חחחחחחחחחח אבל תגידי לי מה את רוצה לכתוב ? My name is Michal and i love Harel Skaat?
M MaStuLa76 New member 3/9/07 #25 חחחחחחחחחח אבל תגידי לי מה את רוצה לכתוב ? My name is Michal and i love Harel Skaat?
מ מיכליק XD New member 3/9/07 #27 ../images/Emo75.gifחחחחחחחחחח פשש יפה . D = מה את באמת תעזרי לי ? . כאילו זה די קל ,, אבל אני צריכה עזרה באיפה לשים ת'מילים ואם להוסיף מילות קישור וכול זה . D; אני לא טובה באנגלית .
../images/Emo75.gifחחחחחחחחחח פשש יפה . D = מה את באמת תעזרי לי ? . כאילו זה די קל ,, אבל אני צריכה עזרה באיפה לשים ת'מילים ואם להוסיף מילות קישור וכול זה . D; אני לא טובה באנגלית .
מ מיכלוש יוסף New member 3/9/07 #29 ../images/Emo75.gifטוב כשאני אגמור אני ישרשר לפה או ישלח לך במסר ותגידי לי מה צריך לשפר , או שתתקני לי את . XD
../images/Emo75.gifטוב כשאני אגמור אני ישרשר לפה או ישלח לך במסר ותגידי לי מה צריך לשפר , או שתתקני לי את . XD
מ מריה סנדלר New member 3/9/07 #22 ../images/Emo108.gifגם לי יש שיעורים באנגליתת:[ אני צריכה לכתוב חיבור על ראש השנה באנגלית שבחיבור הזה יהיו 50 מיליםםם.. אוףף נוו מה אני יעשהה? מי מוכנה לעזור לי?חחח..
../images/Emo108.gifגם לי יש שיעורים באנגליתת:[ אני צריכה לכתוב חיבור על ראש השנה באנגלית שבחיבור הזה יהיו 50 מיליםםם.. אוףף נוו מה אני יעשהה? מי מוכנה לעזור לי?חחח..
ד דילב לוי XD New member 3/9/07 #14 ../images/Emo217.gifהייי איזה היום נפלא היום :] נשחק וגם נחלום :]
ר רווותמיי New member 3/9/07 #16 מחר שעתיים מתמטיקה]]];../images/Emo105.gif וביולוגיה ולשון והיסטוריה]]]]:
L lililulu New member 3/9/07 #21 חעחע לי היה אמור להיות אתמול שעתים מתמטיקה כאילו אבל אני 3 יחידות אז אין לנו חזרנו עם הקטניםD;
ב ביחוש החיים שלי New member 3/9/07 #24 פלופ)))) אני צריכה תמערכת שעות שלךXDDDDDD מה אני מתקשרת בשעות לא רצויות^^ חחחח שלחי לי במייל(; האייסי טיפש מידי : \ ואני אוהבת אותך כפרה יעננהD = כל המבטים עליייה היא לא מפסיקה לנענעD
פלופ)))) אני צריכה תמערכת שעות שלךXDDDDDD מה אני מתקשרת בשעות לא רצויות^^ חחחח שלחי לי במייל(; האייסי טיפש מידי : \ ואני אוהבת אותך כפרה יעננהD = כל המבטים עליייה היא לא מפסיקה לנענעD
ר רווותמיי New member 3/9/07 #26 שאת במיני את מטמטמתDDDD:../images/Emo105.gif טוב כפרה בלה. ; | יש פה אנרגיות של הודיםDDDDDD:
מ מיכליק XD New member 3/9/07 #20 ../images/Emo75.gifמחר יש לי יום אלקטרוניקה . |: כול היום קשור למקצועות באלקטרוניקה בלאט . O; יום טוב בנות . x3
../images/Emo75.gifמחר יש לי יום אלקטרוניקה . |: כול היום קשור למקצועות באלקטרוניקה בלאט . O; יום טוב בנות . x3
T tool2 New member 3/9/07 #30 פורום אדיר אוחיון מזמין אתכם ../images/Emo9.gif פורום אדיר אוחיון מזמין אתכם להנות איתנו כל הידיעות והחדשות על אדיר בפורום =] השבוע נערך המפגש הראשון וצפויים עוד רבים.. אתם מזמנים להצטרף
פורום אדיר אוחיון מזמין אתכם ../images/Emo9.gif פורום אדיר אוחיון מזמין אתכם להנות איתנו כל הידיעות והחדשות על אדיר בפורום =] השבוע נערך המפגש הראשון וצפויים עוד רבים.. אתם מזמנים להצטרף
ד דילב לוי XD New member 3/9/07 #32 ../images/Emo93.gifה ו ד ע ה !!! D= ב- 1 לחודש שיהיה... אני פותחת הודעה ל . . . . . מכורת פורום גיים בויז. ככה אני יפתח כל חודש. אז יאללה תתחילו לרשום יותר
../images/Emo93.gifה ו ד ע ה !!! D= ב- 1 לחודש שיהיה... אני פותחת הודעה ל . . . . . מכורת פורום גיים בויז. ככה אני יפתח כל חודש. אז יאללה תתחילו לרשום יותר
מ מיכלוש יוסף New member 3/9/07 #34 ../images/Emo75.gifמי שהכי הרבה רושמת בפורום היא מכורה לפורום . D = נגיד אם לי יש 700 הודעות , ולך יש 800 , ולאוראל נגיד 900 ,, D; ולדילב 950 אז דילב מקום ראשון , אוראל שני ואת שלישי , ואני לא נמצאת ברשימה .
../images/Emo75.gifמי שהכי הרבה רושמת בפורום היא מכורה לפורום . D = נגיד אם לי יש 700 הודעות , ולך יש 800 , ולאוראל נגיד 900 ,, D; ולדילב 950 אז דילב מקום ראשון , אוראל שני ואת שלישי , ואני לא נמצאת ברשימה .
ה הדריייייקXD New member 4/9/07 #41 ../images/Emo28.gifיענו צריך לספור ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif
ד דילב לוי XD New member 4/9/07 #45 ../images/Emo217.gifלא חחחחחחחחחחחחח המנהלות יכולות לראות רק. זה מראה לנו אוטומטית. והשיט זה סתם D:
מ מיכלוש יוסף New member 4/9/07 #50 ../images/Emo75.gifאהה חח חשבתי תפוז הכריח אותך . XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדר , ! הרגת אותי . XD רגע , איפה רואים את זה ? , לאן נכנסים ? . אולי גם בקומונה אפשר לעשות את זה . [; כאילו לראות כמה הגיבו ומי . P =
../images/Emo75.gifאהה חח חשבתי תפוז הכריח אותך . XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדר , ! הרגת אותי . XD רגע , איפה רואים את זה ? , לאן נכנסים ? . אולי גם בקומונה אפשר לעשות את זה . [; כאילו לראות כמה הגיבו ומי . P =
ד דילב לוי XD New member 4/9/07 #80 ../images/Emo217.gifלא ניראה לי שגם בקומונה אפשר. יש לך אדמין והכל? \: