בינלאומי: Evanescence - Call Me When Your'e Sober
R RJlake New member 2/12/06 #25 ../images/Emo211.gif שום מקום ../images/Emo211.gif חיחי רק רציתי להגיד שיצא לי ממש יפה אז יאללה שיהיה לנו שרשור מטורףףף ואני רוצה לראות נוכחות של כוווולם! ובובי נכון ששלי יותר יפה אבל שלך גם יפה אתה מושימושי בעולם(גם יותר ממוש עצמו!!) אני אוהבת אותך המון
../images/Emo211.gif שום מקום ../images/Emo211.gif חיחי רק רציתי להגיד שיצא לי ממש יפה אז יאללה שיהיה לנו שרשור מטורףףף ואני רוצה לראות נוכחות של כוווולם! ובובי נכון ששלי יותר יפה אבל שלך גם יפה אתה מושימושי בעולם(גם יותר ממוש עצמו!!) אני אוהבת אותך המון
S ShukyD New member 2/12/06 #26 פושייייייייי ../images/Emo99.gif את שלי שלי רק שלי סופר על על סופר שלי גרר ברר חרר יפה שלי אולי די כבר עם ה|מאוהב?| אוקי? טוב. תודה.
פושייייייייי ../images/Emo99.gif את שלי שלי רק שלי סופר על על סופר שלי גרר ברר חרר יפה שלי אולי די כבר עם ה|מאוהב?| אוקי? טוב. תודה.
S ShukyD New member 2/12/06 #28 חרררררר צרררר ../images/Emo99.gif את יותר בובי ויותר שלי שלי הכי שלי שלי ורק שלי <שלי> כהכך יפה שלי הכי בעולם מתוקונת קטנטונת
חרררררר צרררר ../images/Emo99.gif את יותר בובי ויותר שלי שלי הכי שלי שלי ורק שלי <שלי> כהכך יפה שלי הכי בעולם מתוקונת קטנטונת
L limors2 Active member 2/12/06 #29 אתם עושים לי בחילה../images/Emo4.gif אבל באמת- תמשיכו במסרים או במסן, לא בפורום, תודה
L limors2 Active member 3/12/06 #80 אחרי כל השעות האלה נזכרת?../images/Emo3.gif לשקוע כן, בקיטש דביק לא!
S ShukyD New member 2/12/06 #5 ../images/Emo89.gif מקומות 10 עד 1 ../images/Emo90.gif../images/Emo111.gif יאללה התחלנו זה להיות או לחדול!!! <או לחדור>
../images/Emo89.gif מקומות 10 עד 1 ../images/Emo90.gif../images/Emo111.gif יאללה התחלנו זה להיות או לחדול!!! <או לחדור>