #174 ../images/Emo210.gifלא נכון את תקבלי אותו בכל מצב!! ../images/Emo6.gif
B butbut New member 24/2/08 #181 ../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחח את קורעת אותי!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח זה שאת מסוגלת לא-לשלוט בהורמונים. לא זה לא קורה לכולן. לא למעריצות דאגי..למעריצות דני זה כבר בא בטבעיות.
../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחח את קורעת אותי!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח זה שאת מסוגלת לא-לשלוט בהורמונים. לא זה לא קורה לכולן. לא למעריצות דאגי..למעריצות דני זה כבר בא בטבעיות.
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #184 ../images/Emo210.gifסליחה ההורמונים הגועשים שלי הם בשליטתי! נוט. והיא לא תמימה! אתן יודעות שהיא לא תמימה! בטח ישלה חלומות כאלה כחולים על הדאגי הזה בלילות שאני אפילו לא מסוגלת לדמיין! ואם כל הכבוד ~ויש כבוד~ לעבור את רמת החרמנות שלי זה באמת שיא! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo210.gifסליחה ההורמונים הגועשים שלי הם בשליטתי! נוט. והיא לא תמימה! אתן יודעות שהיא לא תמימה! בטח ישלה חלומות כאלה כחולים על הדאגי הזה בלילות שאני אפילו לא מסוגלת לדמיין! ואם כל הכבוד ~ויש כבוד~ לעבור את רמת החרמנות שלי זה באמת שיא! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M McFlyRoni New member 24/2/08 #185 ../images/Emo109.gif כש"מעריצת דאגי" [XD] רואה.. ../images/Emo26.gif תמונה כזאת אני חושבת שקורים דברים. XD אבל את צודקת, אצל דני זה באמת בא בטבעיות
../images/Emo109.gif כש"מעריצת דאגי" [XD] רואה.. ../images/Emo26.gif תמונה כזאת אני חושבת שקורים דברים. XD אבל את צודקת, אצל דני זה באמת בא בטבעיות
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #187 ../images/Emo210.gifהוווו לפוני יש מערבולות בשחלותתת../images/Emo98.gif ~לפוני יש מערבולות בשחלוותתתת לפוני יש מערבולות בשחלותתת נהנה בננה תחת של בננהההה " *שרה סטייל משה ואז נופלת למים כמו דודידו נכה*
../images/Emo210.gifהוווו לפוני יש מערבולות בשחלותתת../images/Emo98.gif ~לפוני יש מערבולות בשחלוותתתת לפוני יש מערבולות בשחלותתת נהנה בננה תחת של בננהההה " *שרה סטייל משה ואז נופלת למים כמו דודידו נכה*
M McFlyRoni New member 24/2/08 #190 ../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD חולת נפש. [הדס לא פה. אפשר לומר את זה! |מרושע|]
V Vansi McDorky New member 24/2/08 #191 ../images/Emo210.gifווהההוווו תודה! *קדה קדה קידתית במיוחד" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
C Crazy Little bar New member 23/2/08 #34 ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif סוף סוף טוםם ראיתן..??השיער שלו ארוך כמו שהיה לו בתקופת וונדרלנד! i like it!
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif סוף סוף טוםם ראיתן..??השיער שלו ארוך כמו שהיה לו בתקופת וונדרלנד! i like it!
L Little McMickey New member 23/2/08 #39 ../images/Emo28.gifאני לא מאמינה שאני אומרת את זה..אבל טום נראה לי לרגע כמו דני בתקופת השיער החלק!! הנה אמרתי את זה אומג! זה יפה לו
../images/Emo28.gifאני לא מאמינה שאני אומרת את זה..אבל טום נראה לי לרגע כמו דני בתקופת השיער החלק!! הנה אמרתי את זה אומג! זה יפה לו
M Maddie New member 23/2/08 #55 ../images/Emo45.gif הוא נראה טוב../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif
Y Yu vi New member 23/2/08 #47 חחחחחחחחחחחחח הורידים שלוXD../images/Emo85.gif אני ממש אוהבת אותוווו עם השיער הזה!!111