אנגלית טושים או צבעי עיפרון?
נ נ ו נ י י י י New member 24/10/06 #60 צבעי עיפרון../images/Emo47.gif הטופ מודל הבאה או פרוייקט מסלול?
M mikmikonet New member 24/10/06 #61 טופ מודל! זה ../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif שנדי יס או הוט?
נ נ ו נ י י י י New member 24/10/06 #63 אף אחד מהם../images/Emo5.gif ומיקמיק !!!שנדי אממממ...שיער פזור או שיער אסוף?
O OoPineapplEoO New member 24/10/06 #64 פזור.../images/Emo183.gif אבל אם השער נראה ממש נורא אז אסוף. הקעקוע של ורד על הכתף או הקעקוע שלה מעל הטוסיק?
פזור.../images/Emo183.gif אבל אם השער נראה ממש נורא אז אסוף. הקעקוע של ורד על הכתף או הקעקוע שלה מעל הטוסיק?
N NanuLita New member 24/10/06 #65 על הכתף..יותר יפה למרות שציפור הנפש גאוניי |קשות| שאקירה או קלי קלארקסון
M mikmikonet New member 24/10/06 #66 קלי קלארקסון כי לפעמים יש לה שירים שנדבקים אליהם אוו נגה שנדי כלכך אהבתי אותה ויש לי אותה גם במיי-ספייס. כוכבנולד או נולד לרקוד?
קלי קלארקסון כי לפעמים יש לה שירים שנדבקים אליהם אוו נגה שנדי כלכך אהבתי אותה ויש לי אותה גם במיי-ספייס. כוכבנולד או נולד לרקוד?
O OoPineapplEoO New member 24/10/06 #68 אויש, דקה../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif נולד לרקוד ושוב, קעקוע או פירסינג?
נ נ ו נ י י י י New member 24/10/06 #69 המממ...קעקוע יותר יפה..לא מתה על פירסינגים הבועה או למראית עין? [ואווו שאלה קשה באמת אני שמחה שחשבתי עליה אבל בטח רובכן לא ראיתן למראית לכו ותקנו את הדיוידי ]
המממ...קעקוע יותר יפה..לא מתה על פירסינגים הבועה או למראית עין? [ואווו שאלה קשה באמת אני שמחה שחשבתי עליה אבל בטח רובכן לא ראיתן למראית לכו ותקנו את הדיוידי ]
O OoPineapplEoO New member 24/10/06 #71 נומצ'|לב../images/Emo183.gif אין לי אף אחד מהם, אבל אם כבר MP4, כדי שאני אוכל לראות סרטונים של ג'לריה גלידה או ארטיק?
נומצ'|לב../images/Emo183.gif אין לי אף אחד מהם, אבל אם כבר MP4, כדי שאני אוכל לראות סרטונים של ג'לריה גלידה או ארטיק?
M mikmikonet New member 24/10/06 #72 גלידה, כלנית גלידה ../images/Emo11.gif כמו "בונד, ג'יימס בונד" פורום- להיות אדום או כחול ?
O OoPineapplEoO New member 24/10/06 #74 אדום. אולי בהמשך כחול../images/Emo183.gif מיקמיק, אני אוהבת אותך קומונה או פורום?
ש שילי the one New member 24/10/06 #76 קומונה.. מצטערת שהמשכתי למעלה לא שמתיל ב שזה הועבר.. שאלה חורפית: סוודר סגור ז"א בלי כפתורים או רוכסן או סוודר פתוח?
קומונה.. מצטערת שהמשכתי למעלה לא שמתיל ב שזה הועבר.. שאלה חורפית: סוודר סגור ז"א בלי כפתורים או רוכסן או סוודר פתוח?
M mikmikonet New member 24/10/06 #78 ושוב- סוודר פתוח עם אקססורייז סגור רגיל לא מחמיא לי (כתבתי כבר למעלה). ליטלי! גם אני אוהבת אותך קרמבו או ארטיק?
ושוב- סוודר פתוח עם אקססורייז סגור רגיל לא מחמיא לי (כתבתי כבר למעלה). ליטלי! גם אני אוהבת אותך קרמבו או ארטיק?
R Redemption Song New member 24/10/06 #79 ארטיק. והיי, להיות כחולה זה הרבה יותר שווה סרט, בקולנוע או בבית?
ש שילי the one New member 24/10/06 #80 בקולנוע בגלל האפקטים בבית בגלל הנוחות מיץ לימון כשהו לבד? או לימונדה?