סרטונים! חנוכה או סוכות?
M mikmikonet New member 23/10/06 #45 פיונה אפל ../images/Emo47.gif סתם התחשק לי, גם כי היא מגניבה רצח אני לא מכירה את שתיהן מספיק טוב... אבל שתיהן טובות. ורד בתור דריה או ורד בתור הכלה מחי בסרט?
פיונה אפל ../images/Emo47.gif סתם התחשק לי, גם כי היא מגניבה רצח אני לא מכירה את שתיהן מספיק טוב... אבל שתיהן טובות. ורד בתור דריה או ורד בתור הכלה מחי בסרט?
ת תמרוש5 New member 23/10/06 #46 ../images/Emo6.gif הממ אני אלך על דריהף רק כי ראיתי כולה מערכון אחד של הכלה וזה למרות שהיה לי בא לתת לדרי הכאפ הלקראת הסוף טב"ע או האלופה?
../images/Emo6.gif הממ אני אלך על דריהף רק כי ראיתי כולה מערכון אחד של הכלה וזה למרות שהיה לי בא לתת לדרי הכאפ הלקראת הסוף טב"ע או האלופה?
נ נ ו נ י י י י New member 23/10/06 #47 טב"ע../images/Emo47.gif האלופה היה ממש טוב, אבל טב"ע זו קלאקסיקה אריק ברמן או איתי פרל[רררררררר ]?
M mikmikonet New member 23/10/06 #48 איתי פרלללללל ../images/Emo99.gif אריק סבבה, אבל לא כמו איתי ובאותו נושא, "איתי" של קרן פלס, או "השיר של איתי" של איה כורם? (טוב נו... בטח לא תכירו את השיר של איתי זה שיר שאיתי -פרל- כתב והלחין לאיה ולכן קוראים לו ככה )
איתי פרלללללל ../images/Emo99.gif אריק סבבה, אבל לא כמו איתי ובאותו נושא, "איתי" של קרן פלס, או "השיר של איתי" של איה כורם? (טוב נו... בטח לא תכירו את השיר של איתי זה שיר שאיתי -פרל- כתב והלחין לאיה ולכן קוראים לו ככה )
D danit1234 New member 23/10/06 #49 איתי של קרן ססתם כי אני אוהבת אותה יותר עכל הדרך מירי מסיקה \קרן פלס?
ת תמרוש5 New member 23/10/06 #50 קרןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif הממפ נו אין לי רעיונות כבר עגיל בגבה או בלשון?
קרןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif הממפ נו אין לי רעיונות כבר עגיל בגבה או בלשון?
ש שילי the one New member 24/10/06 #75 חברים לקראת החורף שאלה מוזרה.. סוודר סגור (בלי כפתורים רוכסן וכו'..) או סוודר פתוח?
M mikmikonet New member 24/10/06 #77 בטח שפתוח ../images/Emo13.gif סתם סרוג לא מחמיא לי ונמשיך את המשחק למטה.
ת תפוזיטלי New member 22/10/06 #30 ../images/Emo46.gif סתם סתם מה אני מתלהבת? ברור שיורם בדיוק ביום חמישי, ידיד שלי שאל אותי בניסן מה אני מעדיפה, יורם או ניסן. אז אמרתי בקול מידי "ברור שיורם, אם היתה מכינה הייתי הולכת לשם" ובדיוק רונן- המנהל של המכינות עבר וחייך זה היה מביך
../images/Emo46.gif סתם סתם מה אני מתלהבת? ברור שיורם בדיוק ביום חמישי, ידיד שלי שאל אותי בניסן מה אני מעדיפה, יורם או ניסן. אז אמרתי בקול מידי "ברור שיורם, אם היתה מכינה הייתי הולכת לשם" ובדיוק רונן- המנהל של המכינות עבר וחייך זה היה מביך
נ נ ו נ י י י י New member 22/10/06 #33 ../images/Emo6.gifמה לעשות, את אומרת את האמת../images/Emo6.gif מכינה ביורם אם יהיה כשאני אגיע ל16...אני כל כך הולכת להבחן
../images/Emo6.gifמה לעשות, את אומרת את האמת../images/Emo6.gif מכינה ביורם אם יהיה כשאני אגיע ל16...אני כל כך הולכת להבחן
S S t r a w b e e r Y New member 23/10/06 #52 ../images/Emo41.gifממשיכה מכאן../images/Emo41.gif יותר מידי דחוס שם אממ... חברים. חיבוק או נשיקה? [זה מה שקורה שאין מה לשאול]
../images/Emo41.gifממשיכה מכאן../images/Emo41.gif יותר מידי דחוס שם אממ... חברים. חיבוק או נשיקה? [זה מה שקורה שאין מה לשאול]
O OoPineapplEoO New member 23/10/06 #53 נשיבוק../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo183.gif גשם או שלג?
R Redemption Song New member 24/10/06 #57 בחירה קשה.. שניהם../images/Emo9.gif אורנג', פלאפון או סלקום? [לא אשמתי שיש לנו 3 חברות ]