כי משעמם לנו :]

BeNyBoYa

New member
שלייי :)

1. האם שמך מתחיל באות א'?קרוב ב' 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?קידמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?לא חושב ממש על זה 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?מאיפה לי? 5. פעם רצת 1000 מטר? כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא ממש 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?לפני שבוע 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?6 בבוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?להמשיך בת"א 10. מהו הסרט האחרון שראית?מת לדייט 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?חח לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?כל חצי שעה +- 13. מה המצב? הכל טוב 14. באיזה שמפו אתה חופף? לא זוכר 15. נכון שהפורום שולט? יא ניגרס 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אף פעם...מישהו עושה את זה??? 17. בשר- בעד או נגד?בעד, והרבה! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?תלוי באיזה מצב רוח אני 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?לפני 4 שנים 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? מינוס 100 שקל 21. שיר ערש אהוב:?חום יולי אוגוסט 22. סוג כלב אהוב:גולדן רטריבר 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?never 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?גור, ואני יחליף אותו במה שתציעו לי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?סבבה 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?לא 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?אתמול..בכיתי כמו ילדה 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?סיגפו 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?שניצל 30. האם פעם שיחקת פיפא? כן 31. מתי דיממת לאחרונה?אתמול 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? עם עצמי? כל הזמן עם אנשים? אני תמיד מפסיד :( 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?1500 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?יש לי הוט בTV, מה אתם רוצים ממני? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?שנה שעברה...זה היה ממש מגניב 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:אבא עורך דין אמא מורה טלויזיה בחדר מס הכנסה 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?לא יודע 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?לא 40 מקום מגורים:ת"א 41. גיל בספרות רומיות:XVI נראה לי 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?חופש גדול 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?מה אתם צוחקים? 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?ראו סעיף 43 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?כן 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) גולדסטאר 47. מהו המאפה האהוב עליך?רוגלעך 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?מבחינה סקסית? ברור! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?חחחח כן 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?אף אחד 53. מהו הבילוי המועדף עליך?לצאת עם חברים 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?כן

AvtipuS

New member
דא ליברמן דא דא דא

. האם שמך מתחיל באות א'? לא, קשה לכתוב 1 לפני הנקודה? 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? למטה >.< (איזה שאלות...לאן הגענו?!) 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? גט דה קוללל גט דה קול שושןןן גט דה קוללל (שיר ישן של גורילאז >.<) 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? המשפט הזה לא נכון מבחינה תחבירית, שחברו אותו מחדש וחיזרו אלי >.< 5. פעם רצת 1000 מטר? אפילו יותר >.< 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני כמה חודשים >.< 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 וחצי ככה >.< 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בבית >.< (מי ירצה לגור ברחוב?!) 10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 >.< 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לאדע
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? הממ
13. מה המצב? פסע. מה איתך? 14. באיזה שמפו אתה חופף? *בודק* "ראש&כתפיים" (אבל באנגלית >.<) 15. נכון שהפורום שולט? נהה... 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אני לא שותה תה
17. בשר- בעד או נגד? בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חח היום עשיתי את זה. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני לא מאמין שהייתי בפתח תקווה (שניאםםםםםםםםםםם שניאם על גבי שנעאיםםםםםםםם 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? ארנק? קופה >.< 217 >.< 21. שיר ערש אהוב:? צ'ופ סוי של סיסטם
22. סוג כלב אהוב:? גולדן רטריוור
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני 3 שנים בערך >.< 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? חח באמת איזה שם אמצעי זה "תרצה"
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? בערך >.< 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? אהה זה כבר עשו. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא נשפך לי החלב
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? KORN-COMING UNDONE (אחד ה-שירים.) 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? המבורגר ביתי >.< 30. האם פעם שיחקת פיפא? אתמול (חח המשחק עדיין ממזוער, אני עם ישראל נגד צרפת בחצי גמר אליפות העולם!) 31. מתי דיממת לאחרונה? לאזוכר. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לאדע. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לאזוכר. >.< 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? הידעתם שאם תפתחו תפה שלכם ל 15 שניות אתם תראו משו מגניב בעיניים? (נו פערתם תפה? >.<) 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחח אני רושם כל הזמן "טניה"
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: זה כל הזמן משתנה, כרגע- "Wait, i'm coming undone" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? זה לא בתחום של המדינה?
(נו עושים שם עצירות בטיולים) 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא, אבל אני יודע מה זה הלמ"ס
(הלשכה המרכזית לסטטסטיקה >.<) 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא
40 מקום מגורים: בית. 41. גיל בספרות רומיות: אני יודע ברומנית (טוב לפחות פעם ידעתי) 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני 4 שנים בערך >.< 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אינלי כוח לבדוק >.< 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 103.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? קצת >.< 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) קגלביץ' לימוןסקי :X 47. מהו המאפה האהוב עליך? פיצהההההההה
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? הם לא נכחדו כבר?
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. נהה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? איך אמר יהונתן גפן "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" 53. מהו הבילוי המועדף עליך? להשתעמם. >.< 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אינלי פה סרגל >.< 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, אני מאלה שעונים
שאלון לא מצחיק, אני דורש אחד מצחיק >.<

../images/Emo121.gifשימי, תעשה לי סלט ערבי!!

האם שמך מתחיל באות א'? לא, אפילו לא אחד מהשמות:] 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מי זוכר? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?תלוי באלקטרואנצפלוגרמות של אותו יום 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש 5. פעם רצת 1000 מטר? כע... "רצתי" הייתי אמור לרוץ אבל למי יש כוח? 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?כע 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?אנערף 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?מממ 5? 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ביישוב שאח שלי מקים 10. מהו הסרט האחרון שראית?מממ לא זוכר אבל תיכף נלך לראות מבצע סבתא 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?לא יודע 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? מממ פעם ב... שבועיים בערך 13. מה המצב? הכל ג'ננה 14. באיזה שמפו אתה חופף?מממ מה שבא 15. נכון שהפורום שולט?יעעעעע 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אף פעם? 17. בשר- בעד או נגד? לא אכפת, אני משתדל לא לאכול 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?אני עובר שם עם האוטובוס כל יום ראשון 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? בארנק כלום:] 21. שיר ערש אהוב:?:| 22. סוג כלב אהוב:?העיקר כלב:] 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?אפעם 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? צבי
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?כע 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?כעעעעע זה כבר עשווו 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? ומכיוון שלא בוכים על חלב שנישפך, ויטורה פרסטו מיד שפך חלב על הריצפה כדי שאף אחד לא יבכה
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? סקיצה של "בת יער"... שיר של ההרכב של אח שלי 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?נאמ 30. האם פעם שיחקת פיפא? לצערי 31. מתי דיממת לאחרונה?אני מדמםםםםםםם
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? השד זוכר 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?מממ לא דע 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש לי שכל 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?עכשיו 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: יש כל כך הרבה:] "כל הפיסגה התמלאה באפור, הוא הגיע למעלה, מי אמר שיחזור..." 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הא? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?לא 40 מקום מגורים:חור 41. גיל בספרות רומיות:עאעאעאע 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?מזמן
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?מממ 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?53.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?לא כל כך 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)ערק 47. מהו המאפה האהוב עליך?מממ 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?כעעע 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. נעע 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?כמה שבא 53. מהו הבילוי המועדף עליך?מממ טרמפים
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:טוב 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?לא

אפרת P

New member
צביקההה../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מי זוכר? - עבר כ"כ הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי את זה
אני מדמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מדמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

B a m b o o k

New member
שונאת קיץ!!!!!

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? בצד 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אממ כן אבל למי אכפת?! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? אממ לא זוכרת 5. פעם רצת 1000 מטר? יאפ 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בכיף
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אממ יום שישי אולי 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? לאדעת 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? משו במרכז... 10. מהו הסרט האחרון שראית? אממ מת לצעוק 4 אולי 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? יאפ 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? לפעמים 13. מה המצב? הכל טוב 14. באיזה שמפו אתה חופף? הנד&שולדרס או קרליין 15. נכון שהפורום שולט? יאפ
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? כשהייתי בת 3 אולי 17. בשר- בעד או נגד? נגדנגדנגדנגד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לאלא נמלים זה דבר חמוד! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אפעם 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 0 21. שיר ערש אהוב:? אה? 22. סוג כלב אהוב:? האלה עם המלא מלאמלא פרווה
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? אפעם 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין ולא צריך 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? למה לי? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לאדעת 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? fading-Anouk 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? תרנגולת מסכנה
30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? לאדעת 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לאדעת 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? אממ 400 אולי 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לפני שנתיים אולי 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: יש יותר מדי... קשה לי 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אממ הוא לא בתחומה כבר? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: באר שבע
41. גיל בספרות רומיות: ואיך אני אמורה לדעת את זה? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? ואו מזמן 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? לא זוכרת אותו 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? אין לי כוח 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן... אבל זה היה צפוי... 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) לאדעת 47. מהו המאפה האהוב עליך? כל מיני 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? אהה הם חמודים 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. באלי? נאא 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחח לא אני קוראת לאימא
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא ולא 53. מהו הבילוי המועדף עליך? הופעות, לפגוש אנשים שאני אוהבת 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: שניה 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לפעמים

למעלה