תכנון שבועי:)

ריהותם

New member
../images/Emo21.gifתכנון שבועי:)

סורי על האיחור...
יום ראשיון:לג בעומר
,ללמוד לתקשורת
יום שני:לחרוש את חיי לתקשורת,פסנתר
יום שלישי:מתכונת בתקשורתעריכה כנראה,תור לרופא לקראת הצו ראשון
יום רביעי:עריכה כנראה,בי"ס,להכין תיק הפקה
יום חמישי:בגרות בתקשורת מעשי
יום שישי:בי"ס,כנראה ללמוד למתמטיקה
יום שבת:כנראה ללמוד למתמטיקה שבוע טוב לכולן!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכננת D:

יום ראשון: האמ, למדתי ג"ג. XD יום שני: מבחן בג"ג, ללכת מוקדם מבצפר, להוריד את הגשר למעלה!!!
~מה שכבר עשיתי~ ואולי יותר מאוחר ללכת לשמו"צ . [: יום שלישי: לימודים ונראלי גם שמו"צ בערב.XD יום רביעי: להוריד את הגשר למטה#@%@ ואז להיות בלי גשר בכלל!! העאעהעאעאעהא הפי הפי הפי!!
ולא ללכת לבצפר. XD יום חמישי: להישאר בבית. XD ולעשות... האמ... כלום? XD ~כן אינלי בצפר
~ יום שישי: כנראה לצאת עם חברות לאנשהו [: יום שבת: לחרוש מת' . -.- אויי גאד זה גאוני השבוע הזה, אתמול לא היה בצפר, היום הייתי רק 3 שעות ראשונות כי היה לי מבחן. XD ומחר אני הולכת, ומחרתיים אני לא הולכת לבצפר, וגם יום חמישי אני לא הולכת לבצפר, וגם יום שישי אינלי בצפר, ושבת כמובן.XD בקיצר אני לומדת מחר, וה3 שעות שהיו לי היום.XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifממ תכנ"ש

יום ראשון: לישוןXD, ללמוד ללשון.
יום שני:ללמוד ללשון
, בייביסיטר על הבת דודה.
יום שלישי:מתכונת בלשון |פיכס|, בטח נצא אחרכך לאכול איפושהו. <:
יום רביעי: בצפר, תיאטרון
יום חמישי:בצפר, תיאטרון, חזרות לערב תיאטרון.
יום שישי:סדנת תיאטרון (שעמום פחד!), לישון, בערב בית ריק אצל ידיד.
יום שבת:להתחיל ללמוד למגן 2 במתמטיקה, לישון. שבוע בנאלי ומשעמם לחלוטין XD שבוע טוב לכולן<:

../images/Emo34.gifהלוואי שאצלי היה תיאטרון \:

אבל יש תקשורת ( צילוםצילוםצילום
)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן תיאטרון זה בהחלט כיף

וזה עוד 5 יחידות וזה שווה D: רציתי להרחיב תקשורת אבל אי אפשר בגלל התאטרון חח יותר מדי שעות ><

../images/Emo34.gifאיזה מעולה זה XD

אצלנו זה שני גושים . אחד מקצוע אומנותי כזה ואחד יותר לימודי [?] אז בגוש הלימודי יש ביולוגיה , פיסיקה , גאוגרפיה , מדעי המחשב , ועוד דברים דפוקים . ובאומנותי יש תקשורת , תיירות , ניהול עסקי , כימיה , אומנות ועוד דברים. וזה ממש מעפן אצלנו.בחרתי תקשורת וגאוגרפיה D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאצלי בבי"ס(בשכונה)

כל מי שלוקח 10 יחידות של מגמה אומנותית(תקשורת\אומנות העיצוב,למרות שאומנות כבר הפסיקו לתת אופצייה של 10 יח"ל) חייב במסגרת המגמה לעשות יחידה אחת מדעית.לתקשורת(לנו)ביולוגיה ולאומנות כימיה. תודה לאל שזה נגמר!

sweet shir

New member
אצלנו אפשר להרחיב פשוט מה שאתה רוצה חחחח

ואפשר גם רק הרחבה אחת..

../images/Emo109.gifאיזה ביאוס../images/Emo12.gif

אצלנו זה פשוט לאללה חחחחחח יש רשימה של מלא מקצועות, ופשוט בוחרים את השניים שרוצים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלאכריחים אף אחד לבחור תקשורת ../images/Emo6.gif

אבל כן,זה לא כיף.לא כיף בכלל שנה שעברה הביולוגיה היה סיוט,כי הביאו לנו מורה מחורבנת אש.אבל הבגרות הייתה קלה,ציון סופי 90
ד"א הייתה לי היום מתכונת בתקשורת
,ולך היה צו ראשון נכון רוני?איך היה?

../images/Emo109.gifאהה היה לי מתכונת לפני כמה ימים ^^

היה דווקא סבבה אבל חופררררררר 6 עמודים בכתב יד זה לא כיף
כן היה לי היום
היה אחלה, סיימתי ממש מהר חח ב11:15. אבל אין לי עוד פרופיל כי אני צריכה לעשות בדיקת דם להמוגלובין או משהו ><

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם אני כתבתי 6 עמודים!וקצת...../images/Emo178.gif

תני כיף!
ולא,6 עמודים וקצת בכתב יד זה לא תענוג החיים. לי יש עוד 6 ימים,ולמזלי אני הולכת עם חברה
,מקווה שזה יגמר מהר וילך טוב...

../images/Emo109.gifחחחחח סבלנו ביחד

ואני הלכתי לבדי, ואז ראיתי בכניסה 4 פוסטמות מהשכבה שלי שאני ממש שונאת
והן כזה מסתכלות עליי ובוחנות אותי פחח אבל אז נכנסתי וחיכיתי וזה ולאט לאט מתחברים שם עם כל מיני בנות חחחח זה נחמד כזה

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifבהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

טיפ: כנסי לאתר הזה [ http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=694&secid=715 ]ותלמדי את המילים והבטויים שרשומים למטה. בשני המשפטים שהייתי צריכה לדעת להסביר היו לי 3 מילים שלא ידעתי ולמדתי יומיים לפני מתוך הרשימה!
והכי חשוב! תעני על כל שאלה בפסיכוטכני ברצינות, זה משפיע מאוד על השירות הצבאי שלך
נ.ב. עכשיו עשיתי מגן בתקשורת וגם לי יצא 6 עמודים...ממש התעללות ביד!

../images/Emo109.gifחחח רציני משפיע?

בחלק של המתמטיקה פשוט ניחשתי כל שאלה..אפילו לא טרחתי לקרוא עד הסוף אותה XD אני פשוט לא יודעת לענות על החרא הזה חחחחחחחחחחחחחחח אז סבבה, ככה הם לא יקחו אותי לתפקידים שדורשים חוכמה מתמטית

sweet shir

New member
לא באו אליכם להסביר בביה"ס?

זה -ממש- משפיע, זה קובע מה הקב"א (קבוצת איכות.) שלך.

למעלה