10 דברים שלא ידענו עליך

Rose131

New member
../images/Emo211.gif10 דברים שלא ידענו עליך../images/Emo211.gif

[לקוח מפורום פו"ב] נו, כדי שתכירו אחד את השני יותר טוב. או משהו. המ. כן. אל תהיו משעממים.

Rose131

New member
ראר.

הודעה אחרונה ואז ללמוד! 1. אני חולקת יום הולדת עם מייקי!D: 2. יש לי אובססיה נוראית לשיער.[Always this ridiculous obsession with HAIR] 3. וגם למולאן רוז' ולאנג'ל. 4. אני אוהבת אנליזה!
[אלא אם כן זה לא יוצא לי נכון
] 5. אני שונאת כתום, צהוב וחום. זה פשוט מעצבן
6. הגובה שלי הוא 170 פלוס מינוס 7. יש לי משקפיים לרחוק במספר 2, שהתחלתי להרכיב אותן רוב הזמן. ואני שונאת אותן. 8.טאו מנסה להגדיל לי את המספר
9. אני אוהבת אש
ומכאן נובע הדבר העשירי- יש לי אוסף נרות ואוסף מצתיםD: [כן, הייתי משעממת, אל תיקחו ממני דוגמה.]

t a o t a o

New member
נו, נו, נו!!!!1111

אבל אני רציתי להכניס את האג'נדה הסודית שלי להגדלת המספר שלך לרשימה שלי ועכשיו כולם יודעים אז אין לי עשרה דברים אז אני לא עושה את זה והכל באשמתך.

dandiT

New member
האD: אני^^

עדיף שלא תקראו
יצא לי מזה מפגרXD 1.ישלי 9 חתוליםP: אבל בחצר>< 2.אמרו לי שהתאריך יומולדת שלי הוא גם של ג'ראד ליטו, אז מאגניב ליD: הממ.. 26.12 זה גם של ג'ראד נכון?
3.מתעבת בצפר בעיקר מתמ' שדגלחמךלחמיה
4.אובססיבית לHIM
8 סיכות+פוסטר ענק של וילה, ועוד כמה תמונות מודפסות.. 6 דיסקים ו..
5.ישלי אוסף של בובות ברבי מאז שהיתי קטנה D: הממ פאדיחות
למרות שאם נגיד משעמם לי אני נותת איזה אחת לחתולה שלי שתעשה בה מה שהיא רוצה
ולרוב לא נשאר כלום
6.אני אוהבת מכרסמים קנטנים,כמו שרקנים וארנבים ועכברים ואוגרים.. אבל בעיקר חולדותP: 7.ישלי פלא ישן ומצ'וקמק, ואמאשלי לא מוכנה להחליף לי אותו בגלל שזה "מזהם את הסביבה">< היא תמיד אומרת לי שלא צריך פלאפון עם מצלמה, כי הרי למה צריך מצלמה בפלאפון אם ישלך מצלמה מאוד יפה.. הממ>< 8.אני מתה על פוהדוב ועל בובספוגD: 9.אממ...
ישלי 3 אחיות שגדולות ממני ב200 שנה בערך>< 10. ישלי אייסיקיו? לודעת נו

Rose131

New member
כן, גמני רציתי לכתוב שאני אובססיבית לHIM

ולMCR ולדה יוזד, אבל זה קצת יהרוס את הקטע של דברים ש*לא* ידעו עלי
איכס חולדות
[לי יש 3 פוסטרים של וילה ואחד של הארטאגראם
] [ומיליון תמונות מודפסות
] [אבל אחד של וילה לא תלוי כי זה הכריכה של רייזורבלייד רומנס ואני שונאת אותו שם כי הוא נראה כמו נקבה] [אם מישהו חושב על להגיב שהוא תמיד נראה כמו נקבה הוא ממש לא מקורי.]

Sweet Calamity

New member
הומ. ../images/Emo115.gif

זו תחרות כזאת..שאם את זוכה [ואין לי מושג איך] את מקבלת הרבה דיסקים של הימ. צריך להירשם לבאזנט בשביל זה

dandiT

New member
למה איכס?

היתה לי פעם חולדת מחמד והוא היה חמוד!!1 ישלי פוסטר אחד האומנם.. אבל כשיתאפשר לי אני אקנה עוד
וגמלי יש מליון תמונות מודפסות
ובכריכה של רר הוא לא נראה כמו בת..;; זתומרת הוא כן.. אבל הוא לא... זתומרת..>< נו הוא יפה

Sweet Calamity

New member
נימנימ. ../images/Emo115.gif

1.אני גרה במושב, אבל יש לי פוביה מפרות משוחררות. 2.אני מומחית בלשרוף נייר צילום. 3.אני מתה על פלטפורמות. 4.יש לי אוסף שבירים
5.אני מכורה לגלגל"צ>< 6.אף פעם לא הייתי בחו"ל. 7.אני חולקת את היומולדת עם התאומות אולסן. [וזה אומר שעוד 18 ימים יש לי יומולדת!!] 8.יש לי תמונה של AFI על הפלופון, שמפצה על זה הוא מקררי וגיי. 9.יש לי שם שני והוא מתחיל במ'. 10.אני מעולה בלשעמם אנשים.או שאת זה כבר הבנתם?

Luna Sphere

New member

*אם כבר ימי הולדת, אני חולקת יום הולדת עם ג'ניפר לופז P: ודניאל רדקליף יום לפניי *מינו אותי למנהלת לפני כשנה באתר של הארקטיק מאנקיז שמנוהל על ידי חברת ההקלטות שלהם (דומינו רקורדס) *אני מכירה את המנג'רית של הסיבובי הופעות שלהם שהיא גם הtechie שלהם. כן, היא בחורה. *בכל החיים שלי הייתי בארה"ב במשך שלושה חודשים בסה"כ *יש לי כמעט את כל הדיסקים של בריטני ספירס. אבל לא נגעתי בהם שנים. *פעם הייתה לי אובססיה קשה לאבריל לאבין אז לקחו אותי להופעה שלה בלונדון והייתי בשורה הראשונה. זהו. *יש לי אוסף של הכרטיסי מלונות האלה שנכנסים בעזרתם לחדר. התחלתי אותו בערך בגיל 6 והוא מונה מעל 270 כרטיסים *יש לי גם אוסף של קקטוסים D: *אני נוטה להתחרט הרבה *התחלתי לאהוב את הסטרוקס רק לפני היציאה של FIOE. כן, כן. אבל מאז אני אוהבת אותם as fuck.

למעלה