תכנון שבועי:)

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifכתוב איפשהו ממה בנויה הקב"א../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

או אולי את יכולה להגיד לי אם את יודעת?
אני פשוט רוצה לדעת כי זה לא ממש ברור לי...

sweet shir

New member
כתוב באינטרנט ב'שבוז' וכל הדברים האלה.

אני יודעת שאצל בנות הרוב זה המבחנים הפסיכוטכניים ששם אפשר לקבל ציון מ10-90. והשאר זה המצב המשפחתי שלך, מקום מגורים, השכלה וכו', הסימול העברי (מול המאבחנת הפסיכוטכנית).. זה לא מדע בדוק כי הצבא לא מסכים לגלות את הפרטים האמיתיים חחח אבל זה מה שכתוב בכל האתרים. ברמת העיקרון את תדעי כמה הקב"א שלך לפי הזימונים שלך. 53 ומעלה מקבלים עתודה, 54 ומעלה מקבלים 'שחקים וחבצלות' ואם את 56 תקבלי תלפיות.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני כבר יודעת את המידע עליי
והבנתי שכולם יכולים לדעת ביום שבו הם מתגייסים בלי קשר...

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיאפ../images/Emo13.gifידעתי פחות מ-24 שעות אחריי../images/Emo13.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכשעשו לנו הדמיה בבי"ס פתרתי חצי מהשאלות

במתמטיקה,ולא צדקתי בכולן,כמובן
אבל היי,קיבלתי מאה במתכונת הראשונה!~D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכנ"ל!../images/Emo45.gif

את 4 יחידות נכון?לא עשית 2 שאלונים?

../images/Emo109.gifאני 4

ואני עושה השנה את 03 חחחחחח טוב נו לפחות בזה אני טובה XD שנה שעברה הייתי גרועה לאללה ב05

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאתם ניגשים כל שנה לשאלון?

מגניב,אצלנו 4 יח"ל ניגשים השנה ל003 ו005 ושנה הבאה ל004 כנ"ל על 5 יח"ל שהשנה ניגישם ל005 ו006 ואנחנו 3 יח"ל(יההההההההההההה/m\) כל שנה שאלון
כן,אני בי' התחלתי 4 יחידות ולא הצלחתי כלום XD בגלל זה ירדתי ל3:)

../images/Emo109.gifכן אנחנו כל שנה שאלון

ו3 יחידות עושים אחד בי' שניים בי"א ומסיימים XD קיצר ההפך ממך
ממ לדעתי זה לא ממש טוב לעשות את 05 ו03 בי"א, כי גם כשיש שנה בלי בגרות בה אז אנשים פחות משקיעים, וגם לגשת עם חומר של שנתיים ולזכור הכל זה הרבה יותר קשה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהאמת שפעם גם 3 יח"ל בבי"ס שלי ניגשו ל2

שאלונים בשנה,אז זו כבר התקדמות XD וכן,זה די דפוק,אבל גם פעם היה את כל עניין הקנס פרס בבי"ס שלי ועכשיו אין...

m o r 1 0 2

New member
כתבתי 11 דפים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

וגמלי הייתה אתמול מתכונתXDD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifרק בתקשורת אפשר לכתוב 11 דפים!../images/Emo6.gif

איך הלך לך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלמען האמת לא!

גם בספרות אפשר לכתבו 11 דפים אם לא יותר. גם בהיסטוריה,לא חסרים אנשים שיבקשו מחברת שניה ושלישית בבגרות. חחחחח זה ממש מצחיק ומגניב שרוב הבנות פה במגמת תקשורת

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שבחיים כתבתי יותר משני עמודים בספרות... מצד שני, זה מסביר את הציונים שלי
גם בהיסטוריה המורה תמיד אומרת לי להרחיב... זה באמת מגניב שיש פה הרבה בנות בתקשורת
למרות שזה מובן...בכל זאת זה ה-מקצוע הכי שווה
DD:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבבגרות בספרות כותבים מלא עמודים.

גם יש לך מינימום של כתיבה בשאלות מסוימות.אומרים לך כתבי עמוד וחצי עד שניים. ככה זה במקצועות רבי מלל.לכתוב לכתוב לכתוב! אני אוהבת את כל העניין של תקשורת עיוני עם המורה שלי,כל התיאוריות,ולימודים האלו,המעשי אצלנו ממש דפקו אותנו וממש לא כיף.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני שונאת מקצועות "רבי-מלל"!!../images/Emo46.gif

וכל שאר המקצועות ההומאניים...אני גרועה בהם! במגן בתקשורת, בשאלה אחת כתבתי 3 עמודים שלמים!!!! זה היה מטורף! המורה רצתה את כל סוגי פניות המסר וכל סוגי הדוברים!!! אין לי בעיה עם החומר, הוא ממש מעניין, אבל אני ממש שונאת את המורה שלי! היא הבנאדם הכי שחצן ביקום! אי אפשר לסבול אותה
והמעשי שלנו מ-מ-ש מדליק
אני בוידאו והשנה עשיתי סרט מהמם באורך של 11 דק'! אני לא רוצה לדעת כמה קשה זה לעשות סרט של שעה וחצי... ואותנו לא מכריחים בשום שנה לעשות דוקומנטארי או משו כזה...שזה הכי שווה כי אני ממש ש-ו-נ-א-ת דוקומנטארי...זה משעמם תחת

../images/Emo34.gifמכל הדיבורים שלכם על כמה שתקשורת

זה קשה .. אני מתחילה לפחד כי בחרתי תקשורת לשנה הבאה |:

למעלה