שאלונים

moomita

New member
../images/Emo2.gif 10 דק'??

או שהשעון שלך לא מכוון..
גם לך יש כזאת
פיג'מה: טי-שירט שכתוב עליה "אני 3> ללמוד בדמוקרטי" ומכנסי טרנינג חומות ומכוערות. אז אל לומדת בדמוקרטי ??

נקודונת

New member
אני לא לומדת בדמוקרטי...

אבא שלי מנהל בית ספר דמוקרטי בקריית אונו...

אנוכי

שעת התחלה: ><" שם: סוזי
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לפעמים
אוכל:
אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? תלוי
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? פרווה
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? כנ"ל מה הדבר האחרון שאכלת? אההההה ארוחת ערב מאוד חגיגית אתמול בלילה שלא כוללת את מאכלי המימונה. כי לא אכלתי אותם(
) שומר כשרות בכללי? אה... לא ניראלי שומר כשרות לפסח? לפעמים...?
אוהב דג? טונה?
מה המאכל האהוב עליך? ספגטי
בגדים:
מה לבשת היום? כלומר אתמול? גופיה, חולצה שחורה מכופתרת של רנואר, חצאית של מארק, גרביונים שחורים ונעלי עקב שחורות מה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה של אתמול ומכנסיים אפורים
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אה... א... אני לא יודעת?
לובשת שמלות? לא ממש מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? ><" מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. תודה לאל שהוא קיים קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון |כרגלספורט:
כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? לא. אני לא אוהבת מיבריכה\ים רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הם של אחותי
אתה רץ בדר"כ? לפעמים אתה בכושר? כן איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מתיחות, הליכות, רולרבליידס לפעמים עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? ממש לפעמים אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות
צבעים:
צבע אהוב: כחול, ירוק, סגול צבע שנוא: אני חושבת שאולי אפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אה... אדום ושחור? או שחור וסגול
מה צבע התחתונים שלך? שחורים לרוב והגרביים? כרגע אין עלי, וזה מוזר כי בד"כ יש מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע בלאט
משקאות:
משקה אהוב: ענבים
משקה שנוא: מים, וכל המוגזים, אבל לא ממש שואלים את דעתי, כן? שותה אלכוהול? לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? איזה שייק פירות שהייתי צריכה ללעוס
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? קיווי..? תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: לימונדה, תפוזימלפעמים, תותית (שש אני יודעת שזה מוגז), אפרסק
, תותים ודובדבן
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך? לפעמים אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? יב'
ליד מי אתה יושב? אני בוחרת ליד מי, ובד"כ לבד אוהב את המחנכת שלך? יש לי מחנך והוא נורא נחמד אבל הוא מוזר גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? הוא מספר סיפורים ._. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: פעם, הייתי ב... בלהבלהבלהידהידהידה. אתה מזניח את הלימודים? לצערי לא יש לך לוקר? לא תיק כבד? רק בימי ראשון היית רוצה לעבור לבצפר אחר? הייתי רוצה להיות בדה שליט. אבל אני מרוצה כעת באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה. הייתי רוצה לשפר כמה דברים
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע? עכשיו כן. מה השיר האהוב עליך? Even In Death + Anywhere של Evanescence ו-You Had Time של Ani Di Franco שאני שומעת ממש עכשיו
שירים ישראליים/לועזיים? לועזים
שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים
מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול
קונה דיסקים או צורב? צורבת בד"כ אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא יודעת. אבל אם יקחו ממני את המוזיקה, אני אתחיל לשיר. אז שיקחו את זה כאזהרה. יש לך דיסקמן? יאפ MP3 או iPOD? אמפישלוש שאופק הביא לי מאוסטרליה
אתרים,פורומים וקומונות:
מה אתר הבית שלך? D: וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אוונסנס, הטופמודל, לפעמים מיי כימיקל רומאנס, ובקרוב מאוד לגאווה צעירה
יש לך קומונה? כן יש לך אתר? אפשר להגיד
שעת סיום: 11:48

Fergie7

New member
עניתי ../images/Emo3.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18263&msgid=10419196

Cranberry Sauce

New member
עונה../images/Emo26.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה:
15:42 שם: שירה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? יאפ.
אוכל:
אוהב נקניקיות? לא אוהב סטייק? לפעמים בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בד"כ בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה שומר כשרות בכללי? כן שומר כשרות לפסח? כן אוהב דג? כן מה המאכל האהוב עליך? יש יותר מאחד
בגדים:
מה לבשת היום?חולצה לבנה, מכנסיים שחורים וסווטשירט ורוד-אפרסק כזה. מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל ר בלי הסווטשירט. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?לא יודעת מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם טי שירט פשוטה. לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? מה ההבדל8?-*
ספורט:
כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו? מכון כושר נחשב? יודע לשחות? כן שוחה הרבה בקיץ? משתדלת רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? פעם בחודש ככה. אתה רץ בדר"כ? לא אתה בכושר? לא ממש. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מכון כושר, שזה סיבולת לב-ריאה. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם. |גאווהצבעים:
צבע אהוב: הכל. צבע שנוא: צבעי מרקרים. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)-כחול כהה ואפור. מה צבע התחתונים שלך? תכלת והגרביים? יחפה
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? גם וגם. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע.
משקאות:
משקה אהוב: מים. משקה שנוא: קולה. שותה אלכוהול? אם שלוק מאבא מדי פעם נחשב, אז כן. שותה אלכוהול. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? בירה מפירות יער, וזה היה מעולה. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא יודעת, אבל זה היה סגול. תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: דיאט ספרייט, גזוזים למיניהם, מיץ תפוזים, אייסקפה, קפה ותה.
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך? כן אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?-נחשבת שחטיבה, אבל אין לנו חטיבה אז יסודי. איזה כיתה אתה? ח' ליד מי אתה יושב? שני. אוהב את המחנכת שלך? לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אכן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: לא יודעת. אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר? כן תיק כבד? כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים? מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? איפה שאני, תודה.
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע? לא מה השיר האהוב עליך? משתנה מתקופה לתקופה. שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? במורפיוס. קונה דיסקים או צורב? גם וגם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? אני מניחה שכן, לא צריך להיות דרמטיים. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? עד שאמות, כמה עשורים. יש לך דיסקמן? כן MP3 או iPOD? יהיה iPod בקרוב.
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? google לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? בנות. יש לך קומונה? לא יש לך אתר? לא שעת סיום: 15:56 אם קראת השמע קול, השקעתי

Xx Pinki xX

New member
בוגי.../images/Emo163.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה:14:30. שם:קטי ^.^ נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?:נכון.
אוכל:
אוהב נקניקיות?:לא.איכס. אוהב סטייק?:תלוי איזה. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?:בשר בדרך כלל. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?:חלב. מה הדבר האחרון שאכלת?:אבטיח
שומר כשרות בכללי?:בכללי?אמ..כן. שומר כשרות לפסח?:דה :| .מצות זה פו. אוהב דג?:תלוי P-: מה המאכל האהוב עליך?:לחם וסלק אדום XD.
בגדים:
מה לבשת היום?:אמ,חולצה שחורה עם לב אדום מגניב כזה ומכנס טייטס כזה עם פס אדום בצד ו..אמ..אולסטאר אדום ^.^ 0מה אתה לובש עכשיו?:^ מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?:גינס XD. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?:חצאית חגיגית עם חולצה פשוטה. לובשת שמלות?:לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?:חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?:גינס. קפוצ'ון או סווצ'רט?:סווצ'רט.
ספורט:
כדורגל או כדורסל?:כדור סל. אתה בחוג ספורט כלשהו?:נופ. יודע לשחות?:כמובן. שוחה הרבה בקיץ?:כמובן. רוכב הרבה על אופניים?או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?:אמ..אני שונאת אופניים.זה השטן. אתה רץ בדר"כ?:
? אתה בכושר?:לא ממש.אני חושבת.בערך. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?:לודעת. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?:כן,ממש XD. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?:אם כבר כדי לרזות ^.^
צבעים:
צבע אהוב:ירוק. צבע שנוא:ירוק זית וחום. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק):ירוק וצהוב. מה צבע התחתונים שלך?:ירוק וורוד XD. והגרביים?:לבנות. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?:צבעוני. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?:אין לי מדפסת היא במחסן אני חושבת.
משקאות:
משקה אהוב:נסטי
משקה שנוא:אשכוליות
שותה אלכוהול?:אמ,לא. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?:מיץ עגבניות ורימונים.למרות שזה טעים. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?:משהו של פריגת בצבע ירוק. תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב:קולה ספרייט מיץ ענבים,תפוחים אמ...מים?
בצפר:
אוהב את הבצפר שלך?:לא. אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?:חטיבה. איזה כיתה אתה?:מסריחה. ליד מי אתה יושב?:איציק. אוהב את המחנכת שלך?:מאוד.
גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות?:לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:זה לא משפט מורות אבל היא אומרת הרבה 'באמאשלך...'
כפרעלייה יש לה מבטא מזה חמוד XD. אתה מזניח את הלימודים?:לא.
יש לך לוקר?:לא מה אני מפגרת זה חרא,כולם תמיד גונבים משם וכאילו איזה מערכת כבר יש לי. תיק כבד?:לא
אני תמיד מורידה כמה ספרים ממקצועות שאני אבריז מהם או שפשוט לא כ"כ חשוב להביא ספר לשיעור. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?:
היית רוצה לעבור לבצפר אחר?:בטח. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?:יסודי.
מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע?:יאפ.Right Thurr-Chingy חאחע. מה השיר האהוב עליך?:It's not fashionstatement,its fucking deathwish. של My chimecal romance. שירים ישראליים/לועזיים?:לועזיים. שומע מוזיקה ב-100fm?:יאפ ^.^ מוריד שירים בקאזה או באימיול?:קאזה
. קונה דיסקים או צורב?:הלואי יכולתי לקנות אין פה חנות דיסקים. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?:לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?:פחות משבוע
.בדקתי את זה XD. יש לך דיסקמן?:נופ. MP3 או iPOD?:אמ,MP3 כי יש לי כזה
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך?:
^.^ נענע לשעבר. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?:MCR. יש לך קומונה?:כה.אבל היא בזבל ^.^ יש לך אתר?:לא ><"
שעת סיום:16:18
אמ,התחלתי..ואז בא תכנאי ואז הלכתי לאכול אז לקח הרבה זמן

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

שעת התחלה: 17:00 שם:שרונה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן אוכל: אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בדרך כלל בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב..פיצה
מה הדבר האחרון שאכלת?פיתה עירקית עם חומוס שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך?פלפל ממולא בגדים: מה לבשת היום?ג'ינס וגופיה לבנה מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וגופיה לבנה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור/ורוד מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם חולצת טי שרט פשוטה לובשת שמלות?תלוי לאן מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט: כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?לא
שוחה הרבה בקיץ?אמממ בדרך כלל רק עומדת במים..חחח רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?אין אופניים אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?אמממ לא ממש איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?אמממ עליה במדרגות בשירות לאומי והליכה מהחדר למטבח..חחחח עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא... אממ לא נראה לי שאני ממש צריכה להרזות אני שוקלת רק 49..
צבעים: צבע אהוב:שחור צבע שנוא:אמממ אין ממש צבע שאני שונאת אבל הכי פחות נראה לי זה אפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)שחור וורוד מה צבע התחתונים שלך?ורוד כהה והגרביים?לבן מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?אין צבע בכלל..הכל הלך לי על תמונות של אבריל לאבין שהדפסתי ליפני שנתיים ועד עכשיו לא קניתי חדש..חחח משקאות: משקה אהוב:פנטה שוקאטה משקה שנוא:אין שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?מיץ ורדים...בהודו.. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?המיץ ורדים ההוא..חחח למרות שהוא היה אדום אבל היו בו חתיכות של ורדים..בעעע תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב:קולה,מנגו,תפוזים ופנטה אקזוטיק בצפר: אוהב את הבצפר שלך?סיימתי כבר... אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? מוזיקה: אתה שומע שיר ברקע? כרגע לי כי אני בשירות לאומי..בעע מה השיר האהוב עליך?heaven שירים ישראליים/לועזיים?לעוזיים שומע מוזיקה ב-100fm?ליפעמים מוריד שירים בקאזה או באימיול?מעדיפה בקאזה כי זה יותר מהיר קונה דיסקים או צורב? הכל במחשב... אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?אמממ לא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן?כן MP3 או ?iPODאין אתרים,פורומים וקומונות?אממ שאני נמצאת בהם? תוכים,אנג'לינה ג'ולי,מלאך שחור,סמולוויל,מגרש ביתי,אבריל לאבין,מכושפות,על טבעי,פלייסטיישן,סימס,פיות מה אתר הבית שלך? www.ninet.co.il לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?אנג'לינה ג'ולי,תוכים ומכושפות יש לך קומונה?כן..על אבריל לאבין ונינט טייב\ וגם קומונה על סדרות שאני אוהבת... יש לך אתר?לא שעת סיום:17:22 וכל דבר במחשב כאן לוקח שעה כי המחשב בשירות לאומי מזה איטי!!!!!

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo41.gif עונה. ../images/Emo11.gif

שעת התחלה:17:26 שם: דר. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כה. אוכל: סלט יווני
. אוהב נקניקיות? פעם ב...אוכלת,אז מניחה שכן. אוהב סטייק? כנ"ל. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בד"כ סלט. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? בד"כ בשר. מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריה בטעם לימון,עם טעם לוואי.
שומר כשרות בכללי? לא יותר משעה. שומר כשרות לפסח? כה. אוהב דג? לא ממש.
מה המאכל האהוב עליך? פסטה.
בגדים
מה לבשת היום? מכנס וחולצה-פיג'מה ורודה.
מה אתה לובש עכשיו? גופייה לבנה,חצאית ורודה.
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אדום,תכלת,טיפה ורוד.
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? אפשרות ראשונה.
לובשת שמלות? לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? גופייה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג. קפוצ'ון או סווצ'רט? אותו דבר לא?
ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? לא. יודע לשחות? כה. שוחה הרבה בקיץ? כה. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חודשים-שנים. אתה רץ בדר"כ? כה. אתה בכושר? כה. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? ריקודי בטן [אל תשאלו.], כפיפות בטן. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? BOTH.
צבעים
צבע אהוב: ורוד,תכלת,ירוק תפוח.
צבע שנוא: עירובובייה. [אנא הפעילו את מוחכם.] שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) ורוד ושחור
. מה צבע התחתונים שלך? 0_O והגרביים?ורוד חזק ובהיר.
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? מדפסת התקלקלה.
משקאות
משקה אהוב: תות-בננה של ספרינג. משקה שנוא: וודקה? שותה אלכוהול? לא. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? תה של סבתא.
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? שכחתי מה זה היה.
תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: ,תפוזים,אשכוליות,
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? לא ממש. אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? תיכון. איזה כיתה אתה? י'. ליד מי אתה יושב? דורין. אוהב את המחנכת שלך? קצת. גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות? הא? לפעמים. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני לא אהיה אשמה בציוני הבגרות שלכם"/"המבריז הבא-מנהלת". אתה מזניח את הלימודים? לפעמים. יש לך לוקר? לא. תיק כבד? חח,לא ממש,רוב החומר הם נותנים לנו.
>< אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? פעם היה לי
ועשיתי את זה. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? למה? עוד שנתיים מסיימת. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? אוניברסיטה נחשב?
מוזיקה
אתה שומע שיר ברקע? כה. מה השיר האהוב עליך? Hips Dont' Lie-Shakira,Break My Heart-Hilary Duff שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים רולז
שומע מוזיקה ב-100fm? כה. מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה. קונה דיסקים או צורב? קונה בד"כ. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? 8 שעות. יש לך דיסקמן? כה,לא עובד.
MP3 או iPOD? ipod
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? www.nana.co.il לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה,הילארי דאף,לינדזי לוהאן,ערוץ E,סק"ל. יש לך קומונה? כה,פעם ב...חייה. יש לך אתר? לא. שעת סיום: ^

Sahar 11

New member
../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 17:31 שם: סעמק עם השאלה הזאת נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן
אוכל:|
אוהב נקניקיות? לא כל כך אוהב סטייק?
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? כל פעם משהו אחר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? בדר"כ חלב מה הדבר האחרון שאכלת? אורז עם אפונה שומר כשרות בכללי? יאפ
שומר כשרות לפסח?
אוהב דג? רק את זה שנראה כמו שניצל
מה המאכל האהוב עליך? אוכל סיני, סנדביץ' בגדים: מה לבשת היום? פיג'מה מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, חולצה אדומה, שתי טבעות ונעלי ספורט
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אממ אין שולט, הרבה צבעים מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? החצאית עם הטי-שירט לובשת שמלות? מידי פעם מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס, מכנס טרנינג זה רק לשעתיים בשבוע שהם שיעורי ספורט קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט: כדורגל או כדורסל? כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?
יודע לשחות?
שוחה הרבה בקיץ? נופ רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אני אפילו לא יודעת אם הן כבר במחסן
אתה רץ בדר"כ?
אתה בכושר? לא כל כך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? אוכלת [?] עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? בכלל לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה כושר בכלל
צבעים:
צבע אהוב: אדום צבע שנוא: אפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך: מה מתאים בתכלת וירוק? מה צבע התחתונים שלך? פסים צבעונים והגרביים? אדום מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע משקאות:
משקה אהוב: קולה, אייס טי משקה שנוא: קריסטל, נו הירוק הזה שותה אלכוהול? לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא זוכרת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? גם לא יודעת תן 6 משקאות שאתה אוהב לא כולל האהוב: תפוחים מנגו ספרייט לימונדה [אבל לא מתוקה כך כל] נס קפה בצפר: אוהב את הבצפר שלך? הוא בסדר אתה ביסודי/תיכון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה? יא' ליד מי אתה יושב? חברה אוהב את המחנכת שלך? זה מחנך, הכי נורמלי מכל השאר גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לפעמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: מאיפה לי אתה מזניח את הלימודים? לא יש לך לוקר?
תיק כבד? כן
, כמעט כל יום לוקחת אטלס אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? אבל אמרתי שאין היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון, כמו שאני מוזיקה:
אתה שומע שיר ברקע? כרגע לא מה השיר האהוב עליך? christina- walk away eminem- mockingbird שירים ישראליים/לועזיים? ברור שלועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? בדר"כ לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? קונה מה שאוהבת והשאר במחשב אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? 24 שעות מקסימום יש לך דיסקמן? איפה שהו בחדר, כן. MP3 או iPOD? MP3 כי זה מה שיש לי
אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? תפוז ואתר של כריסטינה יש לך קומונה?
יש לך אתר?
שעת סיום: 17:56 עם הפסקה באמצע

mmmbam

New member
לא נורא!../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

אני מזכירה לעצמי את מרים רות...
..."אל תצטער רוני-רון, זה סופו של כל בלון!"

SummerNightCity

New member
ומה עם השעון שלך. ../images/Emo12.gif

יה, הזכרת לי מיץ תפוחים. :) אוי, את עם נעלי ספורט!

למעלה