:DDDDDDDD
א אוראליי XD New member 25/10/07 #100 ../images/Emo210.gif איזה חתיייייך 3 > נראה כזה אלגנטי עם החליפה הזאת, והמשקפייים הלא קשורות האלה DDD
../images/Emo210.gif איזה חתיייייך 3 > נראה כזה אלגנטי עם החליפה הזאת, והמשקפייים הלא קשורות האלה DDD
ט טוליlove נולי New member 24/10/07 #61 ../images/Emo97.gifואאי בנות הרבה זמן לא הייתי כאן... מיום ראשון עד יום שלישי המחשב שלי היה מקולקל {שעבר} ומיום ראשון הזה עד עכשיו היה לי 3 מבחנים והייתי חייבת ללמוד... אה בנות שבוע שעבר יום ראשון יתחלתי ללמוד היפה הופ והיה מזה כיף ייאללה ביוש=]
../images/Emo97.gifואאי בנות הרבה זמן לא הייתי כאן... מיום ראשון עד יום שלישי המחשב שלי היה מקולקל {שעבר} ומיום ראשון הזה עד עכשיו היה לי 3 מבחנים והייתי חייבת ללמוד... אה בנות שבוע שעבר יום ראשון יתחלתי ללמוד היפה הופ והיה מזה כיף ייאללה ביוש=]
נ נוופריי New member 25/10/07 #91 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי באת להגיד שעמירם הזונה [ממימין זכר] לא בא D- ובגלל זה אי אפשר שחטה זונה אבי אמרשהוא יקנה לנו צינור חדש שהוא יהיה בכפר יסיףD: חמודד ..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי באת להגיד שעמירם הזונה [ממימין זכר] לא בא D- ובגלל זה אי אפשר שחטה זונה אבי אמרשהוא יקנה לנו צינור חדש שהוא יהיה בכפר יסיףD: חמודד ..