תמונות מההופעה באוסטרליה

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

חיחי טומיי הזה הגיע לאוסטרליה וכבר השתלט על האופנה המקומית-לובש חולצה של בילבונג! אהבתיייי

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

וואו כמה שאני מקנאה במעריצות האלההה תראו כמה שהם קרובים אלייהםם וואי יש להן אפילו מעריצים זכרים...נחמד

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיזה חמוד דאגי- הוא ממש התבגר לאחרונה

הוא כבר לא מזכיר לי צלופח, הוא נראה כמו בן-אדם. לפחוות אין לו ריעמת שיער ארוכה ומסולסלת.

חחח לגמריי הוא לגמריי לא צלופח יותר...

טוב הוא בכל זאת בן 20 אני חשובת שבאיזשהו אופן הוא התבגר קצת... אם כי...אני בטוחה שבתוך תוכו הוא עדיין כאפות

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני חושבת שגיל 20 כן שינה אצלו משהו...

הוא כבר מזניח את עצמו בעניין של הטיפוח, והנגינה שלו ממש השתפרה מאז גיל 15... הוא נהפך כבר לגבר-גבר. יש ריח שונה באוויר, לגבי כול אחד ואחד מהם. היה כייף לראות אותם גודליםXDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifלאדעת מה איתכןהוא נראה../images/Emo59.gif סקס../images/Emo178.gif

#$@%&^*)(^%&*)$%^&*)&%^$ חמודיייייייייייייייייייייייי אני אומרת לכם איך שראיתי אותו חיי נראו יפים יותר
התגעגעתי לראות תמונות מעודכות
ושמישו יגיד לי, למה אין תמונה אחת אפילו של הארצ'ו?!
וכנראה שלואיז השפיעה על דאגלס.>< הוא נראה עכשיו אחד שלוקח את עצמו בידייםXDDDDDDD אוף אני חופרת><

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifדאגיש כ"כ כ"כ אבל ככ""כ נראה טוב ../images/Emo70.gif

וזה לא פיירר!!!!!!!!! ממש ממש לא פייר!!! תראו איזה הופעה פיצקית הייתה להם אצלנו בישראל יכול להיות יותר.. אני לא מבינה מה הבעיה שלהם לעשות סיבוב עולמי ולהגיע לארצנו הקטנטונת

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif|בו

היייייי האם אתן רואות את ראשו המבצבץ של הארי???

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

תמונה אחרונהההה איכשהו תמיד דני יבלוט בתמונות....

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה על התמונות ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מישהי יודעת מתי הייתה ההופעה? אתמול, שלשום..?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני כמעט כמעט בטוחה

שזה ב23 בפברואר שזה היום, טכנית באוסטרליה זה כבר אתמול, הם הראשונים שנכנסת אצלם השנה החדשה ויש איזה 9 שעות הפרש.. או שזב ב22 אני לא בטוחה

למעלה