שאלונים

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוואי ממש נהנית ממונה על

השאלונים
ג'ולי, לתשומת ליבך...
טוב כרגע אני קצת לחוצה, נראה אם ישעמם לי מחר...

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif

יש לי המון המון שאלונים מגניבים אבל הוא כל הזמן שם.. אז זה נראה לי עמוס מידי ...

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

שעת התחלה: 14:51 שם: שי אוחנה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?:לא אוכל: אוהב נקניקיות?:כן אוהב סטייק?:כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?:בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?:בשר מה הדבר האחרון שאכלת?:עוגה של אמא שומר כשרות בכללי?:כן שומר כשרות לפסח?:כן אוהב דג?:כן מה המאכל האהוב עליך?:אוכל אסייתי בכללית בגדים: מה לבשת היום?:פיג'מה מה אתה לובש עכשיו?:חולצת טי וטרנינג מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?:שחור כתום ולבן מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?: לא יודע לובשת שמלות?:לא כניראה בהתחשב בעובדה שאני זכר מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?: חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?:טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט?:סווטצרט ספורט: כדורגל או כדורסל?:כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?:לא יודע לשחות?:כן שוחה הרבה בקיץ?:כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?:זרוקות במחסן אתה רץ בדר"כ?:לא אתה בכושר?:קצת איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?:הליכון עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?:לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?:כושר צבעים: צבע אהוב:כתום צבע שנוא:ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק):כחול בהיר ולבן מה צבע התחתונים שלך?:שחור לבן והגרביים?:לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?:צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?:צבע משקאות: משקה אהוב:תפוזים ומנגו משקה שנוא:מיץ גויאבה שותה אלכוהול?:לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?:מיץ סברס תפוח אגס מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?:כחול וצהוב תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: קולה פסיפלורה בננה תות בננה פנטה ספרייט דובדבנים בצפר: אוהב את הבצפר שלך?:לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?Lחטיבה איזה כיתה אתה?:ט' ליד מי אתה יושב?:אינדל אוהב את המחנכת שלך?:יש לי מחנך והוא חביב גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?: לא זה השנה הראשונה שהוא מחנך והוא עוד לאע משתמש בביטוים מטומטמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?:לא יש לך לוקר?:לא תיק כבד?:כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?: כן עין גדי באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?:תיכון מוזיקה: אתה שומע שיר ברקע?:לא מה השיר האהוב עליך?:ALL IN LOVE IS FAIR של סטיבי וונדר שירים ישראליים/לועזיים?:לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?:כן מוריד שירים בקאזה או באימיול?:שניהם קונה דיסקים או צורב?:צורב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?:לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?:3 ימים יש לך דיסקמן?:לא MP3 או iPOD?: אמפי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? WALLA לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?:AMERICAN IDOL שבתפוז יש לך קומונה?:כן יש לך אתר?:כן שעת סיום: 15:00

SummerNightCity

New member
../images/Emo133.gif שאלון זמן ../images/Emo133.gif

גנוב כמובן מפורום סקרים ושאלונים.
אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) שעה 10:00 שעה 12:00 שעה 14:00 שעה 17:30 שעה 20:00 שעה 21:21 שעה 24:00 שאלות: האם יש לך שעון? האם אתה באמת עונד אותו? כמה שעונים יש לך בבית? האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? כמה הכי הרבה זמן ישנת? כמה הכי הרבה זמן שתקת? כמה הכי הרבה זמן צחקת? כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? היית רוצה שתהיה מכונת זמן? ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?

SummerNightCity

New member
הזמן לענות. ../images/Emo123.gif

אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) מרביצה לשעונים המעוררים [יש 3] \ ישנה לי בכיף.
שעה 10:00 בד"כ בבי"ס. אבל. שעה 12:00 בד"כ בבי"ס. אבל. שעה 14:00 בבית\ במכון\ בת"א\ מסתובבת איפשהו. שעה 17:30 במכון\ באוטובוס. שעה 20:00 בספינינג. שעה 21:21 באוטובוס\ בבית. שעה 24:00 בבית\ במועדון. שאלות: האם יש לך שעון? יש כמה אפילו. האם אתה באמת עונד אותו? לא. אני בחיפושים אחרי אחד שאני באמת אוהב, ואז אני אשים אותו באמת. כמה שעונים יש לך בבית? טוב נו, אני אספור. בעצם לא. יש יותר מ30 ואין לי כח יותר. :( האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לפעמים. אבל אני לא נלחצת! כמה הכי הרבה זמן ישנת? בחיים? אולי 17 שעות. כמה הכי הרבה זמן שתקת? אני זוכרת שהיה לי וירוס השנה, ופשוט כמה ימים לא הייתי מסוגלת לדבר. חוץ מזה, קשה להשתיק אותי.
כמה הכי הרבה זמן צחקת? מאיפה לי.
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) אין מצב שיותר מ10 שעות. בשנה האחרונה זה די 5 שעות.
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 8:00\ 20:00. מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוקר. היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? לא. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא. היית רוצה שתהיה מכונת זמן? לא. ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? תראו לבד.]

Fergie7

New member
../images/Emo133.gif

שעה 7:00(בבוקר!!) ישנה עד 7 וחצי. שעה 10:00 בבצפר כנראה. שעה 12:00 בספורט. שעה 14:00 עושה עבודה בספרות. שעה 17:30 בסרט. שעה 20:00 מסתובבת, אוכלת.. שעה 21:21 חזרה הביתה. שעה 24:00 במחשב. שאלות: האם יש לך שעון? כן. האם אתה באמת עונד אותו? לא. שונאת. כמה שעונים יש לך בבית? המון. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לא ממש. כמה הכי הרבה זמן ישנת? לא זוכרת. כמה הכי הרבה זמן שתקת? דקה? כמה הכי הרבה זמן צחקת? כל הזמן. כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) עד 2 וחצי. השאירו אותנו לעונש.
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 18.00 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב. היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? אוקיי. היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? לא. היית רוצה שתהיה מכונת זמן? לא. ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 20:56

Sahar 11

New member
../images/Emo133.gif

לא מבליטה יותר, סתם יהרס לי
אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) משתיקה שעון מעורר שעה 10:00 בבית ספר, מתחילה שעה 3 שעה 12:00 עדיין בי"ס שעה 14:00 עדיין בי"ס שעה 17:30 נחה שעה 20:00 לרוב הפעמים בקניון שעה 21:21 אני מניחה עדיין בקניון[?], או סתם מטיילת שעה 24:00 בבית\ יוצאת שאלות: האם יש לך שעון? נופ האם אתה באמת עונד אותו? אבל אין לי כמה שעונים יש לך בבית? שעוני קיר? רק 2 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? בכלל לא. אני אדישה
כמה הכי הרבה זמן ישנת? 14 שעות כמה הכי הרבה זמן שתקת? אממ לא יודעת כמה הכי הרבה זמן צחקת? כנ"ל כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 9 שעות איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 10:00 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? בוקר היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?
היית רוצה שתהיה מכונת זמן?
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 22:26

SummerNightCity

New member
מדגישומטיק ופתרת את הבעיה. ../images/Emo9.gif

חחחחח אני רואה שב 7:00 אנחנו באותו מקום.
רק 2?
אצלנו יש כל כך הרבה שעונים, ואני אף פעם לא יודעת מה השעה.

Sahar 11

New member
מדגישומטיק? מזה? ../images/Emo12.gif

עכשיו נזכרתי שיש עוד אחד. אז זה 3
אמא שלי לא אוהבת שעונים, היא אומרת שבלילה שיש שקט היא שומעת את כולם עושים: טיק-טק [
] ויוצאת מדעה. לכי תביני

Plaztyk

New member
זמן><

שעה 7:00(בבוקר!!) במיטה שעה 10:00 בבצפר. במסדרון אני מניחה שעה 12:00 בצפר שעה 14:00 יש ימים שבבצפר ויש ימים שבאוטובוס בדרך הביתה שעה 17:30 בבית שעה 20:00 מתארגנת בבית שעה 21:21 בדרך למרכז שעה 24:00 במרכז שאלות: האם יש לך שעון? לא האם אתה באמת עונד אותו? לא כמה שעונים יש לך בבית? אממ.. לא כולל בוידיואים וכאלה נראה לי 3 האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? לפעמים כן ולפעמים לא כמה הכי הרבה זמן ישנת? מ3 בלילה עד 5 בערב כמה הכי הרבה זמן שתקת? לא יודעת X: כמה הכי הרבה זמן צחקת? שעה כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) עד 4 איזה יום.. איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 00:00 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? ערב היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?לא היית רוצה שתהיה מכונת זמן? יאפ ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? 23:44

JULI4561

New member
../images/Emo133.gif ../images/Emo9.gif

כל הקטע של השעות.. כל פעם צצים לי דברים חדשים
אז אני לא יודעת מה לענות ... שאלות: האם יש לך שעון?
היה לי האם אתה באמת עונד אותו? |X | כמה שעונים יש לך בבית?
יש דיי הרבה .. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?
כמה הכי הרבה זמן ישנת? אוו אני אוהבת לישון ... כמה הכי הרבה זמן שתקת?
לא יודעת .. כמה הכי הרבה זמן צחקת? ואו אני צוחקתת המוןןן . אין לי מושג כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) כל היום .. היה יום הורים אחד והיתי במועצת התלמידים אז עשינו שמה משהו .. מ8 בבוקר עד איזה 9 בערב איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? לא יודעת
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? אחר הצהריים היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?לא יודעת טוב לי ככה היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? כ"נל היית רוצה שתהיה מכונת זמן?
ברור .. היתי מתקנת כמה דברים

randu

New member
תשובות../images/Emo133.gif

איפה תוכלו למצוא אותי ב... שעה 7:00(בבוקר!!)=מכוון לנודניק ת'שעון
שעה 10:00
בהפסקה..[?!] שעה 12:00
בטח מצייר בשיעור מתמטיקה או אנגלית! שעה 14:00
בדרך הביתה,או מניח תפילין בבית
שעה 17:30
על המחשב. שעה 20:00
מתכונן לאלופה
שעה 21:21
וואה על הדיוק
הממ..בטלוייזיה
שעה 24:00
כנ"ל...
שאלות:[?] האם יש לך שעון?
האם אתה באמת עונד אותו?
כמה שעונים יש לך בבית?
7 אולי,בכל חדר על ה-הוט,ובסלון ובמטבח.
האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן?
מאוד! כמה הכי הרבה זמן ישנת?
בערך 15 שעות..!? כמה הכי הרבה זמן שתקת?
כשאני ישן! למרות שפעם אמרתי מתוך שינה: "יואו,חייבים לתפוס את העכבר הזה!"
כמה הכי הרבה זמן צחקת?
5 דק'..ברצף! כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד)
אני משער 10 שעות! איזו שעה אתה הכי אוהב ביום?
20:00
מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צהריים\ ערב)?
ערב! היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים?
היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים?
היית רוצה שתהיה מכונת זמן?
מאודד!!
ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו?16:44

L U Z I A

New member
הגיע הזמן../images/Emo15.gif

שאני אתחיל להראות קצת יותר פעילות בפורום
קדימה
אז איפה אתה תהיה (או איפה אפשר למצוא אותך ב..) שעה 7:00(בבוקר!!) אוכלת ארוחת בוקר
שעה 10:00 הפסקה מבצפר
שעה 12:00 מתחיל השיעור הרביעי שעה 14:00 מתחיל השיעור השמיני שעה 17:30 עושה שיעורים
או רוקדת
שעה 20:00 סתם מסתלבטת בבית או מלאת אנרגיה כי חזרתי מהמחול
שעה 21:21 כנראה הולכת להתקלח שעה 24:00 נכנסת למיטה, אבל נרדמת חצי שעה אחר-כך
שאלות: האם יש לך שעון? היו לי אבל התחלתי להרוס את כולם
לכן כרגע ההורים שלי מעדיפים שלא לקנות לי שעון
האם אתה באמת עונד אותו? כמה שעונים יש לך בבית? *סוקרת את הבית בראשי ובודקת היכן יש שעונים*- 5. האם אתה בדר"כ לחוץ בזמן? אכן כמה הכי הרבה זמן ישנת? 15 שעות
כמה הכי הרבה זמן שתקת? גם 15
כשישנים שותקים!
כמה הכי הרבה זמן צחקת?
כמה הכי הרבה זמן היית בבצפר? (ביום אחד) 8 שעות? יום רגיל
איזו שעה אתה הכי אוהב ביום? 17:00 מהו הזמן המועדף עלייך?(בוקר\ צוהורים\ ערב)? אחר צהריים
היית רוצה שהימים יהיו יותר ארוכים? בהחלט! היית רוצה שהימים יהיו יותר קצרים? ברור
(אפשר לישון יותר
) היית רוצה שתהיה מכונת זמן? כן, היא יכולה להביא לי הרבה תועלת. ו ל ס י כ ו ם : מה השעה עכשיו? כתוב בצד, לא?
(השעון במחשב אף פעם לא תואם לשעון של תפוז. אצלי עכשיו 17:26, מעניין מה השעה בתפוז
)

למעלה