שלושת ה... <> גדולים
S ShukyD New member 2/12/06 #24 ../images/Emo47.gif ובמקום הראשון!!!!! ../images/Emo47.gif נומי שלי פצ'ולינה אנחנו כאלה חמודים ביחד אני אוהב אותך כל כך
../images/Emo47.gif ובמקום הראשון!!!!! ../images/Emo47.gif נומי שלי פצ'ולינה אנחנו כאלה חמודים ביחד אני אוהב אותך כל כך
L limors2 Active member 2/12/06 #31 נעמה!!!!!!!! בדיוק יואב ואני דיברנו שאולי נעמה האחרת תבוא, והנה את! תציפי למוות
B b o n c h New member 2/12/06 #33 חחחחחחחחחחחחח כפרות! אני פה לפעמים כי אני מסדרת תיק וחבר שלי פה, אז לא יפה לייבש... מה קורה אתכם?!?!?! ואיך המצעד עם נעמי ולא הדר?? התגעגעתי להדר!!!
חחחחחחחחחחחחח כפרות! אני פה לפעמים כי אני מסדרת תיק וחבר שלי פה, אז לא יפה לייבש... מה קורה אתכם?!?!?! ואיך המצעד עם נעמי ולא הדר?? התגעגעתי להדר!!!
B b o n c h New member 2/12/06 #52 באמת?! לא יפה מצידה תמסרו לה שאני כועסת עלייה שכשיש לי זמן ואפשרות לשמוע אותה אז היא מבריזה!!!
M meshugait New member 3/12/06 #69 הממ... דיברתם טוב או דיברתם רע?../images/Emo123.gif סתם לא אכפת לי.. בכלמקרה אני לא אשאר הערב כי עייפתי מספיק.. אה וראיתי את החתימה שלך-עשית בשכל שכתבת שלא קוראים לך לימור לילה טוב
הממ... דיברתם טוב או דיברתם רע?../images/Emo123.gif סתם לא אכפת לי.. בכלמקרה אני לא אשאר הערב כי עייפתי מספיק.. אה וראיתי את החתימה שלך-עשית בשכל שכתבת שלא קוראים לך לימור לילה טוב
א אות ומספר חוזר New member 2/12/06 #47 לא הכרתי אותה ממש?..../images/Emo19.gif לא יוצא לי לשמוע רדיו בצהריים.
B b o n c h New member 3/12/06 #77 מצטערת שלא הייתי פה פשוט אין לי זמן כ"כ ואני עפה לישון עכשיו... שיהיה לכולם שבוע נפלא, נתראה אולי בסופ"ש... אוהבת, נעמה
מצטערת שלא הייתי פה פשוט אין לי זמן כ"כ ואני עפה לישון עכשיו... שיהיה לכולם שבוע נפלא, נתראה אולי בסופ"ש... אוהבת, נעמה