../images/Emo18.gifזהירות, חפירה לפניך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif
וואי, אין לי מושג מאיפה להתחיל.. היה פשוט מדהים!! כל ההופעה הצטערתי שאין לי איפה לכתוב מה שעובר לי בראש כי התפעלתי מכ"כ הרבה דברים
אנסה לשחזר אותם עכשיו.. קודם כל, התאורה!! WOW איזו השקעה, לא ראיתי כזה דבר! כבר בהתחלה כשהאור היה על הקהל וברקע "נוצות" הבנתי שזה הולך להיות משהו מיוחד. מי שהרכיב את התאורה פשוט חשב על הכל! "הצבע חזר ללחיים אדום" - וכל הבמה באדום. היה איזה שיר בהתחלה, אני לא זוכרת.. שמירי שרה בשקט והיה עליה אור קטן, ואז השיר גדל עם התופים והתעצם וגם האור נפתח כזה ונהיה גדול! מהמם! והקיר מאחור עם הנקודות אור האלה שלפעמים הם גשם, ולפעמים הם כמו נחשים בסנייק וכל פעם הצבעים מתחלפים... זה כ"כ מוסיף להופעה! גם היה תאום עם הקצב של השירים! בום של תופים ואור כתום יוצא מלמטה, ושוב בום וכל הקיר מאחור נהיה ירוק, ושוב בום ורק ספוט אחד מאיר על מירי... כל זה חוויות אי שם [מעבר לקשת] משורה 19... עד כאן על התאורה
טוב.. מה עוד? נתחיל לדבר קצת על הביצועים.. אל תשליכני, אינתא עומרי, מעבר לקשת - היו מדהימים!!
ו"אהובי" הורס כל פעם מחדש... הייתה הפתעה נעימה שהיא שרה אותו. העיבוד החדש ל"טיפה טיפה" פשוט ג-א-ו-נ-י!! יותר עם קצב, אבל עדיין דרמטי ומרגש! מה עשיתתתת מה עשיתתתתת
מאוהבת בשיר הזה!! בשיר לשירה, כשכיתה שלמה עלתה על הבמה זה היה מצחיק
והילדה הזאת ששרה עם מירי הייתה מדהימה! ביצוע מרגש.. הצטערתי שלא היה את הוכחה
כשחזרתי הביתה ישר שמתי אותו כפיצוי
לדעתי אפשר בכיף לוותר על שתי גדות ולשים את הוכחה במקומו. "לשם" היה נהדר! שניםםם שלא שמעתי את השיר הזה ופתאום נזכרתי כמה אני אוהבת אותו
הסיפורים מצחיקים ממש
אני שמחה שלא קראתי ספויילרים על ההופעה וככה הופתעתי מהכל.. אמ... אני מקווה שזכרתי כל מה שרציתי להגיד
אבא מוסר שהוא גם ממש ממש נהנה!! ועכשיו תודות: לורד ולהפקה על הכרטיסים.. אין עליכם
ולמירי - באמת היה מדהים
אין תמונות כי הבאתי את המצלמה הקטנה ולנסות לצלם איתה אי שם [מעבר לקשת] משורה 19 זה קצת בזבוז זמן
ה-סוף