היום הופעה בהרצליה

לי יש חוויה לספר...

בשיר הזה שהיא שרה עם ילדה אז באו כמה שהן כבר נערות אז החלטתי גם לבוא והחזקתי את הציור ביד מחכה שהשיר ייגמר ואיך שכולם ירדמו מהבמה אני ירדתי נגשתי אליה ונתתי לה את הציור והיא שאלה אותי מה זה? אמרתי לה תסתכלי אז היא פתחה את הציור הסתכלה ואמרה שהוא מקסים ונתנה לי נשיקה. אחריי ההופעה נכנסתי למאחורי הקלעים הצלטמתי איתה והיא גם חתמה לי על דיסק שקניתי שם. חוץ מזה היה מדהים השירים יפים והקול שלה כל כך ממגנט. אין היא זמרת גדולה. גדולה? ענקית. מאוד שמחתי שהפעם היה לי קצת יותר זמן עם מירי מסיקה מאשר פעם קודמת...

veredmp

New member
טוב, אין לי כבר סופרלטיבים לתאר את ההופעה הזו

מירי לדעתי התרגשה אפילו יותר מהרגיל ב"לשם". היא אמרה שכשהיא מופיעה בהרצליה היא מרגישה ניצחון, וכשהיא היתה קטנה היא לא חשבה שהיא תגיע להופיע על במה כזו
אם אתמול חיכה לה כרוב ממולא, היום חיכה לה קוסקוס של דודה מזל עם בשר וחריף. היא שקלה באמצע ההופעה ללכת לאכול אבל החליטה להשאר איתנו
תמונות בהמשך

veredmp

New member
אה, ושכחתי ../images/Emo3.gif

ינקול גולדווסר היה (הבמאי של מעורב ירושלמי, מקווה שאני לא טועה בשמו) אז מירי שרה בשבילו את הפיוט. היא שרה, כמו אתמול, את somewhere over the rainbow ואמרה לנגנים שהיא לא רוצה שהם ינגנו, רק את אורי, ואח"כ אמרה להם שהם יכולים לנגן, אבל שלא יעשו דברים מוזרים של ג'אז
ב"שיר לשירה" עלו 11 ילדות על הבמה (באמת. אביב ספר!) ואחת מהן, שישבה ממש ליד מירי, שרה כ"כ יפה! היא נתנה לה לשיר פזמון שלם. הילדה עוד תהיה בכוכב נולד 2020

veredmp

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

התמונה הזו מזכירה לי את "שלוש אמהות"

veredmp

New member
סתם כי זו הופעה אחרונה לחלק הזה של הסיבוב

הנה תמונה של מירי והנגנים לפני ההשתחוות

למעלה