מסדר נוכחות!

SainTonix

New member
../images/Emo157.gif

שם: תומר תאריך לידה: 21/6/90 גיל: עוד מעט 17 מין: זכר כיתה: חחח לרגע חשבתי על זה פעמיים, כבר שכחתי חחח יא'.. להקות הכיהכי אהובות: Good Charlotte, My chemical Romance, Fall Out Boy, Pink, Taking Back Sunday שירים הכיהכי אהובים: לא ניסחף.. הTOP 3 שלי לפי מספר ההשמעות: Underoath - A Boy Brushed Red... Living In Black and White Good Charlotte - The Anthem My Chemical Romance - Dead! מסנג'ר: אין תמונה(שלכם): אמממממ... מוקף ברמת I.Q. נמוכה בפולין (?) מה אתם שומעים עכשיו? Good Charlotte - Where Would We Be Now

sapir lee

New member
../images/Emo168.gif

שם: ספיר תאריך לידה: 29/8/1989 גיל: 17 וחצי מין: נקבה כיתה: י"ב להקות הכיהכי אהובות: MCR, אוונסנס, לינקין פארק ו30STM
שירים הכיהכי אהובים: זה קשההה אבל אני אבחר שיר אחד מכל להקה הנ"ל: MCR - you know what they do to guys like us in prison Evanescene - Tourniqeut Linkin Park - Lying From You 30STM - The Kill מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):
ניסיתי לעשות פוזה אימואית,חחח לא הצליח ממש... מה אתם שומעים עכשיו? כלום

Moldy Peach

New member
../images/Emo29.gif

שם: קרן תאריך לידה: 20/5/89 גיל: עוד חודשיים 18 מין: נ כיתה: י"ב להקות הכיהכי אהובות: הסטרוקס, רג'ינה ספקטור, YYYs, ליברטינז, קינגס אוף ליאון, בלוק פארטי, The Like..... שירים הכיהכי אהובים: אני אשנה קצת את השאלה ברשותכם - השירים הכי אהובים בחודש האחרון: (וגם זה מצומצם מאוד) Modest Mouse - Dashboard Kings Of Leon - On Call Knocked Up Milk The Strokes - Soma The Arcade Fire - My Body Is A Cage .Yeah Yeah Yeahs - Mr. You're on Fire Mr מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): - מה אתם שומעים עכשיו? The Willowz - Something

elknetld2kil

New member
יאללה...

שם: איתן תאריך לידה: דצמבר 1983גיל: 23מין: זכר כיתה: מכללת עמק-יזרעאל להקות הכיהכי אהובות: Breaking Benjaminשירים הכיהכי אהובים: יש יותר מדי מסנג'ר: [email protected]תמונה(שלכם): מצטער על התמונה אבל בדיוק ראיתי קליפ של Killswitch Engage לפני שצילמו אותי ונכנסתי חזק לפוזה של הHXC.

Chemical Venom

New member
אממממממ

שם: אור תאריך לידה: 15.2.90 גיל: 17.2 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] זכר כיתה: י'א להקות הכיהכי אהובות: לינקין פארק 30STM MCR קולדפליי סטינג יש מלא שירים הכיהכי אהובים: נו באמת אני לא יפציץ פה עכשיו מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):------ מה אתם שומעים עכשיו? Foo Fighters - All My Life

Gadook

New member
../images/Emo122.gif

שם: מיכ/מיכל/מיכלי/מיכצ'/מוכלה/מיכזן תאריך לידה: 7.11.91 גיל: 15.4 לפי הנוירולוג מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] נקבה צעירה. כיתה: י לחודשיים הקרובים להקות הכיהכי אהובות: ארמ... Kaiser chiefs, sting, P!ATD, John mayer, AM, FF, Weezer, Sting, FOB, Arcade fire, The beatles, , שירים הכיהכי אהובים: נכון לעכשיו FOB- The take over, the break's over / Bright eyes- Four winds/ GCWCF- I spy/ Maximo park- Our velocity מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם):
תתמודדו. מה אתם שומעים עכשיו? Bright eyes- Four winds

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור תאריך לידה: 20.1 גיל: 14 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] נקבה גאה
כיתה: ח' להקות הכיהכי אהובות: Panic! At The Disco Incubus Fall Out Boy שירים הכיהכי אהובים: זה משתנה מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): כן, כן מה אתם שומעים עכשיו? The Warmth-Incubus

~פאנץ'ליין~ ../images/Emo115.gif

שם:הדר [הדריכפרי, גברת ב--- הצעירה^^] תאריך לידה:13.6.92.לגזור ולשמור. גיל:14 וחצי והרבה קצת.עוד חודשיים בערך יומולדת. מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]נקבה. כיתה:ט2'. להקות הכיהכי אהובות:AFI, MCR, THE USED, LACUNA COIL, QUEEN, MUSE. שירים הכיהכי אהובים: kiss from a rose-seal purify-lacuna coil DL, ארלי סנסטס-MCR יש יותר מידי של AFI.תחסכו ממני. מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו?boys don't cry-the cure:D

Wild Eye Joker

New member
אהמ

שם: שיר תאריך לידה: 9 לינואר גיל: 17 מין:
כיתה: יא' להקות הכיהכי אהובות: Breaking Benjamin, Lostprophets, TBS, Story of the year, MCR ועוד שירים הכיהכי אהובים: יש מלא.
מסנג'ר: - תמונה(שלכם): נה.. מה אתם שומעים עכשיו? גוד שארלוט

Bleed for Me

New member
פהה

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:עוד מעט 18 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]נקבה כיתה:י"ב להקות הכיהכי אהובות:MCR,גרין דיי,מקפליי,פוב,פאניק!... שירים הכיהכי אהובים:יש הרבה,אין לי כח לכתוב מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם):אין מה אתם שומעים עכשיו?30 Seconds To Mars-The Kill

MoonyAvFreak

New member
ני

שם:מעיין תאריך לידה:29.12.90 גיל:16 מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]נקבה כיתה:י להקות הכיהכי אהובות:בלינק(ו+44) טייקינגבאקסנדי דה יוזד אנטרשיקרי וכו' חח שירים הכיהכי אהובים:מייקדאמנשור-טייקינגבאקסנדי מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו?השיר החדש של דהיוזד

PATD

New member
כןןןןןן

שם:תמר תאריך לידה:24.9.89 גיל:תחשבו לבד
כיתה:סיימתי י"ב!!!!!!
להקות הכיהכי אהובות: פאניק! אט דה דיסקו
מכר דה פריי דיס פרובידנס דה אקאדמי איז... שירים הכיהכי אהובים:ווואי קשה.. אממ של פאניק קאמיסדו, ת'רס אה גוד ריזון, טיים טו דאנס דה פריי- הו טו סייב אה לייף של מכר קשה לבחור
אבל נגיד דה גוסט אוף יו, פיימוס לאסט וורדס, הוני דיס מירור איזנט ביג אינף דה אקאדמי- סלוא דאון, צ'אקמארקס\ דה פרייס ת'את פייס
מסנג'ר:[email protected] תמונה(שלכם):
מה אתם שומעים עכשיו?4 am forever - lostprophets [ אני רואה אותם בקיץץץץץץץץץץץץץץץץ!!!!!!!]

Noa Tsror

New member
אני^^

שם: נועה<: תאריך לידה:2.9.90 גיל: 16 וחצי מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.] נקבה פעם אחרונה שבדקתי כיתה: י"א 1 ^^ להקות הכיהכי אהובות: אלכסיסאונפייר, באקיארד בייביז, דה יוזד, בי יור אוון פט וכו' שירים הכיהכי אהובים: ואע יש הרבה מידי @_# מסנג'ר: [email protected] תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום, טלוויזיה דלוקה..

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאפרילD:

שם:
לי/פונץ'/מהשבאלכםD: תאריך לידה:
27.11. גיל:
15. :> מין:[זה נדוש לכתוב הרבה\כן בבקשה וכו', אל תעשו את זה.]
נקבה ם.ם כיתה:
ט'. להקות הכיהכי אהובות:
יש הרבה הכיהכי
אבל דרים ת'יאטר הכיהכיהכי
שירים הכיהכי אהובים:
מיאו. Dream theater - Octavarium Led zeppelin - Babe i'm gonna leave you Pink floyd - Wish you were here The doors - The crystal ship Camel - The snow goose Porcupine tree - Trains Opeth - In my time of need Placebo - Space monkey HIM - Gone with the sin The used - Buried myself alive The beatles - Blackbird וכדאי שאני אפסיק לחפור עכשיו.
מסנג'ר:
[email protected] תוסיפו! תמונה(שלכם):
לאD: מה אתם שומעים עכשיו?
Nirvana - Polly
.

למעלה