היום הופעה בהרצליה

pRimaVeriTaVIV

New member
מה עשיתתתתתתת

אני עם ורד.... ההופעה היום הייתה מעט קצרה מהרגיל. קיבלנו תוספת של over the rainbow אך מינוס פנינים בנהרות והוכחה

I מ י ר ב I

New member
לא הפסד גדול

אני עד היום לא מבינה איך מירי לקחה שיר כמו פנינים בנהרות.שיר גרוע. כמובן שאצל מירי הקול מחפה על הכל,אבל בכל זאת.. שמחה שנהנתם...

shay keran21

New member
תגובה למירב+בקשה לורד

מירב,אני מזה לא מסכים איתך לגביי פנינים בנהרות..אני מייחל לאלבום שלם אם רק שירים מהסוג הזה...מירי יכלה להיות בלי שום בעיה זמרת כזו..ומזלנו שהיא מעבר לזמרת ים תיכונית שסתם מסלסלת..הרבה זמרים היו רוצים קול כמו שלה..ובשיר הזה הקול שלה במיטבה...אני לא חושב שהרבה זמרים יכלו לשיר שיר כזה וורד,אני באמת אשמח אם פעם הבאה שתיראי את מירי,אורי אפילו אחד הנגנים,תשאלי אותם אם הוכחה ירד לגמריי משירי המופע..כי זה מאודד מטריד אותי...אין לך מושג כמה שזה מטריד אותי...זה השיר לא רק האהוב ביותר עליי מהדיסק הנוכחי אלא מכל הדיסקים(כן כן עקף את לשם) ואמרת לפני כמה שאת חושבת שבגלל שמירי היתה או עודנה מצוננת היא מעדיפה לא לשיר...אז אני מקווה שאת צודקת..אבל אשמח אם תבררי לי...אני לומד כל פעם משהו חדש לגביי השיר..חוץ מזה שאני מתכתב עם נועם חורב האדירי.בנאדם פשוט נפלא...עוד נשמע עליו רבות

I מ י ר ב I

New member
שי,אני אגיד לך שוב ושוב...

באומנות יש אחד שמתחבר למשהו ויש אחר שלא. אני את פנינים לא אוהבת,אתה ועוד הרבה כן,וזה בסדר גמור.זה כל היופי. אני כתבתי את דעתי האישית בלבד.

veredmp

New member
בהתחשב בעובדה שההופעה הבאה תהיה באוקטובר

אני חושבת שזה לא כזה משנה
ובכל מקרה, אני יודעת שבהופעות האחרונות היא לא שרה אותו כי היה לה טיפה קשה עם הצינון.

ואם ישיבו בחיוב- מה תקבל מזה?

גם נטלי ירד מההופעות והנה בהופעה בראשון היא כן שרה אותו.. כלום לא סגור וחתום...

תהרגו אותי למה אני ערה בשעה כזו

היתה הופעה מעולה. הקטע בשיר לשירה שגאיה הילדה שרה הכניס את מירי וגם אותי להלם...הייתם צריכים לראות את הפרצוף של מירי... תמונות אני מעלה עכשיו לפייסבוק כי אני לא יכולה משום מה להקטין תמונות...

../images/Emo18.gifזהירות, חפירה לפניך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

וואי, אין לי מושג מאיפה להתחיל.. היה פשוט מדהים!! כל ההופעה הצטערתי שאין לי איפה לכתוב מה שעובר לי בראש כי התפעלתי מכ"כ הרבה דברים
אנסה לשחזר אותם עכשיו.. קודם כל, התאורה!! WOW איזו השקעה, לא ראיתי כזה דבר! כבר בהתחלה כשהאור היה על הקהל וברקע "נוצות" הבנתי שזה הולך להיות משהו מיוחד. מי שהרכיב את התאורה פשוט חשב על הכל! "הצבע חזר ללחיים אדום" - וכל הבמה באדום. היה איזה שיר בהתחלה, אני לא זוכרת.. שמירי שרה בשקט והיה עליה אור קטן, ואז השיר גדל עם התופים והתעצם וגם האור נפתח כזה ונהיה גדול! מהמם! והקיר מאחור עם הנקודות אור האלה שלפעמים הם גשם, ולפעמים הם כמו נחשים בסנייק וכל פעם הצבעים מתחלפים... זה כ"כ מוסיף להופעה! גם היה תאום עם הקצב של השירים! בום של תופים ואור כתום יוצא מלמטה, ושוב בום וכל הקיר מאחור נהיה ירוק, ושוב בום ורק ספוט אחד מאיר על מירי... כל זה חוויות אי שם [מעבר לקשת] משורה 19... עד כאן על התאורה
טוב.. מה עוד? נתחיל לדבר קצת על הביצועים.. אל תשליכני, אינתא עומרי, מעבר לקשת - היו מדהימים!!
ו"אהובי" הורס כל פעם מחדש... הייתה הפתעה נעימה שהיא שרה אותו. העיבוד החדש ל"טיפה טיפה" פשוט ג-א-ו-נ-י!! יותר עם קצב, אבל עדיין דרמטי ומרגש! מה עשיתתתת מה עשיתתתתת
מאוהבת בשיר הזה!! בשיר לשירה, כשכיתה שלמה עלתה על הבמה זה היה מצחיק
והילדה הזאת ששרה עם מירי הייתה מדהימה! ביצוע מרגש.. הצטערתי שלא היה את הוכחה
כשחזרתי הביתה ישר שמתי אותו כפיצוי
לדעתי אפשר בכיף לוותר על שתי גדות ולשים את הוכחה במקומו. "לשם" היה נהדר! שניםםם שלא שמעתי את השיר הזה ופתאום נזכרתי כמה אני אוהבת אותו
הסיפורים מצחיקים ממש
אני שמחה שלא קראתי ספויילרים על ההופעה וככה הופתעתי מהכל.. אמ... אני מקווה שזכרתי כל מה שרציתי להגיד
אבא מוסר שהוא גם ממש ממש נהנה!! ועכשיו תודות: לורד ולהפקה על הכרטיסים.. אין עליכם
ולמירי - באמת היה מדהים
אין תמונות כי הבאתי את המצלמה הקטנה ולנסות לצלם איתה אי שם [מעבר לקשת] משורה 19 זה קצת בזבוז זמן
ה-סוף

למעלה