10 דברים שלא ידענו עליך

Wild Eye Joker

New member
כולם פה חולקים יומולדת עם מישו../images/Emo2.gif

[חוץ ממני
] 1. אובססיבית לקומיקס. מאוד. 2. צמחונית כבר שנה וקצת
3. גרתי פעמיים בארה"ב, סה"כ תקופה של 4-5 שנים. 4. היפוכונדרית
. 5. מציירת, בעיקר דרקונים וקומיקסים, גם ידני וגם ממוחשב. 6. מכורה לאדרנלין. 7. עשיתי המון דברים שקשורים לזה אבל הטופ היה צניחה חופשית. שווה כל שקל לכו לעשותP: 8. שונאת את הקיץ. 9. מפחדת ממעליות>.< 10. יש לי כלבה בת 11 וחתול שחוגג עוד חודש בר מצווהD:

Rose131

New member
יוו גמני עשיתי צניחה חופשיתD::

בת כמה היית שעשית? ועשית עם מדריך? ומתי עשית? ומאיפה הכסף?XD [כןכן, אני חופרתD:]

Wild Eye Joker

New member
הייתי בת 15 נראלי

ברור שעם מדריך^^' זה היה אוקטובר 05 עבדתי ושילמתי על הצניחה ואבא שילם לי על סרט דיוידי [שמסיבה לא ברורה עולה כמו חצי צניחה. וזה סה"כ 10 דקות סרט נראלי, אבל הם עורכים אותו מגניב P:] גם את עשית בחוף הבונים?

Rose131

New member
לא, עשיתי ליד באר שבעD:

גמלי הסרט עלה כמו חצי צניחהXD

Wild Eye Joker

New member
זה מזכרת נחמדה:]

נדמה לי שהוספתי הודעה+תמונה אבל זה לא פה. הו וול.

SainTonix

New member
וואלה? יש לי איזה 250+ קומיקסים =]

אספתי פעם.. קראתי את כל סוגי האקסמן, ספיידרמן, פנטסטיק פור ועוד המון המון .. חחח עכשיו זה מעלה אבק בארון שלי.. מזכיר נוסטלגיות ..

Wild Eye Joker

New member
250?:|:|:|

גאד. האוסף שלי מתקדם ממש לאט כי רק אחרי שאני עובדת אני יכולה להרשות לעצמי לקנות קומיקס\שניים. אבל כשאני קונה אני משקיעה:p בדר"כ מחו"ל

SainTonix

New member
חבל, יש בארץ את קומיקאזה וCNV

שתי חנויות קומיקס עם מבחר דיי גדול שמחדשות את המלאי מידי כמה שבועות.. הדרך הכי טובה ופשוטה זה להזמין דרכם.

CitizenErased

New member
סביר להניח שאתם יודעים לפחות חלק חח

1. אני מתה על שר הטבעות 2. יש לי 3 קעקועים ו7 (טוב נו.. 6
) פירסינגים 3. גרתי בלונדון 4 חודשים 4. עבדתי בהוט במשך שבועיים.. הייתי העובדת החדשה הכי טובה ואז התפטרתי 5. בטלויזיה/מחשב, חוץ מM2 אני רואה רק סדרות מצויירות או Heroes או מעט מאוד BBC Prime (איסטאנדרס וליטל בריטן
) 6. אני לובשת משקפיים או עדשות מגע... מידה מינוס 1 וחצי 7. אני אובססיבית על טים ברטון וקולנוע בכללי מאז שראיתי את סיוט לפני חג המולד בפעם הראשונה כשהייתי בת 10... זה היה בלי תרגום ולא ידעתי אנגלית ואיכשהו עדיין התאהבתי 8. הייתי בבערך 6-7 הופעות של להקות בנים שאהבתי בצעירותי, רובם לא בארץ בעע חח כבר מגיל 13 הייתי טסה לבד לאנגליה להופעות חח 9. אני אוספת חתימות מאז שהתחלתי לטוס לבד, פגשתי הרבה מפורסמים, בעיקר שחקני קולנוע ויש לי מעל ל300 חתימות
יום יבוא ואני אמכור הכל חח המפורסמים הראשונים שפגשתי הם דווקא להקת טראוויס 10. שמעתי את מיוז פעם ראשונה ב1999, התחלתי לחבב שירים שלהם ב2002-2003, התחלתי לאהוב את הלהקה עצמה ברצינות רק שנה שעברה ונהייתי אובססיבית ברמות רק אחרי שראיתי אותם בהופעה פעם ראשונה בדצמבר 2006.

Sweet Calamity

New member
ליטל בריטיין../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאוהב| ../images/Emo115.gif

הדבר הכי טוב שהבריטים הוציאו לאוויר העולם. [כןכן, עכשיו תא תגידי שהדבר הכי טוב זה מיוז, אבל לא, הם רק במקום השלישי, אחרי ליטל בריטיין ותה עם חלב ועוגיות
]

Brianstorm

New member
ליטל בריטן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

I WANT THAT ONE זה לא הדבר הכי טוב שהבריטים הוציאו לעולם...אבל בין הטובים^___^

lestatgirl

New member
אם את אומרת את זה ברור שלא ראית מייטי בוש...

או כל אחת מהסדרות האחרות בחתימה שלי..

Chemical Venom

New member
עלק בגיל 13 נסעת לבד להופעות את רצינית?

שר הטבעות...טוב שלא ראיתי את הסרט מיליארד פעם בגירסה המורחבת והלא מורחבת ובכיתה ז' עשיתי בוקריפורט על הספרים באנגלית=] והוט זה חרא!! יס שולתת!!

CitizenErased

New member
יאפיאפ ../images/Emo6.gif

יאאא המורחבים!
הלכתי אפילו למרתון שהיה בזמנו כשהסרט השלישי יצא... פאק אני כזאת חננה
ואני מסכימה... יש לנו יס בעיקרון חח אבל משום מה עבדתי בהוט. הדבר היחיד שטוב בהוט זה השירים שהם משתמשים לפרסומות

Chemical Venom

New member
מה גםז ה לא נכון..השירים של יס הרבה יותר

טובים...ותמיד יס זוכים בפרסומות הכי טובה שיש! וגם אני הייתי במרתון של ה10 שעות הזה של שלושת הסרטים!! חחח

SainTonix

New member
טוב ננסה =]

1) יש לי אובססיה לגוד שארלוט כבר 4 שנים בערך.. אני יכול להוציא עליהם כבר דוקטורט,אני שוקל לעשות את הבגרות שלי באנגלית עליהם, אני פשוט יכול לדבר עליהם בלי הפסקה. ויש לי 3 פוסטרים שונים שלהם בחדר (ועוד אחד שלא תליתי) 2) יש לי מחשב שהרכבתי בעצמי, קניתי את כל החלקים מהאינטרנט והרכבתי עם חבר בבית - ככה הוזלתי את המחיר ב4000 שקל (מחשב כזה בחנות אמור לעלות לפחות 8000 שקל) 3) יש לי גיטרת סיגנצ'ור של בילי מארטין מגוד שארלוט, יש רק כמה יחידות כאלה למכירה, ואני ממש ממש אוהב אותה. 4) האייפוד שלי כולל 1865 שירים, 141 אמנים, 192 אלבומים, 23 ז'אנרים כשהשיר שאני שומע הכי הרבה הוא - The River ואחריו Keep Your Hands Off My Girl. 5) הפכו אותי למנהל באתר האימו הישראלי =] 6) אני במגמת קולנוע, וסרט הגמר של השנה כבר נמצא ביוטיוב ומקבל עשרות תגובות חיוביות (מה שממש העלה לי את המצב רוח בזמן האחרון, טנקס) 7) גם לי יש נעלי Adio עם הארטגרמים ורודים עליהם, פשוט הנעליים הכי מגניבות שראיתי, הייתי צריך לסוע עד ירושלים בשבילן. 8) אממ מה עוד?.. יש לי בגרות עוד 3 ימים ואני מוגש על 98 ו92 , המורה פירגנה =] 9) יש לי יומולדת ביום הראשון של החופש הגדול 10) יש לי איזה קטע בלהזמין דברים שאין לאפחד, יש לי כבר 5 חולצות מהאינטרנט של FFTL, GC, MCR בין היתר.. 2 כובעים שהזמנתי, וזה ממש לא הסוף =]

Rose131

New member
לא הייתי מתגאה ב5 אם הייתי אתה../images/Emo6.gif

ואני כלכךךךךךךךךךךךךךךךך רציתי את הנעליים ההן
ועד שהשגתי כסף אליהן הפסיקולייבא אותן לגיליס ומייבאים במקומן סתם לא יפות כאלה

Shot To Pieces

New member
הנעליים../images/Emo99.gif

ומה הקטע עם המנהל של אתר אימו? אתה מגדיר את עצמך כאימו?

SainTonix

New member
חחח לא , שמעו זה דווקא דיי נחמד

בהתחלה התפוצצתי מצחוק כשראיתי את זה.. ואז אמרתי כזה.. היי, יש לזה פוטנציאל, כאילו, רוב הלהקות שבערוץ ובכלל רוב המפורסמות היום - מתקשרות לאימו ומוגדרות אימו אם הן ירצו ואם הן לא. אז הפכתי בהתחלה למנהל פורום מוזיקה, שזה יותר כללי ויש יותר נושאים ולאו דווקא אימו.. ואז הפכו אותי למנהל כללי שיכול להכניס כתובת ולנהל את שאר הפורומים. ברור שיש את הוונאבי שבאים בשביל לשים תמונת שוקס ומקושרים שלהם.. אבל יש מידי פעם כמה דיונים נחמדים ובכללי אני עדיין חושב שיש לזה פוטנציאל גדול, עם האתר הזה אפשר להסביר יותר מה זה אימו, ולהראות שזה לא רק אופנה ממוסחרת אלה סגנון שלם של להקות לא מוכרות ..

למעלה