דא ליברמן דא דא דא
. האם שמך מתחיל באות א'? לא, קשה לכתוב 1 לפני הנקודה? 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? למטה >.< (איזה שאלות...לאן הגענו?!) 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? גט דה קוללל גט דה קול שושןןן גט דה קוללל (שיר ישן של גורילאז >.<) 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? המשפט הזה לא נכון מבחינה תחבירית, שחברו אותו מחדש וחיזרו אלי >.< 5. פעם רצת 1000 מטר? אפילו יותר >.< 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני כמה חודשים >.< 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 וחצי ככה >.< 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בבית >.< (מי ירצה לגור ברחוב?!) 10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 >.< 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לאדע
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? הממ
13. מה המצב? פסע. מה איתך? 14. באיזה שמפו אתה חופף? *בודק* "ראש&כתפיים" (אבל באנגלית >.<) 15. נכון שהפורום שולט? נהה... 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אני לא שותה תה
17. בשר- בעד או נגד? בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חח היום עשיתי את זה. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני לא מאמין שהייתי בפתח תקווה (שניאםםםםםםםםםםם שניאם על גבי שנעאיםםםםםםםם 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? ארנק? קופה >.< 217 >.< 21. שיר ערש אהוב:? צ'ופ סוי של סיסטם
22. סוג כלב אהוב:? גולדן רטריוור
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני 3 שנים בערך >.< 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? חח באמת איזה שם אמצעי זה "תרצה"
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? בערך >.< 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? אהה זה כבר עשו. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא נשפך לי החלב
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? KORN-COMING UNDONE (אחד ה-שירים.) 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? המבורגר ביתי >.< 30. האם פעם שיחקת פיפא? אתמול (חח המשחק עדיין ממזוער, אני עם ישראל נגד צרפת בחצי גמר אליפות העולם!) 31. מתי דיממת לאחרונה? לאזוכר. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לאדע. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לאזוכר. >.< 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? הידעתם שאם תפתחו תפה שלכם ל 15 שניות אתם תראו משו מגניב בעיניים? (נו פערתם תפה? >.<) 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחח אני רושם כל הזמן "טניה"
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: זה כל הזמן משתנה, כרגע- "Wait, i'm coming undone" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? זה לא בתחום של המדינה?
(נו עושים שם עצירות בטיולים) 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא, אבל אני יודע מה זה הלמ"ס
(הלשכה המרכזית לסטטסטיקה >.<) 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא
40 מקום מגורים: בית. 41. גיל בספרות רומיות: אני יודע ברומנית (טוב לפחות פעם ידעתי) 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני 4 שנים בערך >.< 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אינלי כוח לבדוק >.< 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 103.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? קצת >.< 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) קגלביץ' לימוןסקי :X 47. מהו המאפה האהוב עליך? פיצהההההההה
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? הם לא נכחדו כבר?
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. נהה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? איך אמר יהונתן גפן "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" 53. מהו הבילוי המועדף עליך? להשתעמם. >.< 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אינלי פה סרגל >.< 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, אני מאלה שעונים
שאלון לא מצחיק, אני דורש אחד מצחיק >.<