10 דברים שלא ידענו עליך

Chemical Venom

New member
הא מגניב..

גם לי היו נעליי אדיו והם נהרסו לגמרי... וגם אני הרכבתי את המחשב בעצמי חיחיחי והאייפוד שלי מונה קצת יותר מ1800 שירים יש לי את האייפוד של ה60GB אבל אני לא נוגע בו..חחח

BabyShambles

New member
הוו וואל.

1. אני חולקת תאריך יומולדת יחד עם רינגו סטאר [המתופף של הביטלס, הלהקה האהובה עליי] והשנה זה ממש מגניב- 07.07.07 יום שבת!. 2.עברתי בערך 12\11 ניתוחים. 3. פעמיים עשו לי זריקות בעין, בבטן, בכל מקום אפשרי ביד, בברך, בקרסול, אני חושבת שגם הייתה פעם אחת במרפק. 4. אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני ויצירה. 5. יש לי פוביה מ-ט-ו-ר-פ-ת מזיקוקים ומגבהים. 6. אנשים נוטים לחשוב שאני רוסיה\גרמנייה ויש כאלה שטוענים שיש לי מבטא אירופאיXD [כמה פעמים שאלו אותי אם אני באה משוודיה\אנגליה\גרמניה><] 7.אני עיוורת בעין אחת! 8. אני בעלת חמישה חתולים ואם הייתי יכולה הייתי מתחתנת עם אחד מהםXD 9. אני נעלבת נורא בקלות, ממש רגשנית ואני בוכה מהכל. 10. אני צריכה שתגידו לי איזה הופעות יש באנגליה בחופש הגדול!

dandiT

New member
זריקה בעין? ../images/Emo2.gif

אי אי אי.. דגהלחמךלחה>< ישלי צמרמורת... ותמיד חושבים שאני רוסיה.. בגלל שאני די לבנה
וכשהיתי קטנה.. לפני שעשיתי גבות>< נראתי כמו ערביה מצויה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif 10?! אין לי ~,~

1. גרתי 4 שנים בגרמניה. 2. הייתי 3 פעמים בניו-יורק!! אבל רק בשדה תעופה XD 3. אני אוהבת את המורה שלי לאנגלית בביתספר ואני לא רוצה לעבור לתיכון שנה הבאה בלעדיה
4. יש לי 68 דיסקים! מקוריים!! 5. היה לי שיער ממש קצר בכיתה ו'. 6. יש לי חור בגב בגלל ניתוח עם 18 תפרים D: 7. הייתה לי אובססיה מטורפת על בלינק182,גרין דיי ומכר לפני שנתיים בדיוק! 8. אני מכירה את לוסטפרופטס שנה וחצי ואוהבת אותם רק כמעט שנה XD סתם נו.. אני אובססיבית ללוסטפרופטס כבר המון זמן. 9. נולדתי עם עיניים כחולות.. בלונדינית.. ועכשיו אני עם עיניים ירוק-חום ושיער חום XD 10. לא יודעת.. הכל כאן שטויות. אהה אני לא מסוגלת לשקר ואני חפרנית ><"

dandiT

New member
חור בגב?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אאווא!!!!! הוצאתם אותי עם צמרמורות לכל היום ~___~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא בדיוק חור ><" זאת פשוט צלקת..

אבל זה ניראה ממש כמו חור XD ואנשים אומרים שזה נראה כמו פופיק בגב אבל האמת עוד אף פעם לא יצא לי לראות את זה ממש ממש ממולי
ואני חיה עם זה כבר 13 שנים.. בדיוק. מאז הניתוח. בגיל 2 ומשהו.

new art riot

New member
אני לא יודעת אם מצבי יותר טוב או יותר גרוע

לי יש משהו שנראה כמו פופיק שני בבטן, בגלל ניתוח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נזכרתי בעוד משהו D:

אם כבר כולם כתבו ימי הולדת עם מפורסמים [כולם כתבו?!] אז לי יש עם קיירה נטלי וריס ווית'רפסון XD ועוד משהו. יש לי אוסף של 75 כרטיסיות רכבת!
הרוב מהארץ אבל יש גם הרבה מאנגליה P: 12 מאנגליה. 53 מישראל. ויותר מידי דברים של פול אאוט בוי ~,~ סיכה, 3 דיסקים, פוסטר ענק, מלא פוסטרים ותמונות קטנות יותר, 5/6 עיתונים עם שער שלהם, חגורה, כפפות, שעון, סווצ'רט, חולצה.. אני מקווה שזהו XD הייתה עוד חולצה.. מקורית.. אבל היא קטנה עליה ועברה להגר XD

טוב אני ארשום את זה גם בפו"ב../images/Emo223.gif

1. אני מתעבת חרקים.. במיוחד פרפרים 2. אני חולמת כבר שנים על סיידליפ שההורים לא מרשים, אמא שלי מעדיפה שאני יעשה קעקוע רק לא עגיל בפה 3. ההורים שלי חושבים שהציון הכי נמוך שקיבלתי בחיים שלי זה 55 בכימיה... כשהכי נמוך זה 2 בבוחן במתמטיקה
4. יש לי משקפיים מכיתה ו' ואני שונאת אותם, אז אני מרכיבה עדשות כבר שנתיים בערך 5. יש לי אובססיה רצינית לאדם לאזרה מטייקינג באק סאנדי ולנייט ופינץ' [וגם לשתי הלהקות בכללי] 6. התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה קלאסית מאז שאני קטנה וכל פעם הייתי מפסיקה, ורק לפני שנתיים בערך התחלתי לקחת את זה ברצינות, ויש לי חשמלית כבר 4 חודשים 7.החדר שלי צבוע מכיתה א' בורוד... אחרי שנתיים של חפירות לפני יותר מחצי שנה אבא שלי קנה לי צבע סגול לחדר אבל עדיין לא צבע אותו.. 8. היה לי פוני וקצוות כחולות יותר מחצי שנה, אחר כך זה התחלף לסגול ועכשיו זה שניהם ביחד.. התכנון הבא זה שחור סיני עם כמה ראסטות סגולות ואדומות 9. הערוץ שאני רואה הכי הרבה בטלוויזיה הוא ללא ספק MTV2 10. אני מתה לעבור לארה"ב והיומהולדת שלי זה 8 ימים לפני קורט קוביין

Sweet Calamity

New member
איך אפשר לתעב פרפרים?!../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

חיות כ"כ חמודות ויפות!! ספיר, אני מאוכזבת. בשמי ובשם הפרפרים.

איכס איכס../images/Emo223.gif

הם גם דוחים וגם מעופפים בעיקר הפרפרי לילה אבל אני גם לא אוהבת את הרגילים ואמא שלי לא מוכנה אף פעם להרוג אותם כי היא אומרת שהם מביאים מזל [כן בטח הם כל הזמן נדבקים אליי וראיתי כמה מזל יש לי] אז זה עוד יותר מעצבן

LIly845

Well-known member
../images/Emo14.gif../images/Emo103.gif

1.אני חולקת יומולדת עם ישו(
)ודיידו(
) 2.אמא שלי הכריחה אותי לפני שנתיים לנסועי איתה להופעה של ריטה.(וסבלתי שם מאוד!!!)
3.עכשיו היא מכריחה אותי לנסוע איתה להופעה הזאת מאמאמיה 4.אף פעם לא הייתי בהופעה נורמלית 5.הלהקה האהובה עליי היא הקוקס 6.יש לי אובססיה מוחלטת לאלכס טרנר 7.אני שונאת את המורה שלי לערבית,והיא שונאת אותי בחזרה 8.אני בפרוייקט מטומטם שנקרא יזמים צעירים ואני כבר מחכה לרגע שהוא יסתיים 9.אין לי אף חברות\חברים שאוהבים אותה מוזיקה כמוני 10.הייתי בארבע ארצות חוץ מישראל כל החיים שלי :אנגליה
(שאליה אני מתכננת לעבור לגור בעתיד הקרוב-רחוק),צרפת,הולנד,ובלגיה.

BabyShambles

New member
ואווו מאמא מיה זה מחזמר מעולה!

ראיתי אותו באנגליה וממשממשממש נהניתי.

Djerry

New member
באמת?

חברה שלי הייתה בזה והיא אמרה שזה ממש גרוע כדאי ללכת?

BabyShambles

New member
אני חושבת שכן.

בעיקרון הייתי בכיתה ו' ואני לא ממש זוכרת הכל אבל המחזמר הזה נורא קל להבנה והכל.

Let it Bleed

New member
עליי../images/Emo217.gif

*אומרים שכשאני נוגעת במישהו אני יכולה לרפא אותו.. אבל לא דברים רציניים, סתם כאבי ראש או דברים כאלה. *שנה הבאה אני הולכת למגמת קולנוע בתיכון, ונראה לי זאת ההחלטה הכי טובה שהחלטתי בחיים שלי כי קולנוע זה החיים שלי כמעט כמו שמוזיקה זה החיים שלי. *ראיתי את שה"ק הראשון ואת רוק בביה"ס 29786345938476 פעמים *יש לי שתי כלבים פקינזים וחתולה אחת *כנראה שעוד כמה שנים טובות אני אהיה עיוורת *נשרפתי שלשום ממרק באורחת ערב באילת ועכשיו כואב לי ויש לי שלפוחית שכזאת *אני אוהבת צבע וורוד.. מאוד *אני אוהבת חתולים.. מאוד! *אני אוהבת נעליים... מאוד! *אני אנגלייה רואים שלא היה לי מה לכתוב ב4 האחרונים, אה?

למעלה