|כוכב| התפקדות פברואר |כוכב|

FFTL

New member
אחלה בחלה

שם : ליעד.. גיל: 15 מאיזה חור אתם ? במרכז.. כיתה/ צבא/ וואטאבר : י'. תסכמו את החודש הקודם: ממממ. נפלא מבחינה ארוטית. :) ציפיות לחודש החדש :) שיהיה כמו הקודם? :] משהו חיובי שיקרה החודש: ממ..ימי הולדת? משהו שלילי שיקרה החודש: לאדעת. מסר לעולם : ביי. :] תמונה [[[[שלכםם P: ]]]]

Keren W

New member
אני ^^

שם : קרן גיל: עוד חודש ושבוע 16 מאיזה חור אתם ? גדרה כיתה/ צבא/ וואטאבר : י' תסכמו את החודש הקודם: לא משהו יכול היה להיות יותר טוב ציפיות לחודש החדש :) משהו חיובי שיקרה החודש: אממ אני יכולה רק להתפלל שיקרה משהו טוב=\ {לא שזה יעזור} משהו שלילי שיקרה החודש: הכל מסר לעולם : בצפר זה חרא!! אבל חייבים את זה P: תמונה [[[[שלכםם P: ]]]]

its only ma

New member
מתפקדת!!!! ../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

שם : עדי כהן גיל: 14 מאיזה חור אתם ? קרית אונו, באמת חור! כיתה/ צבא/ וואטאבר : כיתה ט' תסכמו את החודש הקודם: אמ... תני לי להיזכר בו, היה בסדר...
ציפיות לחודש החדש :) ציונים טובים שכאלה, כמו כל בנאדם רגיל...>< משהו חיובי שיקרה החודש: מי יודע?! משהו שלילי שיקרה החודש: מי יודע!? מסר לעולם : לא הכל טוב, אבל הכל לטובה!!!
תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] אני אגיד כמו כולם תברחו, אבל אני באמת מתכוונת לזה!!! חודש טוב ומלא שמש
גמלך!!!D:

LoveYourHate

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif מה זה כל היפיופות האלה?! ../images/Emo6.gif

שם :אופקיטה/אמאופק [חח כינוי חדש] גיל: 15 מאיזה חור אתם ?:קרית חיים כיתה/ צבא/ וואטאבר : כיתה י' תסכמו את החודש הקודם: חביב בטירוף
ציפיות לחודש החדש :) :לא יודעת..רק שיהיה טוב ושכולם ירגישו טוב
משהו חיובי שיקרה החודש: אני אראה את דנה כשהיא חוזרת מהצבא!!!! סוף סוף אני מתגעגעת אליה כ"כ!!! משהו שלילי שיקרה החודש: נמ נמ ..מחזור?
מסר לעולם:אני אמאופק ואני דואגת ליותר מדי אנשים
תמונה: השמאלית
חודש מעולה יפים ויפות שלי

סקסיתתתתתתת!!#^$%&)../images/Emo99.gif

לאלא, את חייבת לעשות לי מיליון ואחד ילדים!!1
^^

LoveYourHate

New member
מי שמדברת!!!

יהיו לנו ילדים כאלה סקסים מרילה! תקשיבי אני רוצה שתצלצלי אלי מתי שהוא נעלמת לי לגמרי ואני לא אוהבת את זה בכלל!!

כל מיליון ואחד ילדנו יהיו סקסים בתנאי אחד-

שהם יהיו דומים לך!!!!11
ואולי הם יירשו גם את הקול הסקסי שלך?
ואולי הם אפילו יהיו סופר-משעשעים כמוך?
ס'שיאו. חח, אני אצלצל מתישהו כשישעמם ליD: את מתפקדת מעולה בלהעביר לי תזמן בנעימים.
3>

LoveYourHate

New member
אויש נו מרי אני עוד אאנוס אותך בסופו של יום

את חייבת לצלצל אלי!!! חייבת שמעת אותי!! חייבת!!! *מוזיקת מתח באויר*
אני רוצה אבל שהם יהיו דומים לך ,אם הם יהיו דומים לי הם לא יהיו סקסים כמוך!!

LoveYourHate

New member
כן מרוב שאני דואגת לאנשים

כל השכבה שלי התחילה לקרא לי אמאופק

למעלה