שאלונים

randu

New member
../images/Emo11.gifשאלון!!../images/Emo11.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה:
שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל:
אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך?
בגדים:
מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט?
ספורט:
כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?
צבעים:
צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?
משקאות:
משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב:
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר?
שעת סיום:

archer girl

New member
שאלון מוזיקה נחמד^^../images/Emo79.gif

נו, אני יודעת שיש אחד משלשום, אבל הייתי חייבת^^
תפעילו את הפלייליסט שלכם [עדיף עם כמה שיותר שירים], ועשו שינגן באקראי [לא לפי סדר השירים]- Ctrl+h\לחיצה על הכפתור SHUFFLE
. עכשיו... כל שאלה אתם מעבירים שיר, ובשאלה כותבים את שם השיר+ האומן שמבצע אותו. לקוח בסתר מפורום הרקיע השביעי, שלקחו מפורום סימפל פלאן, שלקחו מ... כן.
השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דיסק|האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?
הכל מובן? קדימה

randu

New member
התשובות שלי../images/Emo11.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה:
6:14 שם:רן
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל:
אוהב נקניקיות?
אוהב סטייק?
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב
מה הדבר האחרון שאכלת? הממ..מופלטות,דה! שומר כשרות בכללי?
שומר כשרות לפסח?
אוהב דג? תלוי באיזו צורה
מה המאכל האהוב עליך? שניצל וצ'יפס
בגדים:
מה לבשת היום? הממ...גי'נס של פוקס וחולצה ארוכה דקה של "טופ מודל" (חנות,לא סדרה
) מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וחולצה קצרה! מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? הממ..כחול נראה לי
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? למרות שאני לא אמור לענות,ברור שהאפשרות הראשונה
בנות
לובשות שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג
קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצון
ספורט:
כדורגל או כדורסל? שניהם לא,אבל אם חייב כדורגל
אתה בחוג ספורט כלשהו?
יודע לשחות?
מי לא..!?
שוחה הרבה בקיץ? שאלה מטומטמת!
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?
,האפשרות השנייה! אתה רץ בדר"כ? בבצפר,2000! כוסאמא של המורה!
אתה בכושר?
,הממ..ככה ככה.. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ללכת מהמקרר לטלוייזיה
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני לא עושה,אבל אם אני עושה,זה גם וגם
צבעים:
צבע אהוב:כחול
צבע שנוא:ירוק! שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)אתם תיבהלו..אבל ירוק ואדום!
,בצחוק
כחול ושחור..הכי מתאים לדעתי! מה אומרים..!? מה צבע התחתונים שלך? ברגע זה..? כחול!
והגרביים? לבנות צהובות. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי..נגיד בצילום או בלבוש,תהיו יותר ספציפים,קרציות!
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אני לא משתמש במדפסת
אבל אני אשאל את אחי,סתם שאני אדע!
משקאות:
משקה אהוב:קולה
משקה שנוא:מים
שותה אלכוהול?
,לבינתיים
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לימונענע,למרות שזה לא רע
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תירוש,מן בורדו סגול כזה!
תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: הממ..אר סי קולה,פפסי קולה,פפסי מקס (קלוריה אחת מקסימום טעם
,ספרייט,7 אפ,זהו!
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך? מבחינת מורות
מבחינת צחוקים וחברים
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה! איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? ידידה טובה שלי,כפרעלייה!! אני מת עליה
אוהב את המחנכת שלך? נחמדה,כשהיא לא צועקת!
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? ממש לא! אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:^^ אתה מזניח את הלימודים? מבחינת התנהגות-לגמרי
,מבחינת ציונים-
יש לך לוקר?
תיק כבד?|V+ אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?^^ היית רוצה לעבור לבצפר אחר?
|
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה,כיתה ט',או תיכון יא'!
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע?
החרוש של שירי,"לאן שלא תלכי" מה השיר האהוב עליך? הממ.ישראלי אז זה,אבל לועזי יש פול! שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים
שומע מוזיקה ב-100fm? לא בתחנה עצמה,באתר שלהם! מוריד שירים בקאזה או באימיול? מותר לדבר על זה..? **אהמ** אימיול **אהמ** קונה דיסקים או צורב?
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? זאת השאלה היחידה שאני יכול להגיד את התשובה עלייה,חד משמעית-ל=א=
=
=
=
=
=
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום אחד,גג,וגם אז אתפוצץ!
יש לך דיסקמן? Mp3! MP3 או iPOD? אין לי אייפוד,אז אני לא יכול לענות!
אתרים,פורומים וקומונות? לא הבנתי מה השאלה! מה אתר הבית שלך? אמ.אס.אנ,כי המחשב של אחי בעיקרון,אבל אני מנסה לשנות בלי שהוא ישים
לתפוז
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? הטופ מודל הבאה
יש לך קומונה?
אבל אני נכנס לשל דנה ופרג'י,פרוייקט מסלול
יש לך אתר?
שעת סיום:
6:34

Fergie7

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? my humps האם יהיו לי חיים מאושרים? l.o.v.e מה אנשים באמת חושבים עליי? kady marmelada
האם אנשים חושקים בי בסתר? dont lie איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? bring me to life מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? listen to your heart האם יהיו לי ילדים? shiver עצה טובה בשבילי: walk awey מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? lose yourself מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? figher איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?All The Things She Said איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? beautiful
איך יהיה לי היום? Friend or Foe למה אני כאן? family portrait בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Ghost of You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? wake up האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? missing איך תהיה השנה הזו? Send Me an Angel

randu

New member
אגב,עדיין לא הלכתי לישון../images/Emo70.gif *מתגאה*

MeetLofe

New member
רן<_<

שאלות התחלה שעת התחלה:9:42 שם:מונטי נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?חופשי!!#%$ אוכל:אם אני אוכל עכשיו?לא
אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?מה שבא בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?ברוך הבא מה הדבר האחרון שאכלת?כריות עם חלב שומר כשרות בכללי?לא שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך?יש הרבה כרגע עולה לי בראש המוקרם של אמא בגדים:כרגע?לובש לצערכם מה לבשת היום?פיג'מה ושחשבתי שיש לי שיעור נהיגה החלפתי לג'ינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וחולצה%#$ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?ג'ינס!
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?אם הכוונה לג'ינס קרוע וחולצה חגיגית אז כ"כ זה לובשת שמלות?ב-רור!כל הזמן
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט:במיטה כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?אמממ..שש שוחה הרבה בקיץ?שש!! רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?גנובות כבר כמה חודשים או שנים אתה רץ בדר"כ?כדי לא לאחר לאנשהוא כן אתה בכושר?לא ממש
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?מקליד עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא רק בוקר
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא עושה%#$% צבעים:
צבע אהוב:שחור ירוק צבע שנוא:כתום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)ירוק ושחור וורוד ושחור מה צבע התחתונים שלך?שחור והגרביים?שחור מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?לא זה ולא זה היא בכלל לא מחוברת משקאות:חריפים. משקה אהוב:קולה משקה שנוא:סודה שותה אלכוהול?לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?איזה ליקר מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?מממ לא יודע תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב:ספרינג-פירות אקזוטיים,סברס אגס תפוח,פאנטה אקזוטי,ספרייט, זהו טוב מה תעשו?%# בצפר:כוסאמק!למה הזכרתם?<_< אוהב את הבצפר שלך?מה זה אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י"א ליד מי אתה יושב?מישהו כאילו יעזור לכם?%#$ אוהב את המחנכת שלך?לפעמים גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?המחנכת שלי מיוחדת אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:היא נותנת כאפות לא משפטים אתה מזניח את הלימודים?לרוב יש לך לוקר?לא תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?כרגע?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון-י"ב מוזיקה:אוהף אתה שומע שיר ברקע?עכשיו עכשיו?לא מה השיר האהוב עליך?כרגע זה ביצוע של אליוט לsomebody to love של Queen שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים עדיף שומע מוזיקה ב-100fm?באוטו לפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול?כן קונה דיסקים או צורב?צורב אבל יש לי איזה 3 קנויים שקנו לי
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?כל הזמן יש לך דיסקמן?לא MP3 או iPOD?אמפי3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?כל מה שבתפוז יש לך קומונה?כן יש לך אתר?היה שעת סיום:09:54 רק בגלל שרן הטריד אותי<_<

SummerNightCity

New member
אוי, אני צריכה לצאת. ../images/Emo67.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 10:36 שם: יו נואו. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא, כי אני אף פעם לא כותבת.
אוכל: אוהב נקניקיות? ממש לא. אוהב סטייק? לא לא. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? חלב בד"כ. [אבל בחיים לא בשר.] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב. מה הדבר האחרון שאכלת?
שומר כשרות בכללי? משתדלת. שומר כשרות לפסח?
אוהב דג? לא כל כך. מה המאכל האהוב עליך? סנדביץ', אורז [הראיתם את הגיוון] בורקס גבינה בולגרית. בגדים: [
] מה לבשת היום? כרגע פיג'מה, אבל תכף אני הולכת ללבוש: חולצה קצרה ורודה בהירה מיוחדת כזאתי, או ג'ינס או מכנס שחור, נעליים ורודות, שרשרת ענקית [חדשה.
] וזהו נראלי.
מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה, אמרתי. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אני כבר לא יודעת. הוא בהחלט נהיה צבעוני ומעניין.
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אוי ואבוי. עשיתם מזה בלגן. לובשת שמלות? כן. :) מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? בחורף אין כל כך ברירה, אבל אני בהחלט מעדיפה גופיות!
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס, אבל מכיוון שאני ספורטיבית במיוחד, אני לובשת כל יום גם ג'ינס, וגם הנס.
קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון. ספורט: [אההה.
] כדורגל או כדורסל? קשה, אבל כדורגל. אתה בחוג ספורט כלשהו? במכון, ובספינינג!
[ובמועדונים.
] יודע לשחות? למדתי בכיתה ה', מאז אני זוכרת טיפה שחיית חזה, אבל בקטנה.
אני מסדרת טוב מאוד בים ובבריכה. שוחה הרבה בקיץ? מה שוחה? סתם צפים עם הגלים. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הרבה, על אופניים שלא זזות. [הספינינג.
] אתה רץ בדר"כ? לאוטובוס. אתה בכושר? אני מקווה.
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? רוקדת, ספינינג, לפעמים הולכת. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? התעמלות יומית נו- הספינינג. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? בד"כ זה כדאי לשמור על כושר [ועדיין] אבל בזמן האחרון אני רוצה גם קצת קצת להרזות. :) צבעים: צבע אהוב: אדום, ירוק. צבע שנוא: אין. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אוי, אתם לא מבינים כלום, תכלת וירוק מתאימים? שחור והכל, לבן והכל, אפור והכל, וג'ינס והכל. מה צבע התחתונים שלך?כרגע? ורוד. והגרביים? שחור. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? גם וגם.
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש גם וגם. משקאות: [אוי לא.
] משקה אהוב: קפה.
מים, מיצים. [מיץ מנגו.
] משקה שנוא: קולה, מוגזים. שותה אלכוהול? לפעמים. $: מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא דעת. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? איזה משהו כחול מפחיד כזה. תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: אה? כאילו שאני שותה ולא כולל קפה? ): מיץ מנגו. לימונדה. מים. שוקו. לא מוצאת. בצפר: אוהב את הבצפר שלך? קודם שיהיה לי.
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיגון.
איזה כיתה אתה? י"א. ליד מי אתה יושב? אני לא. ): אוהב את המחנכת שלך? המחנכת לשעבר ושאני מקווה שתהיה בקרוב, כן!
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא, היא הכי מגניבה בעולם! אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: היא הייתה נוהגת להגיד לפעמים בן זונה וכאלו. אתה מזניח את הלימודים? שקט.
יש לך לוקר? לא. תיק כבד? חחחח נראה להם. שתי מחברות ואני בוכה. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? בואנה, זה אחלה תירוץ לאחר.
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? שקט כבר. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? בתהליך שמסיימים. מוזיקה: אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? Turn It Up ו Summer Night City. שירים ישראליים/לועזיים? לועזי. שומע מוזיקה ב-100fm? כן. מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא. קונה דיסקים או צורב? קונה, בד"כ. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יום. יש לך דיסקמן? כן, לא שהוא עובד.
MP3 או iPOD? יש לי רק אמ פי. :( אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? http://www.dan.co.il/ , תהנו. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה, דאנס והאוס, תחבורה ציבורית. יש לך קומונה? יש לשון פול, לא שהיא חיה. יש לך אתר? לא. שעת סיום: תראו לבד.

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif חחחח חשבתי שה רגליים ..

כןן אני מכירה מלא כאלה,

נקודונת

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo151.gif../images/Emo70.gif

קודם כל, סליחה שנעלמתי. הייתי בטיול של שלושה ימים (שבת, ראשון, שני) ואחר כך הייתי חולה יומיים (שלישי, רביעי). אז זהו.
שעת התחלה:
10:37 שם: שיר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אוי, נורא.
אוכל:
אוהב נקניקיות? אני צמחונית. אוהב סטייק?
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?
מה הדבר האחרון שאכלת? שוקו? שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? כל כך לא. אוהב דג? איכס, לא.
מה המאכל האהוב עליך? תותים. שוקולד מריר. פסטה.
בגדים:
מה לבשת היום? הרגע קמתי, אז.. פיג'מה? מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה: טי-שירט שכתוב עליה "אני 3> ללמוד בדמוקרטי" ומכנסי טרנינג חומות ומכוערות. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? ירוק ושחור. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית. לובשת שמלות? כן. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? האמת, שחולצה, אבל אני צריכה להתחיל ללבוש גם גופיות. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גי'נס. קפוצ'ון או סווצ'רט? מה ההבדל?
ספורט:
כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא כרגע. כלומרף אם שיעור תיאטרון תנועה לא נחשב (אל תזלזלו בו, אני קורעת ת'תחת כל שבוע שם!) יודע לשחות? בוודאי. שוחה הרבה בקיץ? כן! רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אין לי אופניים. אתה רץ בדר"כ? אחרי אוטובוסים. אתה בכושר? לא כל כך..
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ריצה אחרי האוטובוס, הליכה. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא ממש. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם.
צבעים:
צבע אהוב: ירוק! צבע שנוא: אין ממש. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) תכלת וירוק מתאימים?
מה צבע התחתונים שלך? כרגע? אדום. והגרביים? צבעוניים! מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני! יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע.
משקאות:
משקה אהוב: דיאט-סבן-אפ ומיץ תפוזים. משקה שנוא: קולה. שותה אלכוהול? בהזדמנות. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? רד בול וודקה. אני לא מבינה למה עשו מזה כזה עניין, זה בכלל לא טעים. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תרכיז מלונים. תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: מיץ תפוחים, מים, שייק-פירות, שוקו וקפה.
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך? מאוד!
אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? בבצפר בת"א זה נחשב חטיבה (כיתה ט'), בגבעתיים (איפה שאני גרה) זה נחשב תיכון. איזה כיתה אתה? ט'. ליד מי אתה יושב? להלוצ'קה המטורפת (הילה). אוהב את המחנכת שלך? לא, פיכס. גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? הו-הא, היא האלופה בזה. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני כל כך קטנה שאתם לא רואים אותי?" ו"הכיתה שלנו נראית כמו דיר חזירים". אתה מזניח את הלימודים? לא. יש לך לוקר? כן. תיק כבד? מאוד. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? תמיד שוכחת בו ספרים, אבל לא מאחרת לשיעור כי הלוקר בתוך הכיתה. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא! באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? בכיתה י'. "חטיבה עליונה", מה שנקרא אצלנו.
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? יש הרבה.. שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם. שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול. קונה דיסקים או צורב? גם וגם. אבל לרוב קונה. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כמה שניות... יש לך דיסקמן? כמובן. MP3 או iPOD? מה ההבדל?
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? "וואלה". לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?
הטופ מודל הבאה, כמובן. יש לך קומונה? כן, אבל אף אחד לא כותב שם כלום. יש לך אתר? לא.
שעת סיום: 10:55

למעלה