וכמובן שיש עוד פוזה..
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #76 ../images/Emo210.gif Our beloved Orch! או כמו שוויל קורא לך... אורקה!! XDDDD
I Intoxicate My Mind New member 1/10/07 #78 XDDאיימ בילובד?! ד'אתס סו הארט וורמינגג ../images/Emo9.gif
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #77 ../images/Emo210.gif נוגה ודנדוש =) עוד מעט עוד מעט ואני מסיימת!!! אאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #81 ../images/Emo210.gif XDDDDDDDDDDDDDDD אינלך.... שמץ של מושג כמה את צודקת אבל דווקא באתי לכתוב 'גומרת' ואז ישר אמרתי כזה.. 'לאלא סיון זה -מסיימת-.. לא התמונות הספציפיות האלה הן מה שיגרמו לי לגמור...'.. אבל אנחנו יודעת איזה, ומי הוא זה שבהם נכון?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
../images/Emo210.gif XDDDDDDDDDDDDDDD אינלך.... שמץ של מושג כמה את צודקת אבל דווקא באתי לכתוב 'גומרת' ואז ישר אמרתי כזה.. 'לאלא סיון זה -מסיימת-.. לא התמונות הספציפיות האלה הן מה שיגרמו לי לגמור...'.. אבל אנחנו יודעת איזה, ומי הוא זה שבהם נכון?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #83 ../images/Emo210.gif כמובן.. אורצ' אגיין.. תודו.... ת-ו-ד-ו שאני צלמת מוכשרת!!! וכמובן... אורצ'.. יצאת נהיידר כרגיל D=
../images/Emo210.gif כמובן.. אורצ' אגיין.. תודו.... ת-ו-ד-ו שאני צלמת מוכשרת!!! וכמובן... אורצ'.. יצאת נהיידר כרגיל D=
I Intoxicate My Mind New member 1/10/07 #85 את צלמת נהדרת! רק חבל שאת לא מסוגלת לבטא את עצמך עם דוגמנית קקות כמוני XD
S Sivan McFLY New member 1/10/07 #87 ../images/Emo210.gif סתמי שתינו מדהימות../images/Emo11.gif שילוב קטלני
I Intoxicate My Mind New member 1/10/07 #88 קלי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDD XDDD XD 3>
קלי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDD XDDD XD 3>