מסדר נוכחות!

Rose131

New member
../images/Emo211.gifמסדר נוכחות!../images/Emo211.gif

שם: תאריך לידה: גיל: מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] כיתה: להקות הכיהכי אהובות: שירים הכיהכי אהובים: מסנג'ר: תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו?

Rose131

New member
../images/Emo185.gif

שם:נועה תאריך לידה:10.9 גיל:15 וחצי מין:נקבה כיתה:י' להקות הכיהכי אהובות:דהיוזד, MCR, HIM שירים הכיהכי אהובים: Lithium- Evanescence Hello- Evanescence For you- HIM Fortress of tears- HIM Demolition lovers- MCR I'm not OK- MCR Buried myself alive- the used i'm a Fake- The used Pretty in punk- FOB Grand theft Auttom- FOB וניסיתי להישאר בהכיהכי אהובים. אני יכולה להמשיך. בטוח יש מלא שגיאות כתיב. מסנג'ר:עולםאישי מה אתם שומעים עכשיו?Buried myself alive- The Used

milkofamnesia

New member
ראשון!

שם: אלון מלייבסקי תאריך לידה: 10/9/88 גיל:18 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] זכר, במלוא מובן המילה כיתה: י"ב להקות הכיהכי אהובות: בלוק פארטי, אינטרפול שירים הכיהכי אהובים: בלוק פארטי - פוסיטיב טנשן, ברייט אייז - ווי אר נואווור, ג'ים קלאס הירוס - אוורידייס פורקסט מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): יש לינק בחתימה, כנסו לשם מה אתם שומעים עכשיו? אינטרפול - דה ניו

dandiT

New member
../images/Emo13.gif

שם:דניאל ^^ תאריך לידה:26.12 גיל:15 מין:נקבה כיתה:ט' להקות הכיהכי אהובות: HIM
The Used
שירים הכיהכי אהובים:המממ... the funeral pf hearts - HIM i caught fire - the used זהו.. נראה לי
מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):אתה לא רוצים אחת כזאת
מה אתם שומעים עכשיו?אינקובוס - אנה מולי

HarlequinGirl

New member
|סדגש|

שם:יאנה. תאריך לידה:14.1 גיל:13 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]המ נקבה
כיתה:ז'
להקות הכיהכי אהובות:הממ אין לי ממש להקות אהובות בעיקר פאניק [שיוציאו רק חומר חדש כבר],פלאסיבו,קילרס,מיו,קלקסונס ויש המון אני לא אכתוב הכל פה >< שירים הכיהכי אהובים: אין כזה!
הממ כרגע אבל השירים הנחרשים זה the strokes-12:51 matthew good band-weapon oasis-stop crying your heart out כי ראיתי אפקט הפרפר [שוב -__-] וחזרתי לחרוש על זה. והמממ hide and seek-imogen heap תמיד נחרש וגם כלמיני שירים של מיו >< ונו זה משתנה כל הזמן כזה ;; מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם):אני נראת מסוממת אחשרמוטה
מה אתם שומעים עכשיו?oasis-stop crying your heart out

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

שם: מור. תאריך לידה: 7.4 גיל: שבת הבאה 15.
לא רוצה! מין: נקבה. כיתה: ט'. להקות הכיהכי אהובות: לא יודעת לבחור ><" ממ..בעיקר: פול אאוט בוי
, מיי כמיקל רומאנס, דה קילרז, ארקטיק מאנקיז, פאניק! אט דה דיסקו, 30 סקנדס טו מארס, טאקינג באק סנדיי,לוסטפרופטס,ביטלס ו..עוד. שירים הכיהכי אהובים: כל השירים של פוב? נו;; אנ'לא החלטית. זה בא בתקופות האמת. מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): אמא לא מרשה. נו סתם;; הכל פפרצי
מה אתם שומעים עכשיו? מיוז- היסטריה.[ כן; הואלתי בטובי לנסות אותם.
טובים דווקא.]

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שם: מעין תאריך לידה: 11.8 גיל: 18 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] נקבה להקות הכיהכי אהובות: MCR,MUSE, ארקטיק מאנקיז, קין, קילרז, קלאקסונס, לוסטפרופטס... שירים הכיהכי אהובים: MCR-Im Not OK Muse-Time is running out Arctic Monkeys-When the sun goes down Keane-Bad dream וזה רק דוגמית קטנה... מה אתם שומעים עכשיו? את הנחירות של אבא שלי...

yaelrs

New member
D;../images/Emo192.gif

שם: יעל תאריך לידה: 6.8 גיל: 15 וחצי מין: נקבה כיתה: י' להקות הכיהכי אהובות: הכיהכי Muse, MCR, The Used שירים הכיהכי אהובים: MCR - Helena, Muse - Bliss
מסנג'ר: [email protected] מה אתם שומעים עכשיו? Descendents - Hope

או.

שם: ישי. תאריך לידה: 91\9\2. גיל: 15 וחצי. מין: אני זכר, באמאשלי.
כיתה: י'. להקות הכיהכי אהובות: זה קשה בימים אלו.
שירים הכיהכי אהובים: גם. מסנג'ר: מסר. תמונה(שלכם): ממ.. אני ואחותי.
מה אתם שומעים עכשיו? אוונסנס, אבל סגרתי הרגע כי אני הולך לישון.

Luna Sphere

New member
אתה נראה ממש טוב בתמונה הזו.

ז"א לא רק בזו, אבל הבנת נכון
? אתה הולך לאוונסנס אגב?

למעלה