ליום שלישי

כן , אפשר להאדים , לשים בטאגליינס הזה

כמעט כמו בפורום . אבל לא יודעת אם אפשר לבדוק כמה רשמו ומי ,,,

../images/Emo75.gifשירה ? , ../images/Emo124.gif

אז בגלל שאני גרועה באנגלית , ואני לא טובה כ"כ בסיכומים . XD אז החלטתי שתעזרי לי בהכל , סתם .
מי שטובה יכולה גם לעזור
תראי , את לא חייבת אבל פשוט אני לא רוצה על השיעור הראשון שהמורה תחשוב שאני לא רצינית וזה ,, אז אני צריכה עזרה ענקית בסיכום . D = אני רוצה לרשום מש'ו בסגנון הזה -
MY NAME IS MICHAL AND SOON I HAVE BIRTHDAY 15 . I LIVE IN ASHKLON ומפה אינלי רעיון על מה לרשום . XD רשמתי טוב ? , D = על מה אני ארשום עוד ? .
תודה מראש .
ודילב ? , עלה לי רעיון .
אולי נפתח שירשור כול שבוע שיהיה שירשור לימודים ואז נעזור אחת לשנייה במקצועות , זה יעזור לי מאוד באנגלית .
או שאפשר להפוך את שירשור אוף גם ללימודים וגם לדיבורים . :) מה את אומרת ? . [;

כןכןכןכןכן];../images/Emo105.gif

אנגלית זה ככ חרא]; אני דפוקה בזה,אבל ממש=\ ועם איזה מורה נפלתי. כן זה טוב אוף ללימודיםD: ואת יכולה לספר על התחביבים שלךD; אמ על המשפחה, על הכלבה שיש לך[?!?!] יש לך אותה עדיין נכון?D: זהו תחרטטי קצת ויהיה בסדר[=

../images/Emo75.gifלמה חשבתי שאת טובה באנגלית ? , O;

דווקא דפקו לנו מורה טובה . XD ורעיון טוב על הכלבה שלי חעחע ,,, יש לי אותה עדיין . [; במקרה קוראים לה ליידי שבאנגלית זה גברת , O; חחחח איך אני מתלהבת שאני יודעת מילה באנגלית . ^^ סתם . D = ותודה על העזרה . :)

MaStuLa76

New member
גם לי יש מורה טובה [=

אבל מאד אפילו .. ואני אחת כזאת שטובה באנגלית, מכל המקצועות זה הכי נקלט אצלי . אבל בטח עכשיו נתחיל חומר קשה מאד ! |: מקווה שאצליח .D;

../images/Emo75.gifדווקא אני בכלל לא טובה בו . ../images/Emo122.gif

הוא הורס לי את כול התעודה . \; כאילו שנה שעברה הייתי יחידה 4-5 שזה הכי גבוהה , והיה לי קשה שם בתעודה הייתי מקבלת60-65 . השנה הורידו אותי ל- 4 , יותר טוב. :) אני מקווה שפה לפחות אני יצליח . P =

גם אני חשבתי שאני טובה באנגלית../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

אך אני לא]; שנה שעברה הייתי הקבצה א' =\ אבל הורידו אותי ופה טיפה יותר קל,אבל רק טיפהD=

lililulu

New member
הייתי עוזרת לך אבל אין לי כוח לפורום הוא נורא

איטי \;

../images/Emo75.gifעמית טוב באנגלית ? . XD

חחחחחחחחחחחחחח מגנייייייייב , תעזור לי ,, D; אבל מתי שהפורום לא יהיה איטי . :) דווקא לי הוא כבר לא איטי , מוזר . O;

MaStuLa76

New member
מה אני זה את? תגידי על מה D;

פשוט רשמי לי בעברית וארשום לך באנגלית D;

../images/Emo75.gifיאלללללללה . D =

תודה על העזרה . [; גמני אעזור לך שתצטרכי . :) אז ככה - שלום , קוראים לי מיכל , בקרוב אני אהיה בת 15ואני גרה באשקלון . התחביבים שלי הם לראות טלוויזיה , להיות במחשב ולצאת עם חברות . יש לי עוד 3 אחים גדולים ממני וקוראים להם: [את זה אני כבר ירשום
] ולהורים שלי קוראים: [גם את זה אני כבר ארשום חחח ^^] ויש לי גם כלבה שקוראים לה ליידי . זהו , אינלי מה לרשום , אמרתי שאני לא טובה בזה .
איזה דפוק יצא לי חחחחחחחח D =

למעלה