10 דברים שלא ידענו עליך

LIly845

Well-known member
כן..טעות שלי

זה מה שקורה שכל יום לומדים לשון לקראת המיצ"ב המטומטם הזה..אני כבר מתחילה לעשות שגיאות,וזה בכלל לא נראה טוב.

אני אוהבת bad guys

לא יודעת, פשוט עקבתי אחרי חייו הסוערים ואהבתי את הסיפור שלו ושלה (של ננסי), ונכנסתי לזה חזק, שהייתי בלונדון קניתי 3 ביוגרפיות שלו ודיסק מעפן אבל קורע, יש כמה שירים שהוא מקלל וזה נשמע מצחיק. אוהבת יותר את הסיפור שלו מאשר אותו, לא חושבת שלהיות נרקומן או רוצח או ווטאבר זה קולי, אני בעצמי לא מעשנת ולא רצחתי (עדיין...), פשוט אוהבת לקרוא על חיים סוערים של משוגעים כמוהו. אה, והוא היה פעם חמוד ומתוק, במיוחד לפני שהכיר את הזנזונת הזו.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifלהלהללהלהלהלה.

1. התאריך לידה הלועזי שלי הוא-7/4 והעברי - ד' בניסן. ניסן זה החודש השביעי וד'=4 , מה שאומר שזה יוצא בדיוק אותם מספרים [4/7 בעברי, 7/4 בלועזי XD]. וכן אני מספיק משועממת לשים לב לדברים האלה
2.יש לי צל קטן. 3.התחלתי לשמוע רוק בגלל גרין דיי, והייתי מעריצה שלהם..עד שהכרתי את פוב [לא דרך שוגר,דווקא דרך א ליטל לס] ועכשיו אני אובססיבית כלפיהם בערך שנה. למרות שבתקופה האחרונה קצת זנחתי, לא משנה לי כמה גרועים הם יהיו בלייב, כמה צומי עוד יהיה פיט וכמה האלבום האחרון מאכזב, אני עדיין אאהב אותם.FUTCT פשוט מדהים בעיניי. 4. כשהייתי קטנה היו לי הפרעות אכילה, לא בגלל שרציתי לרזות או משהו [לא שמתי זין על המראהX_X] ,סתם לא היה לי תיאבון. 5. בחופש הגדול שעבר הלכנו לטיול מאורגן באיטליה. ביום הרביעי נודע לנו שדוד שלי נפטר אז חזרנו לארץ באמצע ואני לא ממש מעוניינת לטוס יותר. 6.כשהייתי קטנה הייתה לי אלרגיה לאפרסקים, עד היום אני לא אוכלת אפרסקים למרות שזה עבר או משהו. 7.אני בפרויקט של NESS טכנולוגיות, לומדת תכנות [C#] וזה כיףD: 8.יש לי גיטרה כבר חצי שנה אבל עדיין לא התחלתי ללמוד .__. 9. אני אוהבת לתת שמות לחפצים שליD: 10. יש לי אוסף תוויות [רק יפות!] של בגדים ושל שקיות. ובונוס!! 11. אני , בניגוד לכם, מעולם לא אהבתי את בריטני . גם לא בילדותי. מוחאאהאהאהאהאה

^^

1. גרתי בחולון, ת"א והיום אני גר במודיעין. 2. אובססיבי לסרטי טים ברטון. (
) 3. שומע את להקות MTV2 בערך 3 שנים. 4. לומד משחק שנה שישית בסטודיו דבי. 5. דוד שלי הוא שגריר ישראל בפינלנד. 6. השתתפתי בפרק של "לחיי האהבה" (
) כניצב. 7. שונא את יובל המנוול ובורה (דורה למתקשים. בגלל שהיא אונסת ילדים וקופים). 8. מכור לכדורגל. 9. יש לי 16 קלטות מלאות של כל הפרקים של הסדרה ספיידרמן ששודרה ב-97'. 10. פגשתי חייזר, והוא אמר לי להעביר מסר שצריך לבנות להם בית מקדש או משהו.

SainTonix

New member
ספיידרמן המצוייר ../images/Emo99.gif

נראה לי אני מוריד את כל הסדרה המצויירת של ספיידרמן ואקסמן בשביל החופש והטיסה לארה"ב.. זה פשוט ניצול זמן כמו שצריך.. חח מזה אהבתי את זה פעם

sha na na revol

New member
../images/Emo13.gif

אני לא גזען
אני לא חושב שאני מקשיב למוזיקה טובה, וזה לא משנה למה אני מקשיב
אני די אוהב את הארץ הזאת ואת רוב הדברים שגדלתי איתם, תרבותית
אני מאמין בכל מני גרורות רעיוניות של אנרכיזם, מחינוך דמוקרטי לילדים ועד לאנרכיזם בנצרות שאלה שני התחומים שאני הכי אוהב.
יש לי בובות פרווה, פוסטרים, ואוסף של מנומרים בחדר - וזה בסדר, אני מעדיף את זה על קשר רומנטי.
אני גר בת"א ואוהב חנויות מחוץ לת"א, למרות שאני לא מבין למה.
יש לי הרגל לעצור לקנות קפה בכל מקום שמוכר.
יש לי תכנון, כשיהיה לי כסף, להרחיב את האוספים שלי - בעיקר של בובות סוניק וחוברות סנופי.
משהו אקראי לגמרי כי מתחיל להיגמר לי.... לדעתי יאיר לפיד כותב שירים טוב.
אני חושב שיכול להיות שעד היום כולכם הייתם שומעים עלי, אבל אני מפחד יותר מדי לדבר בשם עצמי ואני יודע שבגלל זה זה לא קורה.
כבד מדי, הא?...

Rose131

New member
הה?../images/Emo12.gif

" אני חושב שיכול להיות שעד היום כולכם הייתם שומעים עלי, אבל אני מפחד יותר מדי לדבר בשם עצמי ואני יודע שבגלל זה זה לא קורה. "

sha na na revol

New member
את יודעת מה אומרים... סתירה מהלכת.

שילוב של תעוזה גדולה ופחד. קורה לי גם שאם אני מתרגש בצורה חיובית ממשהו זה מלחיץ אותי.... תחשבי על זה ככה. הרבה דברים אצלי, ככה, שקורה לי משהו טוב אני חושב "מי אני ומה אני עושה כאן
..." לא יודע, חוסר בטחון עצמי בילדות
...

lestatgirl

New member
למה שתיהיה גזען? אתה הרי יודע לכתוב..:p

אוסף של מנומרים ?.... וכל דבר עדיף על קשר רונטי
אתה גר בת"א ויש לך הרגל לעצור בכל מקום שמוכר, שלום גאידמק לא ידעתי שעשית ניתוח להרחבת שלפוחית השתן... הוא כותב שירים? בינתיים קראץתי רק איזה ספר אחד שלו ואת הטור השבועי כמעט בקביעות.. חח לאהוב את הארץ הזאת כמעט מתקבל, אבל תרבותית?.. ולא כבד כמו שאני עשיתי את זה O_O

sha na na revol

New member
הוא כתב את

"אני חיה לי מיום ליום" "שיר אהובת הספן" וכמובן "גרה בשינקין", אני צריך עוד לקרוא את הספרים שלו... ואני מת על טורים אישיים, הייתי רוצה לחזור להרגל הזה. את הטורים של אדן ברוך את מכירה
... שלפוחית השתן של גאידמק
... תרבותית - סרטים, שירים קומיקאים ועוד כהנה מיתולוגיה... ויש כמובן תרבות פופולרית שזה דברים כמו קרמבו.

למעלה