תמונת השבוע

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif התמונה שאני שלחתי לך XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

גם של אדם D:

SainTonix

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

רגע , אבל אם אני אוהב גם את אדם, גם את בריאן, גם את ווילה וגם את ג'ארד, מה אני עושה? (את הראשון אני בכלל לא מכיר) סתם

Luna Sphere

New member
חסר לי ג'וליאן קזבלנקס, מאט בלאמי, ג'יימס ניו

קית' מוריי, פיט דוהרטי/קארל באראט, ועוד חמישים אלף

lestatgirl

New member
חחחחח כ"כ למרות שלא הבנתי ע"פ איזה פרמטרים זה

מי הכי טוב מי הכי יפה למי יש תקול הכי טוב מי ממלא את תפקידו כפרונטמן כיאות או שזה סתם וואלה מי הצטלם הכי טוב ומי יודע שדין צ'אלקי ורוג'ר סרג'נט יותר טובים מאנדרו קאנדל וגיא אפל?

GaIi4697

New member
מי שבא לי..

XDD סתם כזה הממ בעיקרון יש לי רשימה של להקות שלקחתי מהמילון של הפורום, ישם איזה 20.. מה שאומר שיהיה עוד איזה 3 סיבובים ככה שיהיה את כולן זאת הרשימה מיוז, מיי כמיקל רומאנס, ארקטיק מאנקיז, טייקינג באק סאנדי,פאניק אט דה דיסקו, וייט סטרייפס, דה אקדמי איז, פלסיבו, אינקובס, גוד שארלוט, AFI, בי יור אוון פט, ביפי קליירו, דה וויו, בייבישמבלס, לוספרופטס, פרמור, דה גוסיפ, 30 סקנדס טו מארס, דה קילרז ניסיתי שיהיה את אלה שמראים בזמן האחרון.. [כי אני למשל לא ראיתי בכמה החודשיים האחרונים אוונסנס אז מחקתי אותם
אבל הם כן יהיו כשיהיה חסר לי משהוXD] תוסיפו אם יש לכם [ואין שם HIM וכזה במקום וילה היה לי תמונה של ג'ק מWS אבל היא הייתה נורא גרועה, אז חיפשתי תמונה של וויליאם מTAI והתמונה שמצאתי הייתה שלו בלי חולצה [
] אבל זה לא היה פייר לשאר התמונות [כי ברור שג'ארד ליטו בלי חולצה לוקח] אז שמתי וילה
]

lestatgirl

New member
לא התכוונתי לפי מה את בוחרת אלא לפי מה אנחנו

צריכים לבחור

למעלה