תמונת השבוע

CitizenErased

New member
אז בעצם כל אחד בוחר ללהקה שהוא הכי אוהב..

שוב. לא הבנתי את הקטע של הפינה, בלי להעליב. גם זה נראה לי קצת לא במקום להצביע לפי תמונות.. זה לא פורום דוגמנות, זה פורום של מוזיקה.

HagarStar

New member
בלי לפתח ריב או משהו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

למה כל דבר לא מוצא חן בעינייך? אני שואלת באמת בתמימות ולא בא לי עכשיו שתתחילו פה דיונים וזה יגמר בחסימה, כמו שכבר קרה פעם

CitizenErased

New member
תגדירי כל דבר...

מתי פעם אחרונה התלוננתי פה על משהו
? זה אפילו לא קטע של דיעה, זה פשוט קטע שזה פורום מוזיקה ואני לא מבינה למה צריך להפוך אותו לפורום גרופיות שמזילות ריר על תמונות.

Rose131

New member
לא גרופיות שמזילות ריר,

5 תמונות בשבוע לא נשמע לי גרופי מדי, לא יודעת מה איתך. בכל מקרה, התמונות לא הולכות להיות רק של להקות או חלקים מהן, התכנון הוא גם להכניס לפינה בחירה בין עטיפות של אלבומים, סינגלים, לוגואים... וכן, לדעתי בפורום ששייך לערוץ מסויים יש מקום גם לתמונות, כי כמו שאני צריכה ללמוד[וול, אם לא הייתה שביתה], הטלוויזיה בנויה מקול ומתמונה. ובין אם תרצו או לא, המראה של הלהקה כן משפיע על איך שהקליפ נראה, כי לפחות בחצי מהקליפים הלהקה עצמה מופיעה- אם לא כשחקנים- בתור הלהקה עצמה. כן, זה פורום של מוזיקה, אבל זה פורום של מוזיקה שמוצגת באופן ויזואלי בטלוויזיה ואני לא חושבת שחמש תמונות בשבוע זה מה שיהפוך את המקום הזה לשורץ גרופיות מזילות ריר.

new art riot

New member
האמת

לא נראה לי שמישהו פה באמת מצביע לפי התמונה או לפי איך שהסולן או להקה נראים, כולם מצביעים למי שהם מעדיפים בלי קשר למראה (אני מקווה). אז הפינה לא מזיקה, אבל מצד שני גם לא ממש תורמת...

למעלה