דוגמנים דוגמניות לעתיד

51/56?

מאמי, את יודעת, יש הבדל משמעותי בין 51 ק"ג ל- 56 ק"ג... זה לא הבדל של איזה חצי קילו... את נראית סבבה...רק תדייקי במידות שלך...

mariush66

New member
חחח אני אדייק

יש ימים..שנגיד בבוקר אני אוכלת קצת..ובצהריים לא אוכלת..ומשהו קטן בערב..ואז יום למחרת אני נשקלת מופיע לי 51..ואז אני נורא רעבה..אני אוכלת ואוכלת..ונשקלת בערב ואז 56..זה תלוי כמה אני אוכלת.. אם אני רוצה אני יכולה לרדת עד ל45 אפילו...אבל זה קצת מפחיד אותי.

לא צריך להגזים...

קודם כל, את לא צריכה להוריד קילוגרמים ולהגיע ל- 45 ק"ג... לא צריך להגזים...זה מאוד מסוכן... אני 1.72, שוקלת 50 ק"ג. זה מדויק. ע"פ מה שאני יודעת, גובה ומשקל של דוגמנית (לא אנורקסית ולא שמנה מידי לתחום) בממוצע הם: 1.70 על 50ק"ג... עכשיו עוד דבר, אין דבר כזה שבגלל שהרגע אכלת, אז המשקל מראה יותר, וגם אם כן, אז לא ב5 ק"ג יותר... ודבר אחרון, אהבתי גם כן את התמונה של העין שלך...גם את האיפור אהבתי...

פששש תותינקה...../images/Emo13.gif

כאלה נתונים את באה איתי לשחק סנוקר:):) אחלה תמונה של העין ממש אהבתי:):) יאללה הייתי פה:):) ויש בפורום כל מיני דברים על אוכל ממולץ לקרוא:):):) וושיי היה פה:)

ילדה יפה תקשיבי טוב טוב ! ! !

הדיאטה הכי טובה ! ! ! זה -ל א כ ו ל ! ! ! 3- - ארוחות בריאות ומזינות ביום. הגוף צריך ודורש זאת,את בגיל התפתחותי. הגוף דורש בדיוק מה שהוא צורך, כל יתר הדברים מיותרים (נישנושים וכאלה שבאים על חשבון אוכל) תני לגוף את מה שהוא צריך והוא יחשב לעצמו-גובה רוחב עצמות וכו... את המשקל שאת צריכה להיות. כל יתר החישובים שלך ושל אחרות סכנה!!! לבריאות. אי אפשר לצאת מהשגעון הזה, וכדאי לך ולאחרות לא להתעסק עם כל חישובי הקלוריות וכאלו, בשלב שזה הנושא היחיד שמעסיק אותך ואחרות.....את בדרך למטה!!!!! גשי לייעוץ

T r a i n e r

New member
סליחה שאני חולק עליך..

מיקי,ההמלצה היומית היא 3 ארוחות גדולות ועוד לפחות 2 ארוחות בייניים. כל ארוחה חייבת להכיל את כל אבות המזון (פחמימות+סיבים תזונתיים/חלבון ושומן) חוץ מזה כל מילה ברזל..

mariush66

New member
אהה סבבה

תודה על התגובה...נראה אם משהו מהמנהלים יתעניין בי צבע עיניים-ירוק שיער- שטני בלונדיני ... הנה תמונה שעכשיו צילמתי..

topagency2

New member
אהלן בהחלט מדהימה

צרי קשר במסר מיידי ואשמח לעזור לך בתחום

טל חיון

New member
טוב אז תקשיבי ליייי!!

את ילדההה מהמממתתתתת!!! בנווו טפל בה ומהרררר!! ואייי את כאילוו ממש ממש ממש מושלמתתת!! :) :) :) בהצלחה וערב מקסיםם!

mariush66

New member
נו אז לאן אני פונה?

או שיפנו אלי לבד... הנה האייסי שלי...מי שרוצה לדבר מוזמן.. 286003167 ועוד תמונה

שאלה

מה עושה מישהי בת 19 שנראת ממש ממש טוב, ממש כמו מקטלוג, פנים מדהימות, רזה, עור יפה, פנים מדהימות, שיער מדהים, יופי כזה שלא רואים כל יום, ולא כי אני חברה טובה שלה, פשוט היא באמת בולטת. אבל הבעיה היחידה שהיא 1.55? יש סיכוי שהיא תלך לאיזו סוכנות ותתקבל? אני מנסה לשכנע אותה ללכת כי זה פשוט ביזבוז אבל לפי דעתה יצחקו עליה איך שהיא תיכנס בגלל שהיא נמוכה. מה דעתכם?

---מ---י--ר--י---- אני מבקש ממך ..|

פעם הבאה שאת מעלה תמונה תגידי לנו (הגברים שבפורום) לנשום עמוק לפני להחזיק את הכיסא חזק ולא צריך לשפשף את העיינים כי זאת באמת את :):) אז הספקתי להחזיק את הכיסא אבל נפלתי איתו:(:( קיצור לנושא:):) יאללה תזיזי את הטוסיק שלך לדוגמנותתתתת ותגידי לאמא שלך שתמצא לך סוכן שידאג לך:):) וששווה לה להשקיע בך כי בסוף תיקני לה את הוילה בארהב:):) או בקיסריה איפה שנוח לה:):) קיצור וווששייי היה פה פגש את התגלית החדשה והלך:):) מקווה להיות מנהל בפורום מעריצים שלך:):):)וווששייי

יואוו אתה פשוט

חמממממממממממממממממממווווווודדדדדד חיחיחיחיחיח טוב תישמעע זה אמא שליי והיא צודקת זה מלה נסיעות:/ ועדיףףף שאני יגדל קצת יעבוד וישלם אותם לבד חיחיחי קיצקץץ מאמושש יש בנות מושלמותתתתתתתת שם בחוץץ ולא ניראה לי שרואים אותיי ממטר=] תודה על המחמאותת אתה הכי חמודד בארץץ יואואואואוו =]

למעלה