מסדר נוכחות!

lestatgirl

New member
../images/Emo216.gif

שם: אטי. תאריך לידה:09091989 גיל:17 וחצי מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]נקבה. כיתה:י"ב להקות הכיהכי אהובות:הרייקס איידילווילד בייבישמבלס ליברטינס דפט קלאקסונס רייזורלייט שירים הכיהכי אהובים:הרייקס - בינארי לאב, בלוק פארטי - לייק איטינג גלאס, קלאקסונס דה באונצר, רייזורלייט - ליב מי אלון, איידילווילד - אל קפיטן. מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם):אני בתגובה מהירה, יש לי רק תמונה אחת וכבר שמ תי אותה, באמת שלא השתנתי הרבה החודש, זה הכרחי? מה אתם שומעים עכשיו?120 דקות אוהבים את THE FALL לא באמת משקף את טעמי,(למרות שהם נחמדים), לא באמת משנה.

oshriti123

New member
אל תתיחסו לשעה:)

שם: אושרית תאריך לידה: 16.1.92 גיל: 15 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] לאסט טיים אי צ'אק, נקבה. כיתה: ט'. להקות הכיהכי אהובות: לוסטפרופטס, TBS, פוב... תראו בחתימה שלי.. שירים הכיהכי אהובים: Goo Goo Dolls - Iris. זה פשוט השיר הכי יפה שיש:) מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): הוו עדיף שלא:) לטובתכם. מה אתם שומעים עכשיו? כלום, די 5 בבוקרXD

בוהוהוהווו~../images/Emo15.gif

*מתה מעייפות* שם: טלי תאריך לידה: 15.11 גיל: 13 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] בת?X__X כיתה: ז', דה! להקות הכיהכי אהובות: אההה - אמסיארוש, פאניק [בלי הסימן קריאה, חיחי], קווין והימ וזהו. אני לא שומעת הרבה להקותP: שירים הכיהכי אהובים: ארלי סנסט, פליק אול דה רסט! [זה של קווין, קוראים לזה בשם אחר אבל אני אוהבת לקרוא לשיר הזה ככה:ם] ו.. אה... דר איז א ריסון בלה בלה בלה בלה! של פאניק מסנג'ר: בחלומות תמונה(שלכם): כנ"ל מה אתם שומעים עכשיו? סקייליינס של אמסיאר

Let it Bleed

New member
מיאוו../images/Emo217.gif

שם:מישל תאריך לידה:1.10.92 (ישלי היום יומולדת חצי!קולולולולויי) גיל:14 וחצי! בול! מואהאהאהא מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]נקבה כיתה:ט' להקות הכיהכי אהובות:דה יוזד,FFTL וMCR בספק שירים הכיהכי אהובים:יש יותר מידי ;[ מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם):השמאלית... אבל עכשיו ישלי משקפיים אחרים ושיער שונה שכזה... מה אתם שומעים עכשיו?Spit You Out-Bullet For My Valentine

T y r

New member
../images/Emo199.gif

שם:יובל תאריך לידה: 26.05.1990 גיל:17 (מקדים בחודשיים) מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] מאלצ'יק חראשו על אמת כיתה:י"א להקות הכיהכי אהובות: Oasis Kasabian Aerosmith The Strokes Placebo Muse PATD Razorlight... שירים הכיהכי אהובים: Sunshine-Aerosmith Live Forever-Oasis Magic pie-Oasis WTSMG-Oasis Beetlebum-Blur The Doberman-Kasabian There's A Good Reason These Tables Are...-PATD 15 minutes-The Strokes מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):לא הצלחתי להעלות מה אתם שומעים עכשיו? Butcher Blues- Kasabian

T y r

New member
.

תמונה so-so במצב ישנוני למדיי שלי ושיער מסורק אני מאמין (אשמת שנוז) אז קיצקץ לא מייצגת אבל זה מה יש. אה, אממ המאלצ'יק באמצא שהידיות שלו משולבות...

Rose131

New member
אני צילמתי את זה../images/Emo12.gif

ולא סירקתי אותך באותו יום!

T y r

New member
../images/Emo199.gif

אני מסורק(יחסית), אז זה כנראה את
ואכן רגל סלאדקית בהחלט

PATD

New member
היי התמונה בבצפר!!

ליד החדר של ציוןויעקוב!

Height Down

New member
../images/Emo3.gif

שם: פאינה/פאי/ג'ורג' תאריך לידה: 13.9.89 גיל: 17 וחצי מין: נקבה כיתה: י"א להקות הכיהכי אהובות: הביטלס, פרטליס, אלטון ג'ון [למה תמיד שואלים רק על להקות?
], ג'ורג' האריסון, John Frusciante [איך לעזאזל מבטאים את זה?
], ג'ון, שון וג'וליאן לנון, קייזר צ'יפס, מאקסימו פארק, מיוז, צ'ילי פפרז, פרינס, בק, נירוונה, ועוד הרבה. שירים הכיהכי אהובים: יותר מדי מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): אין לי כוח מה אתם שומעים עכשיו? The Clash - Rock The Casbah

Luna Sphere

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo199.gif../images/Emo187.gif../images/Emo184.gif

שם אורֶן (את האמת, לא ממש משנה לי איך תבטאו את השם, העיקר שזה לא יהיה זה) תאריך לידה 24/7. מגניב P: גיל ביום ההולדת שלי השנה אני אהיה בת 14. ז"א שכן, אני די קטנה. מין נקבה ftw!! כיתה מעצבנת להקות הכי הכי אהובות מעל לכולם הם הארקטיק מאנקיז, אחרי זה הסטרוקס ובסדר לא מסודר: הליבס, WAS, קלקסונס, פרנז, קייסרס, אואזיס, ג'יימי טי, הקלאש וכאן אני אפסיק לטובתכם שירים הכי הכי אהובים אממ. כששואלים אותי מה השיר האהוב עליי כ"כ קשה לי לענות בגלל שכל שיר הוא משהו אחר.. זה די מעצבן..אבל אם שירים שנכנסים בי ממש חזק זה אולי כמה בודדים מהאלבום הראשון של סנואו פטרול. מסנג'ר [email protected] תוסיפו תוסיפו.. תמונה למה נראה לכם? מה אתם שומעים עכשיו? כרגע שום דבר (די מפתיע האמת), אבל הדבר האחרון ששמעתי היה Temptation Greets You Like Your Naughty Friend של ארקטיק מאנקיז. xxx נעים להכיר

למעלה