|כוכב| התפקדות פברואר |כוכב|

AlmogiToMars

New member
../images/Emo211.gif|כוכב| התפקדות פברואר |כוכב|../images/Emo211.gif

אני לא ממש יודעת אם המנהלות פותחות את זה אבל ראיתי שהתחיל החודש ולא פתחו אז לקחתי על עצמי לפתוח .. אז ככה... שם : גיל: מאיזה חור אתם ? כיתה/ צבא/ וואטאבר : תסכמו את החודש הקודם: ציפיות לחודש החדש :) משהו חיובי שיקרה החודש: משהו שלילי שיקרה החודש: מסר לעולם : תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] חודש טוב ומלא שמש

AlmogiToMars

New member
אופס.. [= מאיפה אני אמורה לדעת שכוכב זה * חח

אז הנה אני עונה לעצמי D: שם : אלמוג אילוז גיל: עוד חודש ו3 ימים 14
(6.3) מאיזה חור אתם ? חתיכת חור.. אשדוד P: כיתה/ צבא/ וואטאבר : ח3 תסכמו את החודש הקודם: אחלה של חודש ?
ציפיות לחודש החדש :) ציונים יותר טובים, מזג אוויר יותר טוב, שיהיה חודש טוב ..
משהו חיובי שיקרה החודש: אני ימצא חבר?! חחח
משהו שלילי שיקרה החודש: איי איי איי הציונים .. מסר לעולם : אחלה בחלה - הקונה מטטה
תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] תברחוו !!! צירפתי תמונה של עצמי.. חח
חודש טוב ומלא שמש

its only ma

New member
יא את ממש דומה למישהי שאני

מכירה.... אבל שחכתי מי זאת!!!בכל מקרה,אני זוכרת שהיא מקרית אונו...אז את לא היא XD

etmiys

New member
../images/Emo6.gif

שם : רוני גיל: 19 מאיזה חור אתם ? עין עירון.. חור באזור חדרה כיתה/ צבא/ וואטאבר : צבא עוד שבועיים (!!) הגיע הזמן.. תסכמו את החודש הקודם: משעשע.. קצת משעמם.. אבל התחלתי לצייר.. (ראה נצל"ש בשרשור "חלקים מהשרשור נמחקו"...) ציפיות לחודש החדש :) גיוס גיוס גיוס!! (אני נשמעת מזה מיליטנטית... אני לא. פשוט נמאס להיות בבית..) משהו חיובי שיקרה החודש: גיוס. תודה לאל. משהו שלילי שיקרה החודש: הייתי בדד בבית כמעט כל הזמן. החברים שלי יצאו שבת גמורים ולא יצאנו. זוועה. מסר לעולם : יהייה טוב, יהייה טוב כן.. (שיר מציק). a revolution has begun תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] תאמינו לי, אם אני לא רוצה לתקוע את המחשב בפעם המי-יודע-כמה, עדיף שאני לא אעלה תמונה...

A Broken Myth

New member
...

שם : נועה. גיל: 16 וכמה חודשים. מאיזה חור אתם ? רעות. כיתה/ צבא/ וואטאבר : י"א (3). תסכמו את החודש הקודם: חרא. ציפיות לחודש החדש :) מקווה שיהיה טוב ולא חרא כמו החודש הקודם. משהו חיובי שיקרה החודש: לא יכולה להיזכר עכשיו. משהו שלילי שיקרה החודש: יותר מידי, לא יכולה לפרט. מסר לעולם : חרא. תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] איכ. הודגש באמצעות מדגישומטיק

A Broken Myth

New member
עכשיו, שאני מרגישה הרבה יותר טוב, עכשיו, שאני

אני אגיד לכן תודה רבה
, למרות שאני לא חושבת
, אני אגיד לכן תודה רבה
, למרות שאני לא חושבת

i am777

New member
איזה תמונה!...חח - יצאת יפה

ממ...אני י'א 2....איזה מגמה?...

adiiiXD

New member
מתפקדתD:

שם : עדי פרץ גיל: 13 מאיזה חור אתם ? דימונה כיתה/ צבא/ וואטאבר : ח תסכמו את החודש הקודם: מעייף ציפיות לחודש החדש :) אולי תוכנית שבועית ברדיו =] משהו חיובי שיקרה החודש: הכנות לפורים משהו שלילי שיקרה החודש: בחנים מסר לעולם : "חיה ותן לחיות "

AviTal41

New member
../images/Emo192.gif אני ../images/Emo192.gif

שם : אביטל גיל: 15 מאיזה חור אתם ? טירת הכרמל כיתה/ צבא/ וואטאבר : ט'1 תסכמו את החודש הקודם: עבר סבבה היו הרבה דברים טובים וכמה פחות טובים... ציפיות לחודש החדש :) שיעבור בשקט ... משהו חיובי שיקרה החודש: אני יסתפר ואנחנו עושים חנוכת בית אחרי שנה שיפוצים...
משהו שלילי שיקרה החודש: אמממ לא יודעת... מסר לעולם : תחיו ת'חיים ותהנו עכשיו ותנוחו בקבר ;) תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] אל תבהלוו אבל -->

למעלה