כי משעמם לנו :]

Felix dude

New member
עללי!

. האם שמך מתחיל באות א'?
אמ.. לא. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?
מצד ימין למטה האחורי. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?
חלילה. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?
זרד! [אני זוכרת לפי מדורה!] 5. פעם רצת 1000 מטר?
כן
יותר מידי פעמים. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?
רק אם אני יצטרך להתלבש כמו סקוטי פייגלה!! 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?
אממממ. בשירותים! אמא תמיד פותרת אז אני משלימה לה... [וזה עכשיו קשה כי היא באיטליה
] 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?
12:01. סתם נו משו כזה. היה טיול לחרמון ועד שהגענו היה כבר 8 בבוקר>< 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?
רחוק!! 10. מהו הסרט האחרון שראית?
נראה לי שהיומן. סרט נקבי כזה דפוק 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?
ל..לא.. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?
שאין לי מה לעשות לפני השינה. 13. מה המצב?
אמ.. אמ.. יופי! וויהי!!! 14. באיזה שמפו אתה חופף?
תלוי איפה אני מתקלחת. 15. נכון שהפורום שולט?
לא 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?
אמ. אפם אבל שפכתי מכוס לכוס כדי שלא ידעו שהתה נשפח על השולחן. [עזבו..] 17. בשר- בעד או נגד?בעעעעדד!! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?
DA וגם ישים עליהם גפרורים וקרטונים שעולים באש. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?
לפני כמה זמן שהאחים שלי הלכו למשחק כדורגל שלהם נגד ביתר ירושלים. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש?
0 21. שיר ערש אהוב:?
אממ? 22. סוג כלב אהוב:?
כזה שנובח... [בתאוריה, אני לא רוצה שינבח עלי] 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?
בחופש הגדול 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?
פליייקס 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא. זה בידיוק 100
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?
אהא? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?
אמאלה. עכשיו התיז עליי קצת.. לא אני גיבורה. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?
אין לי שירים. מחשב חדש. [שוב] 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?
עוף!>< סתם. נו לאזוכרת 30. האם פעם שיחקת פיפא?
מזמממן 31. מתי דיממת לאחרונה?
דיממתי היום מהלשון שילד קטן נתלה עליה. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?
מתי שהשמיים נהיו וורודים וירד גשם של זהב. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?
בפעם אחת? 250 שח... 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?
בשיעורים אני מתאמנת בלכתוב עם יד שמאל. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
שנה שעברה! 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:
אין כזה כלכך. בזמן האחרון כל השירים מרגיזים אותי. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?
מה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?
לא. אני יכולה לחשוב על זה. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
לא 40 מקום מגורים:
רחוק 41. גיל בספרות רומיות:
X|V [אני חושבת שככה זה..] 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?
לפני שבוע 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?
אנאערף 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?
רגע.323 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?
אני מתביישת להודות שמאוד. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)
בירה גולדסטאר
47. מהו המאפה האהוב עליך?
עוגת שוקולד 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?
לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?
לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.
אוקיי 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?
הלכתי לישון אצל אח שלי. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
אני לא מנהיגה ולא נסחפת בזרם. "היא חיה בעולם משלה. לא קשורה לאף אחד מרחפת על ענן קטן" אהבתי תמורה הזאת =[ 53. מהו הבילוי המועדף עליך?
לאידעת מה. אבל צחוקים עם הבחרים וזה 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:איזה קו?? 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?
לא.

../images/Emo210.gifTaking Back Sunday

1. האם שמך מתחיל באות א'?
לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?
קדמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?
למי אכפת? כמה שיותר חופשים, יותר טוב :] 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?
נמממ...זרש? 5. פעם רצת 1000 מטר?
לא 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?
לא במיוחד 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?
לפני כמה ימים 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?
ממ..חוץ מלילות שלא ישנתי בהם בכלל.. אולי 2:00 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?
קיסריה/זכרון/מקום שקט באיזור ת"א 10. מהו הסרט האחרון שראית?
ממ...לא זוכרת 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?
לא נראלי שטעמתי פעם 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?
כל..כמה זמן.. 13. מה המצב?
טוב תודה 14. באיזה שמפו אתה חופף?
הוואי 15. נכון שהפורום שולט?
אפילו שולתתת!!!!!!1111 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?
חחחח נראלי שאף פעם, אבל אמא תמיד עושה לי אתזה בבוקר כשאין לי זמן לחכות שיתקרר
17. בשר- בעד או נגד?
לא בעד ולא נגד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?
בטח
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?
לא'דעת 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש?
נראלי שאין..חח 21. שיר ערש אהוב:?
לא'דעת 22. סוג כלב אהוב:?
אין 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?
במצריים, לפני איזה 7 שנים נראלי, מש'ו כזה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?
הייתי רוצה איימי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
*מחברת*
כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?
אינלי רגשות כלפיו
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?
לפני כמה ימים.. ולא
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?
Bullet For My Valentine - Hit The Floor 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?
עוף 30. האם פעם שיחקת פיפא?
לא 31. מתי דיממת לאחרונה?
לפני כמה דק' 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?
לא'דעת 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?
2000 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?
עזבו 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
ברגע זה, אני חושבת 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:
בחתימה 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?
הוא לא בתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?
לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים:
איזור חיפה 41. גיל בספרות רומיות:
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?
לפני איזה 3 שנים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?
בסביבות ה50 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?
אינלי כוחח 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?
לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית?(לא כולל יין של קידוש!)
קגלביץ' לימון 47. מהו המאפה האהוב עליך?
קוראסון [?] 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?
לא מש'ו 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?
לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך
ואם לא? 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?
לא הלכתי לישון בסלון אבל לא נכנסתי עד שמיש'ו [*אהמ*אבא*אהמ*
] דאג להרוג ולהוציא אותו 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
לפעמים ככה ולפעמים ככה 53. מהו הבילוי המועדף עליך?
הופעות, להיות עם אנשים שאני אוהבת, פסטיבלים וכו'.. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:
לארוצה
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?
חחח כן.. כי הפלאפון תמיד עליי

Hezi The One

New member
להלהלהלה

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?מהאחוריות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?למי אכפת?! העיקר חופש 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?זרש נדמה לי 5. פעם רצת 1000 מטר?כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא כזה 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?אצל רייפר לפני שבוע 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?לכל הטיולים של הצופים שצריך לקום ב4 ככה 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?פה 10. מהו הסרט האחרון שראית?אתמול משימה בלתי אפשרית 3. אחלה סרט 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?את הארטיק 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?לא הרבה 13. מה המצב? בסדר כזה 14. באיזה שמפו אתה חופף?הוואי 15. נכון שהפורום שולט?המנהל שלו שולט...כאילו המנהל אני 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אף פעם 17. בשר- בעד או נגד?בעד אכילה 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?כן 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?בהופעה של רייכל 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? לא זוכר 21. שיר ערש אהוב:?נומה נומה ילדתייייי 22. סוג כלב אהוב:?הבי חחחחחחחחחחחחחחחחח 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?לפני שנתיים וחצי 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? ניר זה השם. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?121 בדיוק 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? לא 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?מהקורנפלקס אתמול...לא בכיתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?להתראות נעורים שלום אהבה-משינה 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?שניצל:] 30. האם פעם שיחקת פיפא? כע הכי כיף 31. מתי דיממת לאחרונה?לא זוכר 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?לא זוכר 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?הרבה:] 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?אני מספר משו ואתם מפהקים 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?חחחחח מזמן 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:שיתגלה האלוהים עוד בעודנו בחיים 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?כע,יש שם בורקס טוב 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?לא 40 מקום מגורים:ר"ג 41. גיל בספרות רומיות:לא יודע 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?מזמן וואי,אין לי כח לסוע עם המשפחה כל פעם 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?אין לי כח לבדוק 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?12.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?כן סולומון האפס הזה 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) וודקה אבסולוט 47. מהו המאפה האהוב עליך?בורקס 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?מאוד 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא רוצה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?חחחחחחחח כן!!!!!!!!!!!111111111 היה יתוש 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?פעם ככה פעם ככה 53. מהו הבילוי המועדף עליך?להיות עם חברים 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:חשבתי כבר למדוד זין,אין לי כח אבל 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?אני מאלה ששואלים כי אני משחק בפלאפון ולא יכול לבדוק

אסססס

New member
../images/Emo9.gif להלהלהלהלה

. האם שמך מתחיל באות א'?
כע 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?
לא זוכרת:S 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?
כן..וצריך עוד הרבה כאלה.. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?
ממ..גברת יימח שמו? 5. פעם רצת 1000 מטר?
לא שזכור לי..אבל יש מצב 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?
לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?
לפני שלוש,ארבע שנים.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?
פאקינג 5 בבוקר!! 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?
ממ..לא יודעת 10. מהו הסרט האחרון שראית?
דופלקס 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?
אלרגית למיץ ענבים 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?
ממ..כל כמה ד' 13. מה המצב?
חצב 14. באיזה שמפו אתה חופף?
שמפו שמפופי שכזה... 15. נכון שהפורום שולט?
ממ...אם אתם אומרים
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?
בכיתה ד' 17. בשר- בעד או נגד?
בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?
כע..למה לא? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?
לא נראה לי שהייתי שם מתישהו :S 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש?
חמש א'..ואני מתכוונת למטבע הקטן הזה.. 21. שיר ערש אהוב:?
שיר ברוסית..אני לא אתחיל לכתוב כרגע 22. סוג כלב אהוב:?
מפחדת מכלבים
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?
אפעם 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?
אין לי..ו..לא נראה לי.. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
לא... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?
ממ..לא? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?
לא נשפך...למה שאני אבכה? זה לא וודקה.. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?
כרגע שום שיר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?
הפפרוני שעל הפיצה.. 30. האם פעם שיחקת פיפא?
כע 31. מתי דיממת לאחרונה?
כל הזמן...מהאף
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?
לא זוכרת... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?
לא זכור לי... 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?
ליל בהריון עם שלישיה ממני
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
כרגע XDD 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:
how i wish,how i wish you were here 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?
WTF? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?
בלי מורים סעמק? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
לא.. 40 מקום מגורים:
ביאליק "האפלה" 41. גיל בספרות רומיות:מאיפה לי? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?
פיי...הרבה זמן לא הייתי שם 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?
22 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?
עזבו אותי... 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?
לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)
וודקה
47. מהו המאפה האהוב עליך?
ממ..לא יודעת האמת.. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?
לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?
חח רק אני.. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.
K 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?
לא..הערתי את אבא שיהרוג אותו 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?
לא זה ולא זה 53. מהו הבילוי המועדף עליך?
סתם לשבת עם אנשים ובקבוק וודקה 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:
נו עזבו אותי... 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?
לא..

LiLdon

New member
קרוסלה ../images/Emo99.gif

בואי נלך שוב לגן משחקים הזה!

שוווווווורוק?!

. האם שמך מתחיל באות א'? נו וודאי!! 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?בפה?! מצחצחים עוד משו חוץ מהשיניים?! 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אני עדין מנסה להבין מה זה "שושן" בכלל, זה לא פרח?! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?הממ "אשת המן הרשע יימח שמו" לא? 5. פעם רצת 1000 מטר? יא 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? נוט ריליי 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היום האמת
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 5 וחצי
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? באחו. 10. מהו הסרט האחרון שראית?מדגסקר 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? ממש לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? חחחחחחחח שו?! 13. מה המצב? Fiiiiiiiiine 14. באיזה שמפו אתה חופף? הוואי ירוק 15. נכון שהפורום שולט? יא 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? חחחחחחחחחחחח הכל טוב?! 17. בשר- בעד או נגד? נגד >< 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? זה לא גורם לי כיף, אבל.. נו מילא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני.. כמה חודשים 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 150 21. שיר ערש אהוב:? ערס?! 22. סוג כלב אהוב:? קוקר ספניייייייייייייייייל 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני כמה שנים 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? שוּרוּק?! 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? חחח לא ממש 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא בכיתי, אני גיבורה 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? דנה 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? שו?! 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא נראה לי 31. מתי דיממת לאחרונה? היום?! 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? חח לפני המון זמן? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? הרווחתי?! איפה?!?! אני קיבוצניקית, תודה. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? המהמהמ! לא ממש רוצה! חחח מיסתוריות משו 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחחחחחחחח באמת?! אני בהחלט אנסה את זה מחר, במתמטיקה XD 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: :X 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לא 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בולס לחם מיד [של] סקסי?! 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: קיבוץ נירים. רולעז שקט 41. גיל בספרות רומיות: חחחחחחחחח מה!?!?! 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנה? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? שניה...[חחחח באתי לחבר את המספר אייסיקיו בטעות XD] הממ קיבלתי 30! 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? פחחח שניה, לודעת. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) אבסולוווווווווווווווווווווווווט
47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? צביקה פיק? כן מאוד 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. חחח נההה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא ממש 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? חחחחחחח בונא! 53. מהו הבילוי המועדף עליך? הופעות? 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 5 ס"מ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא ממש XD פשששש חפרתם XD

פרקשון

New member
משעמם?! בואו לצ'אט!!! צ'אט מוצ"ש!!!

פיי כמה סימני קריאה איזה מרגיז אני 1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? שמאל למעלה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אם כן אז למה לא 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? משהו עם זבל 5. פעם רצת 1000 מטר? כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 2? 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? תל אביב 10. מהו הסרט האחרון שראית? קון אייר 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? מאודדדד 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יום 13. מה המצב? לא רע 14. באיזה שמפו אתה חופף? הוואי 15. נכון שהפורום שולט? לא 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לא שותה תה 17. בשר- בעד או נגד? בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? למה לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני כמה חודשים 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 10-20 שקלים 21. שיר ערש אהוב:? אין 22. סוג כלב אהוב:? אין 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? חופש גדול אחרון 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? ג'יימס 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לדעתי בדיוק 120 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? חמוד, פגשתי אותו פעם בת"א, ממרדדדד 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא יודע מתי אבל נראה לי שכן 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? led zeppelin-the battle of evermore 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? עוף 30. האם פעם שיחקת פיפא? כן 31. מתי דיממת לאחרונה? היום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני שבועיים 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 1500 שקל בעבודה של 10 ימים.. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני מפהק, תחקו אותי, הופה פערתם את פיכם 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחחחחחחח בכיתה ח' בערך, ככה אני מעביר עד היום את שיעורי מתמטיקה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה?" לא השיר האהוב עליי אבל זה מה שעלה לי לראש 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? על השפתיים 40 מקום מגורים: קרית אונו 41. גיל בספרות רומיות: איך עושים את זה לעזאזלXVIII 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? דצמבר בערך 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 30 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 67 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) - וודקה 47. מהו המאפה האהוב עליך?לחם 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. נראה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לפעמים זה לפעמים זה 53. מהו הבילוי המועדף עליך? וודקה ברייספלד או הופעה טובה או פסטיבל של כמה ימים או טיול מאורגן כזה שמכירים אנשים 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: תגידו ליייייייייי 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כן, אני גם מאלה שסופרים שניות לאחור בסיום השיעור

גלעד תעשה לי כבש!!! (אני רעב..)

1. האם שמך מתחיל באות א'? מממ לא יודע.. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהאף
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חחח אם כן אז סבבה! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? איכס המכוערת הזאת? לא הייתי נוגע בה עם לייזר. 5. פעם רצת 1000 מטר? חח כשהיו לי ריאות.. נראה לי אני עדיין רץ את זה.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא, את?
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? ואוו שנים.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4וחצי .. כן כן כשעובדים קמים מוקדם.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? העיקר לא בזבל!! (נמאס כבר נו..) 10. מהו הסרט האחרון שראית? חח "חמות על האש עשויות היטב"? 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? אני יותר איש של וודקה! 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? פחחחח 13. מה המצב? חביב ביותר.. 14. באיזה שמפו אתה חופף? אין לי שיער מי חופף
15. נכון שהפורום שולט? חח תמשיכו לחלום!! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אולי כשהייתי שיכור 17. בשר- בעד או נגד? מאוד בעד!!! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חח זה לא כיף. אני אשרוף אותה!! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? בחלומות... 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 172 ש"ח!! 21. שיר ערש אהוב:? אפעם לא שרו לי
22. סוג כלב אהוב:? על האש!!! 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? ממ לפני חודשיים הייתי במצרים
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? חי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? חח כל גנב שיצא בנס לפי דעתי ראוי להערכה.. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חלב אהה? חח תגידי **** וזהו.. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? "מספיק בנאדם" חולה על השיר הזה
.. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? פרגיות.. 30. האם פעם שיחקת פיפא? חח בטח.. כמו כל גבר נורמלי.. 31. מתי דיממת לאחרונה? אתמול כשנחתכתי.. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? כיתה ג'? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? בעבודה או הגרלה? עבודה 4700 , בווינר נראה לי 700 שקל.. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? חולה על אביב גפן!! 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?כיתה א'!! המורה גילתה לי
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "נכון שהיא יפה כמו מלאך קטן.. אתה וגם אני יודעים שהיא שטן" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? מה?!?!? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלתי מסווג הלאה.. בכל זאת מלש"ב או לא מלש"ב? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? ממ לא!! 40 מקום מגורים: בית! 41. גיל בספרות רומיות: חח אין לי ספרות רומיות פה מה אני תימני? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?לפני שנה.. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 18! וואלה זה גם הגיל שלי.. מוזר.. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 180! 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? משו פחד.. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) עכשיו שותה קרלסברג.. אבל בירה לא נחשב
.. אממ אתמול בערב סמירנוף.. 47. מהו המאפה האהוב עליך? לא יודע.. לא מת על מאפים. אולי הבראוניז של אחות של חבר שלי
. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? חח מזה אני דופק כל יום דובי קואלה... 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? מזוזה? ככה קוראים לזה? 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. חח למי יש כוח.. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חח אני רודף אחרי המנייאקים הקטנים עד שלא נותר זכר.. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? ממ יותר מנהיג.. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ממ מתוך הרגל אני אענה סנוקר.. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: מאיפה אני משיג סרגל.. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? חח אני מאלה שמעיפים אותם הרבה לפני שנגמר השיעור

אפרת P

New member
מיאו?../images/Emo12.gif../images/Emo112.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? למרבה הפלא כן 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? לא דעת 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? לא 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? אממ זרד.. 5. פעם רצת 1000 מטר? כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? כן 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לאדעת 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? לאדעת 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? לאדעת 10. מהו הסרט האחרון שראית? מממ... אין לי מושג 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא!
איכ. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? לאדעת 13. מה המצב? חצב 14. באיזה שמפו אתה חופף? איזה שיש במקלחת 15. נכון שהפורום שולט? אולי 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? כשהייתי אצל סבתא 17. בשר- בעד או נגד? לאדעת, אבל לא אוכלת 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא.. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןן 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? לאדעת 21. שיר ערש אהוב: שיר ערס XD לא דעת נו 22. סוג כלב אהוב: ג'ימבו 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בקיץ שעבר 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין ולא רוצה 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? יואבבב 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לאדעת, לא 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? אין שיר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לא אכלתי בשר דורות... 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? היום
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לאדעת
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לאדעת 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני משוטטת על גגות בשעות הלילה המאוחרות ועושה מעשים מגוניחם בארובות. טוב? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לא גיליתי.. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין אחד. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? בכיף שיהיה לה 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? כן 40 מקום מגורים: זכרון 41. גיל בספרות רומיות: לאדעת רומית 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שבועיים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 29 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 340 וחצי 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) וודקה כלשהי (אלא אם כן גולדסטאר נחשב משקה אלכוהולי..) 47. מהו המאפה האהוב עליך? עוגיות. או פיצה. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. ואם לא? 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא זה ולא זה 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ים 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: למה נראה לכם 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא מהזההחראהזה

../images/Emo121.gifחחחחחח

21. שיר ערש אהוב: שיר ערס XD לא דעת נו 22. סוג כלב אהוב: ג'ימבו וזה בסדר, בוודקה ובבירה יש בערך אותו כמות אלכוהול

למעלה