תכנון שבועי:)

../images/Emo109.gifזה המקצוע הכי טוב בעולם../images/Emo9.gif

בי' תקשורת וחברה זה ממש מעניין לומדים על ריאליטי, סיטקומים וזה ממש נחמד D: בי"א זה מתחיל לשעמם (מאוד) אבל סובלים את זה חחחחח ובי"ב זה בגרות פנימית אז כל בצפר זה משהו אחר... זה בא אצלכם עם קולנוע? כי אם כן אז זה אפילו יותר כיף מתקשורת
כאילו זה קצת גומר לך את החיים (במיוחד אם את עורכת חחח) וזה עבודה די קשה אבל ממש שווה את זה

../images/Emo34.gifאני ארצה להיות צלמת . .D:

אצלי זה רק תקשורת לפי מה שאני יודעת כי פספסתי את ההרצאה על המגמה

../images/Emo109.gifאבוי איזה שאלה נוראית...

שמעי מה היה לנו: היה בפתיח את הפרסומת של ההופעה של ריהאנה, עם הילדים והגן שעשועים וזה. ואז היה סעיף "כתוב את כל הסיבות להימצאות אלימות בטלוויזיה. איזה אלימות מופיעה בפתיח?" וכאילו...אין אלימות בפרסומת הזאת
אז שאלתי את המורה והיא אמרה לכתוב שפשוט אין... Oם כאלה מפגרים. וגם שמו לנו סעיף+מושג על מלודרמה! וזה ירד במיקוד

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifבאמת שאלה סתומה../images/Emo6.gif

איזה מפגרים ששמו לכם משו שירד במיקוד
וששמו לכם שאלה על אלימות רק בשביל שתכתבו שאין אלימות
היה לנו אפשרות לבחור בין דרמה [שלא למדתי טוב
] לשאלה כזאת: בפתיח היה את הפרסומת של בר רפאלי מ-2008 של מי-עדן, שהיא כזה על שיש במטבח של מישו ואומרים כזה ברקע "גם אתה רוצה בר כזה בבית?" או משו כזה... ואז היה את כל אסטרטגיית המסר [ומה שכתבתי מקודם] ועוד סעיף של ייצוג נשים ועוד סעיף שאני לא זוכרת
זו רק אני, או שכל החומר על פרסומות פשוט חופר?!?!?!?!

../images/Emo109.gifאוי גם לנו היה את זה../images/Emo6.gif

לא בחרתי את זה חחחחח כי היה שם סעיף על מיתוס (WTF?!?!?! מה הקשר
)

MiDdLe Girl

New member
היה שם את המיתוס של הזונה../images/Emo3.gif

זוכרת את המאמר של מישי בשם דפנה למיש "המדיה, הזונה והמדונה"? זה לפחות מה שאני כתבתי...
מקווה שצדקתי...
קיצר היה חופר ומתיש...מקווה שהבגרות תהיה קלה יותר

m o r 1 0 2

New member
מאמר מגעיל.../images/Emo168.gif

שונאת את המיתוסים למרות שבמבחן הוא הלך מעולה!! חח המדונה והזונה,כמה צחקנו מזה בכיתה חחחח ורוני,לגבי השאלה שלך באלימות,מזה הטמטום הזה?חחחחח מכשיל עלק חחח

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifמיתוסים זה הכי קשה ומעצבן../images/Emo46.gif

m o r 1 0 2

New member
לדעתי,פרסומת הכי קל!../images/Emo168.gif

באמת שזה החומר שהכי זרם לי במתכונת והלך לי מעולה:) הפרק הכי חופר בעולם זה חדשותתת ואני שונאת אותו כ"כ!@#$% הרס לי ת'חיים הנושא הזה.ברצינות.גועל נפש של פרק. אין אחד שלא שונא אותו אצלנו.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאת רצינית?! איך אפשר?!

חדשות זה הכי קל...התיאוריות של האלימות, סוגי העיתונאים, אירועי מדיה... כל הנושאים האלה פשוט עצובים! הם כלכך קלים לי... לעומתם, פרסומות זה מלא חומר, וממש קשה... אולי זה בגלל שאני ממש שונאת פרסומות בכללי..תמיד הייתי נגדם8-| או אולי זה בגלל שפרסומות למדנו עם מורה אחת שאני ממש שונאת, ואת כל השאר למדנו עם מורה אחרת שאני יותר אוהבת...

m o r 1 0 2

New member
חח כנסי:)../images/Emo168.gif

כל מה שהזכרת שנוגע לחדשות זה קל! אבל מה שכ קשה לי בתוך חדשות זה סדר יום ובולטות הם הנושאים שהכי קשים ליי!! לגבי פסומת,אני שונאת פרסומות,אבל זה פשוט הולך לי קל כי ישלי יע ממש נרחב ואני גם פריקית של טלווזיה חחח מה אני לא רואה?חחחח

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifגם סדר יום קל../images/Emo6.gif

את רק צריכה לזכור שלפי המקום והזמן שהתקשורת נותנת לנושא, כך החשיבות שנותן לזה הקהל
ואני לא יודעת מזה "בולטות"
אולי אצלנו קוראים לזה אחרתXDD אני חולת דרמה [אמריקאית כמובן]
ולא אוהבת ריאליטי או אופרות סבון
ותמיד הייתי ותמיד אהיה בטטת כורסא

m o r 1 0 2

New member
מעולה!!!../images/Emo168.gif

תודה ששאלת:) ואני כ"כ מחכה לבגרות!@#$ זה באמת מגניב שהרוב פה תקשורת:) מגמה קשה אבל מקווה שהיא תשתלם. היום היה לי ספרות וכתבתי בערך כמו בתקשורתXD פאק,כמה מטיש הדבר הזה.שונאת כ"כ ספרות :S ומה איתכם?איך אצלכם בתקשורת?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifעכשיו אני יכולה לומר בוודאות שהלך לי טוב!

קיבלנו את המגנים היום בחזרה וקיבלתי 95!!!
האמת שירדו לי 3 נק' על משו שאני מתפדחת להגיד שטעיתי בו
יצאתי מזה ילדה מפגרת, אבל ברמות!!!
ואני ממש אוהבת תקשורת ואת כל הקטע שזה באמת מקצוע מעניין שעוזר בחיים...כאילו אני מוצאת את עצמי רואה פרסומות וכולי כזה "זה מזה נסיון לפנות רגשית ולהשתמש בהומור..."XDD

m o r 1 0 2

New member
וואו,מעולה../images/Emo70.gifגיטרה|

אני קיבלתי 97 והשלוש נק' שירדו לי זה על דברים מפגרים חחחח חח אני לא מתה על תקשורתXD המורה שלנו עשה את המקצוע למאוד משעמם,שנה שעברה אהבתי הייתה לנו מורה מדהימה
ושונאת פרסומות!!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם לי הלך טוב!

כנראה ,כי קיבלתי 96! וואו,זה היה ממש קשה,הקזתי דם בשביל הציון הזה
לא יודעת על מה הורידו לי,כי המורה אמרה לי במסדרון שקיבלתי ציון טוב
והיום הייתה מתכונת במתמטיקה,מקווה שהלך בסדר.

למעלה