כי משעמם לנו :]

../images/Emo210.gifכי משעמם לנו :]

. האם שמך מתחיל באות א'? 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? 5. פעם רצת 1000 מטר? 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? 10. מהו הסרט האחרון שראית? 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? 13. מה המצב? 14. באיזה שמפו אתה חופף? 15. נכון שהפורום שולט? 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? 17. בשר- בעד או נגד? 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 21. שיר ערש אהוב:? 22. סוג כלב אהוב:? 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? 30. האם פעם שיחקת פיפא? 31. מתי דיממת לאחרונה? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? 40 מקום מגורים: 41. גיל בספרות רומיות: 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) 47. מהו המאפה האהוב עליך? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? 53. מהו הבילוי המועדף עליך? 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?

LiLdon

New member
וויהי :)

. האם שמך מתחיל באות א'?---- החלק השני [איפקיס נו.] 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?--מהשיניים? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?כן
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?----זרד? 5. פעם רצת 1000 מטר?--כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?--חח בכיתה א' אולי 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?--אתמול בטיסה 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?--- 4 וחצי לשיחה עם מיכלי :) 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?--- לא יודעת \: תלאביב אני חושבת.. 10. מהו הסרט האחרון שראית?--'10 דברים שאני שונאת בך' 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?---חחח איכס 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?---פעם ב.. 13. מה המצב?--חיים נו 14. באיזה שמפו אתה חופף?--עזבו, אני לא חופפת XD 15. נכון שהפורום שולט?--- זה?בטח
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?---חחחחחחחחחח בגן! 17. בשר- בעד או נגד? :X 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?---אני אדע ברגע שהיא תענה לי על השאלה-האם היא תעקוץ אותי בשביל הכיף? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?---אף פעם 0_0 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? --- 200 ש"ח :) 21. שיר ערש אהוב:?--משהו ברוסית >.< 22. סוג כלב אהוב:?---לברדור
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?---חחחחחח חזרתי לפני יום בערך.XD 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?---ליאן.והשם שאני ארצה..הממ מלודי :) 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?----סביר להניח ש..............לא. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?---זה שאומר 'זה כבר עשו?'XDDDD 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?---לאדעת 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?---העיקר הבריאות של יוני
29. איזה בשר אכלת לאחרונה?--לאדעת 30. האם פעם שיחקת פיפא? ---חחח כן אם אחי הגדול 31. מתי דיממת לאחרונה?--שלא תדעו 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?---ברוקעצ 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?---300. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?---דברים חוזרים. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? |: 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: ''איך זה שאת מאושרת, איך את שמחה גם כשהכל עצוב לא חשוב לך אם את לא גומרת זאת סיבה מספיק טובה, העיקר שהיא שמחה '' 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?---\: 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?---נייט 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?--כן 40 מקום מגורים:---קריית ביאליק הזונה. 41. גיל בספרות רומיות: \: 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?---לפני שש שנים ככה XD 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?---חחחחחחחחח עזבו אותי! 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?----:X 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? :X 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)חח איכס יין של קידוש, מה אני?טל !? הממ.קגלביץ' לימון
47. מהו המאפה האהוב עליך?המיניעוגיה של ארומה >< 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?--חחחחחחחחחחחחחחחח עד בלי דיי 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?---לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.-
51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?---חחח כן, המון 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?--- לא זה ולא זה. 53. מהו הבילוי המועדף עליך?---פארק+גיטרה+אנשים+קגלביץ' 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:--- קפצו לי ^_^ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?---חחח אני מאלה שישנים ובצלצול קמים ושואלים 'הפ?נגמר השיעור נכון?' ><

dsol

New member
../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif

. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? טוחנות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? כן וטוב שכך 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? המנית ? 5. פעם רצת 1000 מטר? כעע 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? כןןןןן
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לא מזמן 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? אממ 4 וחצי 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אשדוד נראה לי
טוב לי פה 10. מהו הסרט האחרון שראית? לא זוכר
ירדן ! הבאתי את אקס-מן 1 וגם 2 , צריך לעשות "מרתון" ולראות אותם 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? כןןןןןןןןןןןןןןן 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? יותר מידי 13. מה המצב? סבבה 14. באיזה שמפו אתה חופף? האד&שולדרס או הוואי 15. נכון שהפורום שולט? לא ממש
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לא זכור לי דבר כזה בכלל 17. בשר- בעד או נגד? בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? אם יהיה לי משעמם וזה מה שיעשה לי כיף אז למה לא.. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לא זוכר 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 20 אגורות 21. שיר ערש אהוב:? יקינטון 22. סוג כלב אהוב:? הסינים הקטנים החמודים האלו 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? פולין לפני שנה וקצת 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין ולא רוצה 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? כעע הוא מגניב "מה אתה עשית בשביל מדינה ?" 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? שמזגתי חלב לקורנפלקס ולא בכיתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? לרוץ מהר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? אממ מוקפץ כזה, נראה לי בשר עוף 30. האם פעם שיחקת פיפא? כעע 31. מתי דיממת לאחרונה? למוות ? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לא מזמן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? במה ? 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש לי גדול ?
חעחחח נו זה היה פשוט דורש 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? מזממממן 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: יש המון כאלו 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אה ? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא ~_~ 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: אשדוד 41. גיל בספרות רומיות: מאיפה לי לדעת איך רושמים.... 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? טיול שנתי 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אין לי כח לבדוק 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 7 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) שיוואס 47. מהו המאפה האהוב עליך? פיצה נחשב ? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאוווווד 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא, אני בתגובה מהירה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חח לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? תלוי במצב 53. מהו הבילוי המועדף עליך? הופעות 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: קפצי לי
מזה הדרישות האלו למי יש כח ?????????!!@! 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כעע

קשש

. האם שמך מתחיל באות א'? לא נראהלי 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מקדימה נראהלי 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? מכפת לי 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? פורים עבר מזמן לא זוכר 5. פעם רצת 1000 מטר?כע 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? כעעעעעעעעעעעעע 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לוזוכר 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? נראהלי 12-1 בלילה 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ת"א, לונדון, בוסטון, ב"ש 10. מהו הסרט האחרון שראית? דופלקס 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? איןילבעיהעםזה 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כלשניה 13. מה המצב? סדר 14. באיזה שמפו אתה חופף? חשבתי מתופף
עם מה שיש 15. נכון שהפורום שולט?יאפ אתם יודעים למה? כי הוא שלי!! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אפעם 17. בשר- בעד או נגד? יאמממממממממממממ
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? מהכיףבזה? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? מה איבדתי שם? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? איזה 100 שקל ו50 דולר 21. שיר ערש אהוב:? :p 22. סוג כלב אהוב:? לברדור 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שבוע 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? לא רשמי אביב אמא שלי רצתה אבל ראשי תיבות באנגלית זה יוצא גרוע כי היינו בארהב זה יוצא BAD 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?לא יוצא 118 או משו כזה 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מיזה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לוזוכר ולא 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? כלום 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לוזוכר 30. האם פעם שיחקת פיפא? כע 31. מתי דיממת לאחרונה? היום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לוזוכר מי משחק את זה בכלל? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 100 שקל 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש למיכלי ציצים חחח סתאם 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לפני שנים רבות 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אם זה אמור להיות מצחיק זה לא 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלתי מסווג? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? נייט מה אני אימו אהמ הומו?! 40 מקום מגורים: חור 41. גיל בספרות רומיות: X||V 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שבועיים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 31 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 36 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? חח לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) גולדסטאר זה נגמר כ"כ מהר וכ"כ לא משפיע 47. מהו המאפה האהוב עליך? קוראסון חמאה יאמ 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא הם סתם יפים 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? נייט 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. (בוא נגיד שהיה משעמם במטוס) 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא בד"כ אני הורג את הג'וק 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? מנהיג 53. מהו הבילוי המועדף עליך? הופעה אין ספק 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כוח 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא אני מבקש ממישו אחר לשאול בשבילי

הממ גבר מתנשק עם גבר

עם 2 ו 3 זה לא הומו? לפי הקליפ של האימואים וכל דבר אחר שיש בו הגדרה של אימו יש חלק שכולל גברים מתמזמזים עם גברים אחרים כן כן

LiLdon

New member
'לפי הקליפ של האימואים?'

בנצי מתי תבין הא? רוב הסטריאוטיפים לאימו בויז שגוים, אז יש כמה הומואים שתפסו תחת על המראה. אני מכירה עשרות של אימו בויז שהם הדבר הכי רחוק מלהיות הומואים.תאמין לי. אז דיי.טוב?:)

אתה לא שפוי הא?!??!?!?!

9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ת"א, לונדון, בוסטון, ב"ש באר שבע?! איי אייי אייי תחזור בך, מיד! חרא עיר סליחה פיק וצליל XD

dsol

New member
אולי זה _../images/Emo189.gif

בית שאן ? בית שאנן ? בית שימוש ?

B a m b o o k

New member
חחח על מה סליחה?

הלוואי הייתי יכולה לעבור מהמקום המסריח הזה

למעלה