למה מחקת את השירשור על מה הם מעשנים? הוא היה מצחיקD: אללה דילב חזרה אפשר לבלגן הסידור עליהD;
L lililulu New member 24/10/07 #42 למה מחקת את השירשור על מה הם מעשנים? הוא היה מצחיקD: אללה דילב חזרה אפשר לבלגן הסידור עליהD;
מ מיכליק XD New member 25/10/07 #72 ../images/Emo135.gifאחלה של יום . D = מקודם הכנתי לימונדה ושתיתי 4 כוסות . XD ואז היה לי הרבה קטנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo135.gifאחלה של יום . D = מקודם הכנתי לימונדה ושתיתי 4 כוסות . XD ואז היה לי הרבה קטנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שירלי XD New member 24/10/07 #44 ../images/Emo83.gif מיכל כנסי D; לא רציתי להרוס ת'שירשור של רבין כן זה התאריך העברי ...
מ מיכליק XD New member 24/10/07 #45 ../images/Emo135.gifאה טוב ... מקודם ראיתי סירטון והראו את רבין ויגאל עמיר , שמעו ת'יריוווות וזה .. מפחייייייייד . |:
../images/Emo135.gifאה טוב ... מקודם ראיתי סירטון והראו את רבין ויגאל עמיר , שמעו ת'יריוווות וזה .. מפחייייייייד . |:
S S u p e r F r o g New member 25/10/07 #80 הנה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1034993 תעברי לדקה ה-7 ושם תראי את הירייה עצמה, כל השאר זה רק אמנים שירדו מהבמה..
הנה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1034993 תעברי לדקה ה-7 ושם תראי את הירייה עצמה, כל השאר זה רק אמנים שירדו מהבמה..
א אוראליי XD New member 25/10/07 #99 ../images/Emo210.gif גם אני ראיתי בטלויזיה S: , איך הוא אמר: "האם אתה מתחרט על מה שעשית" ? יגאל - "חס ושלום" לא ראאית ?! היה כתוב גם בעיתון אתמול .
../images/Emo210.gif גם אני ראיתי בטלויזיה S: , איך הוא אמר: "האם אתה מתחרט על מה שעשית" ? יגאל - "חס ושלום" לא ראאית ?! היה כתוב גם בעיתון אתמול .
א אוראליי XD New member 24/10/07 #55 ../images/Emo210.gif אני אוהבת אוותוו ,,! את ליאור מ. DD ; חן [ ?! ]
ח חןן בוזגלו New member 24/10/07 #58 כפרה עליוו אניי D= קבלו קבלוו איפפהה תמצאוו עוד דבר כזה!?!?!?! החתימה שלי ברשמיייD= לא של הבהמות אוראליי תירשמי לפורום של אלון, : ] אווי את חייבת לראות סרטון שליאור בלי חולצה והוא רוקד אין אין את נופלת חחחחחחחחחח
כפרה עליוו אניי D= קבלו קבלוו איפפהה תמצאוו עוד דבר כזה!?!?!?! החתימה שלי ברשמיייD= לא של הבהמות אוראליי תירשמי לפורום של אלון, : ] אווי את חייבת לראות סרטון שליאור בלי חולצה והוא רוקד אין אין את נופלת חחחחחחחחחח
ט טוליlove נולי New member 24/10/07 #63 ../images/Emo97.gif??? אני לא רוצה להיות חצופה אבל מה אהבת בו בדיוק?
מ מיכליק XD New member 25/10/07 #74 ../images/Emo135.gifלמה רק המראה החיצוני קובע ? . |: חוצמזה הוא נחמד . [;
ח חןן בוזגלו New member 25/10/07 #78 במקרה שלו?הכל ביחד.זה לא רק הקול זה הכל D= נופריקק נכון בשיר של זוהר ארגוב הוא שר יפה :O