Mירב.
אני הודה לך מאוד אם בעתיד תתיחסי אליי ותשאלי אותי שאלה באופן עקיף,ולא מגוף שלישי. כמו שתיארתי רבות בעבר אם יש לך רצון לומר דברים אחרת זהו רצונך המלא לגמריי אני לא יכול לעשות כלום,זהו מטרת הפורום-דיונים. אבל ברגע שאת מתחילה להגיד שיש לי כבר דמיון מפותח ושאר ירקות אז זה מתחיל לפגוע בי באופן אישי,וזה מה שאני לא רוצה. אם היתה ליע את האופציה ההיתי סורק את הדפים שקיבלתי ומעלה לכם אותם פה,כדי אוליי אז לגרום לכולכם טיפ טיפה להאמין לי,אך עקב מגבלות שמפורטות בכתב אסור לצלם\לשכפל\לסרוק\להעתיק\להעביר\לדבר על שום אחד מן הנושאים המוזכרים בגליונות שקיבלתי. עכשיו כמה דברים-אני אישית עוד מעט בן 18 אני לא יודע מה זה אומר לך ולשאר האנשים פה,אבל אני מרגיש כ"בוגר" לכל דבר. המשפחה שלי ב-101% מאחורי-ומבחינתי יותר מזה אני לא צריך כלום. אגב שאלת איך זה הגיוני שטסתי מישראל לניו-יורק ומשם לשיקגו-אז אם ההית בודקת טיפונת ההית יודעת שאין לאל-על טיסות ישירות מנתב"ג לשיקגו,כדיח להגיע לשיקגו עליך לנחות בניו-יורק ומשם לקחת טיסה פנים-ארצית באחת מן חברות התעופה{אמריקן אירלנייס,אמריקן יונידת}. ועוד משהו אני מתנצל מאוד אם ישנם שגיאות כתיב בהודעתי ה-1,אחרי הכל כתבתי זאת דיי ברגש ומהר לא תכננתי את זה מראש וכתבתי את זה על דף או משהו.