טוב ננסה =]
1) יש לי אובססיה לגוד שארלוט כבר 4 שנים בערך.. אני יכול להוציא עליהם כבר דוקטורט,אני שוקל לעשות את הבגרות שלי באנגלית עליהם, אני פשוט יכול לדבר עליהם בלי הפסקה. ויש לי 3 פוסטרים שונים שלהם בחדר (ועוד אחד שלא תליתי) 2) יש לי מחשב שהרכבתי בעצמי, קניתי את כל החלקים מהאינטרנט והרכבתי עם חבר בבית - ככה הוזלתי את המחיר ב4000 שקל (מחשב כזה בחנות אמור לעלות לפחות 8000 שקל) 3) יש לי גיטרת סיגנצ'ור של בילי מארטין מגוד שארלוט, יש רק כמה יחידות כאלה למכירה, ואני ממש ממש אוהב אותה. 4) האייפוד שלי כולל 1865 שירים, 141 אמנים, 192 אלבומים, 23 ז'אנרים כשהשיר שאני שומע הכי הרבה הוא - The River ואחריו Keep Your Hands Off My Girl. 5) הפכו אותי למנהל באתר האימו הישראלי =] 6) אני במגמת קולנוע, וסרט הגמר של השנה כבר נמצא ביוטיוב ומקבל עשרות תגובות חיוביות (מה שממש העלה לי את המצב רוח בזמן האחרון, טנקס) 7) גם לי יש נעלי Adio עם הארטגרמים ורודים עליהם, פשוט הנעליים הכי מגניבות שראיתי, הייתי צריך לסוע עד ירושלים בשבילן. 8) אממ מה עוד?.. יש לי בגרות עוד 3 ימים ואני מוגש על 98 ו92 , המורה פירגנה =] 9) יש לי יומולדת ביום הראשון של החופש הגדול 10) יש לי איזה קטע בלהזמין דברים שאין לאפחד, יש לי כבר 5 חולצות מהאינטרנט של FFTL, GC, MCR בין היתר.. 2 כובעים שהזמנתי, וזה ממש לא הסוף =]