ליום שלישי

נוופריי

New member
../images/Emo32.gifליום שני../images/Emo32.gif

בוקר טובב .. מחחכה לדילללב וחןן ואנחנו הולכות לביצפר \; ללא יכולתי להתעורר בבוקר |;; . לאא דעתת למה , והלכתי לישון ב11 .

../images/Emo141.gifיום טוב בנות../images/Emo23.gif

אני בדיכאוןןןןןןןןן!!!!חיים חראאא=\ ========================== היום אני בבית פיספסתי תהסעה סעמקקקקקקקק=\......

../images/Emo141.gifשלחתי!!!

סורי שזה רק עכשיו מה אני יעשה לא היתי ממש על המחשב לא היה לי זמן לשלוח!!! סורי הנה שלחתי עכשיו תראי=]

lililulu

New member
בלאט אני רציתי לפתוחD;

הכלבה שלי קפצה על המיטה ליקקה לי את כל הפרצוף והעירה אותי באיזה רבע ל-9... זה בגלל שהיא שרמוטה, כל הכלבים בשכונה עברו עליהD;

MaStuLa76

New member
אינעל אבוק !

מה לעזאזל אני עושה בבית ?! ולמה אף אחד לא העיר אותי ?! |: נירית הזונה הזאת , יימח שמה וזכרה \: רק על עצמה היא חושבת . אבא שלי אתמול בלילה אמר לה שתנקב עליי , והקמצנית "לא רוצה",בגלל זה היא לא העירה אותי גם. אז אתן יודעות מה אני יעשה? [= פשוט מאד : אקרע את הכרטיסיה לשניים [: גם ככה הכרטיסיה משנה שעברה של הביצפר , ולא יהיה לה גם איך לבוא [: נקמנית? מודה
רעה? כנ"ל . אבל היא יותר
כלבה ! |:

MaStuLa76

New member
כי זה לא תמיד עוזר . ><

ואני תמיד תלויה באבא שלי . אבל מחר אני אשים. \:

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifיאא איזה מהר עובר היום \;;

היה לי על הבוקר ביולוגיה , שעתיים ואז מתמטיקה שעתיים .. ואז חינוך D: וועבר הכיי מהר שיש !

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifחח אני לא למדתי ערבית DD:

חח אני יודעת מילה אחת שלמדנו יורידו חחחחח כי זה מזכיר יוחידו D: :DD זה רוצה אם אני לא טועה אהה ואמיר זה נסיך D:

חח כן אבל לי

אמור להיות פטור מערבית כי שנה שעברה היה לי גם בפטור והשנה אמרו לי שאני גם לא לומדת ערבית אבל המורה אומרת לי תעשי ומחר נדבר אז ההורים אמרו לי לא לעשות ואני מביאה פתק וזאת מורה שיודעת למה אני צריכה פטור (יש לי הפרעת קשב)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאהה הבנתי חחח אני פשוט לא התחברתי

למיקצוע .. חחח והייתי בשיעורים פשוט לא למדתי .. שיחקתי בפחלאפון ישנתיי חחDD: ואת המבחן הייתי עושה עם הספרר DD: . וגם בזה הייתי מקבלת 40 D:

../images/Emo75.gifכןכןכןכן !! D =

אני צריכה עזרה באנגלית
אני צריכה לכתוב על עצמי . \; תעזרי לי . D; חחחחח P =

למעלה