|כוכב| התפקדות פברואר |כוכב|

../images/Emo109.gif מתפדקת ../images/Emo195.gif

שם: אור אליאס :] גיל : 14 עוד חודש וחצי מאיזה חור אתם ? פ"ת - אכן כן חור ! כיתה/ צבא / וואטאבר : ח' תסכמו את החודש הקודם: מלא בשירים של 30 סקנד וגרין די ! ציפיות לחודש החדש :) נאממ.. שיהיה חודש נטול מבחנים D: משהו חיובי שיקרה החודש: טיול לחרמון [ לשלג ] עם השכבה
משהו שלילי שיקרה החודש: בתור מה אתם שואלים אותי ? מה אני מדגת עתידות D:: - נקווה לטוב.. מסר לעולם : הווומבסווס
תמונה [[[[שלכם P: ]]]] : [ אווי הכיעור ] --> חודש ושבוע טווב ^.^

TheMarsArmy

New member
אנוכי.

שם : חן גיל: עוד מעט 16 מאיזה חור אתם ? פ"ת כיתה/ צבא/ וואטאבר : י' תסכמו את החודש הקודם: חביב, לא יותר. :\ ציפיות לחודש החדש :) ממ שיהיה פחות מתיש, ושלשם שינוי במת אלמד למבחנים! משהו חיובי שיקרה החודש: אני אהיה חביבה יותר לאנשים. חח משהו שלילי שיקרה החודש: בטח אבריז מלא כמו תמיד. מסר לעולם : אני תמיד צודקת. תמונה [[[[שלכםם P: ]]]] אני לא בבית כי אין לי אינטרנט, משמע אין לי תמונות חה!

Rose131

New member
המ

שם :נועה גיל: 16 מאיזה חור אתם ?מבשרת\ירושלים כיתה/ צבא/ וואטאבר : י"א תסכמו את החודש הקודם:חרא ציפיות לחודש החדש : חרא משהו חיובי שיקרה החודש:כלום משהו שלילי שיקרה החודש:די הרבה מסר לעולם : חרא!!1 תמונה: חרשתי עליה, אבל מילא.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifמישלף {MYSELF עם H אחרי הS חח}

שם: סער גיל:16 וחודשיים בשישי הזה
מאיזה חור אתם?קרית חיים כיתה/ צבא/ וואטאבר: י', אמור להיות י"א אבל נשארתי שנה גן בגלל שאימא רצתה שאני אהיה יותר גדול מכולם D: {או לפחות זה מה שהיא מספרת
} תסכמו את החודש הקודם: אמממממ... היה נחמד? ציפיות לחודש החדש :) אין.... אני לא מצפה לשום דבר.... משהו חיובי שיקרה החודש: יומולדת להרבה אנשים שאני מכיר ואוהב ואמממ זהו נראה לי... משהו שלילי שיקרה החודש: השבוע אפילו... האי נגמר T_T {אני מכור לסדרות המפגרות האלה של גיורא חמיצר! אבל הוא פשוט גאון בכל מה שקשור בסדרות טלויזיה לילדים ונוער P: עובדה! כולנו בהינו כשהיה ששטוס בטלויזיה! וכולנו רצנו להחתים את כל הכיתה XD} מסר לעולם: תחיו את הרגע D: {כי אין לי הברקה כרגע...} תמונה [[[[שלכםם P:]]]] כי אין לי תמונה אחרת עדכנית יחסית שלי וגם כי היא פשוט יפה D:

אללה, בואו. ../images/Emo11.gif

שם : מרי גיל: 16 מאיזה חור אתם ? פ"ת השווה, אלא מה. כיתה/ צבא/ וואטאבר : י תסכמו את החודש הקודם: אחלה?
בערך. ציפיות לחודש החדש :) ציונים טובים~ משהו חיובי שיקרה החודש: ווית'ין באים!!1 D: משהו שלילי שיקרה החודש: המווווווווווווווון. מסר לעולם : מבולבלים? - גם אנחנו.
תמונה [[[[שלכםם P: ]]]]

אעאעאעא.

איכ, תלתלים.
חח כפרעליך, אבל רק שתדעי ש..ש..ש.. כלום.
רגערגע, את לא היית מחוברת מקודם? לא, שאני לא אתחיל לדאוג שמשהו רע קורה לי O: ואם כן, למה לא דיברת אומשו <:

my reflection

New member
~עונה לאחר שנים~

הייתי אבל לא להרבה זמן
מרי
....................................התלתלים של מרי
........... את באה למפגש הבא
עם תלתלים.

למעלה