דוגמנים דוגמניות לעתיד

topagency2

New member
צרי קשר במסר מיידי

נשמח לפתוח לך אלבום באתר שלנו ואם תרצי להמליץ עלייך לסוכנויות השונות

אדווש ד

New member
איך יש לך ניסיון כזה? הם שאלו אותך

אם את רואה לדגמן או שאת יצרת איתם קשר??..

Gal Nissan

New member
היצטלמתי גם לאתר הבית של "מתחתנים"

אתם יכולים להיכנס לראות

Gal Nissan

New member
תשובה

בנוגע לתחרות זה התחיל בתור "מיס שוהם" ולאט לאט התגלגל , בטי רוקוואי ניכנסה לתמונה , היה ביקוש גדול מבנות בכול הארץ והחליטו להפוך את זה לתחרות רצינית. במשך חודשיים עשינו חזרות כל יום כל היום , היו סלבריטאים רבים בתחרות , הרבה אנשי דוגמנות כמו רוני מאנה , ובשיפוט היו כוכי מרדכי , צילי ודני נווה , הייתה הופעה של יהודה סעדו...שידרו את זה בגיא פינס והיו תמונות בפנאי פלוס....בקיצור חוויה בנוגע לפרסומת הגעתי דרך סוכנות שפעם עשיתי אודישן אליה , היתקבלתי אבל לא חתמתי...המליצו שם עלי והיתקבלתי לפרסומת... ובקשר לכל שאר הצילומים למתחתנים , לאיפור וכו וכו , הגיעו אלי...דיי במקרה...זרמתי וזה היתפתח ...עשו לי בוק , הכניסו הרבה תמונות שלי לאינטרנט , לאתר של מתחתנים , לאתר של המאפרת וכו...

שאלום.....! (=

אמממ אז ככה קודם כל קוראים לי מיכל אבל זה לא רלוונטי חחחחחח רציתי להמליץ על חברה שלי שהיא מהממת.....התמונה לא הכי ברורה אבל אפשר לראות כמה שהיא יפה.... היא עוד מעט בת 17, גבוהה לגילה ורזתה מאודדדדדדדדד היא היתה פעם ממש מלאה ועכשיו היא רזה .....מעלפת!

אה ודרך אגב

אם תהיתם....זו אני....חחחחחחחח לילה כתום לכולם ותגיבו! (לגביה) דרך אגב צבע העיניים שלה חום בהיר

אני ממליץ על בייבי באני :):):)

מאמי את גם יפה מאוד למה את לא חושבת ללכת לדוגמנות:):) וושיי היה פה:):)עשה שמח והלך:):) המשך יום מצווין לכולם:):)

mariush66

New member
כנסוו

אני בת 16..סתם שמתי תמונה שלי לשאול האם אני מתאימה ?

ילדה ==מ===ה==מ==מ==ת==

מאמי תרשמי גובה משקל וכו:):):) וושיי היה פה אהבתי מאוד את התמונה:):) ופוף נעלמתי:):) שיהיה לכולם המשך יום מצווין:)ווששייי

mariush66

New member
גובה משקל וכו'

אממ גובה ...לפני חודשיים זה היה 170 משקל...נע בין 51-56 משהו כזה בערך..

פששששש אז אין לך בעיות:):)../images/Emo13.gif

והגעת למקום הנכון לפחות ככה נראה לי :):)(למרות שאני בטוח) יש פה אחלה מנהלים שאני בטוח שיעזרו לך:):) שיהיה לך ===ב===ה====צ====ל=====ח===ה======= אחלה תמונה אני ממש ממש ממש אהבתי:):) וווששייי:):)
לכל הדוגמניות אני מבקש שתשלחו לי חתימה לפני כי אני שונא לעמוד בתור:):) וווששייי

למעלה